Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Mirjana Maletić

15705

Mirjana

Maletić

mr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Mikulec, Nataša ; Zamberlin, Šimun ; Špoljarić, Jasminka ; Maletić, Mirjana ; Horvat Kesić, Iva ; Radeljević, Biljana ; Plavljanić, Dijana ; Krga, Mateja ; Antunac, Neven Utvrđivanje ispravnosti označavanja mlijeka i mliječnih proizvoda na tržištu Republike Hrvatske // 43. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem. Zbornik sažetaka. Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2018. str. 84-85
Mikulec, Nataša ; Maletić, Mirjana ; Špoljarić, Jasminka ; Agić, Dejan Determination of adulteration of milk with milk powder using a modified spectrophotometric method // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju / Šostar, Zvonimir (ur.). 2017. str. 37-37
Špoljarić, Jasminka ; Plavljanić, Dijana ; Radeljević, Biljana ; Horvat Kesić, Iva ; Zamberlin, Šimun ; Maletić, Mirjana ; Antunac, Neven ; Mikulec, Nataša Kontrola ispravnosti označavanja ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske // 42. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem / Volarić, Vera (ur.). Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2016. str. 31-32
Horvat Kesić, Iva ; Mikulec, Nataša ; Maletić, Mirjana ; Radeljević, Biljana ; Plavljanić, Dijana ; Zamberlin, Šimun ; Šandor, Hrvoje ; Antunac, Neven Dairy laboratories as part of milk chain integration // CEFood Congress Book of Abstracts / Kakurinov, Vladimir (ur.). Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2014. str. 95-95
Radeljević, Biljana ; Mikulec, Nataša ; Antunac, Neven ; Prpić, Zvonimir ; Maletić, Mirjana ; Havranek, Jasmina Utjecaj mikrobne kulture na koncentraciju ukupnih slobodnih aminokiselina tijekom zrenja Krčkog sira // Mljekarstvo, 63 (2013), 1; 15-21
Radeljević, Biljana ; Mikulec, Nataša ; Zamberlin, Šimun ; Horvat, Iva ; Maletić, Mirjana ; Antunac, Neven The influence of sample preservation and freezing of cow's, goat's and ewe's milk on the freezing point value // Milchwissenschaft, 67 (2012), 2; 169-172
Zamberlin, Šimun ; Pogačić, Tomislav ; Paripović, Nikola ; Maletić, Mirjana ; Samaržija, Dubravka Udjel laktoze u ovčjem jogurtu // 40. Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem - Zbornik sažetaka/Book of Abstracts / Volarić, Vera (ur.). Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2012. str. 93-94
Antunac, Neven ; Mikulec, Nataša ; Zamberlin, Šimun ; Horvat, Iva ; Radeljević, Biljana ; Maletić, Mirjana ; Špoljarić, Jasminka ; Plavljanić, Dijana, Šandor, Hrvoje ; Gašparović, Davor Deset godina rada Referentnog laboratorija za mlijeko i mliječne proizvode // 40. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem : Zbornik sažetaka. / Volarić, Vera (ur.). Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2012. str. 28-29
Horvat, Iva ; Zamberlin, Šimun ; Mikulec, Nataša ; Radeljević, Biljana ; Maletić, Mirjana ; Špoljarić, Jasminka ; Antunac, Neven U susret desetoj obljetnici rada Referentnog laboratorija za mlijeko i mliječne proizvode // Laboratory Competence 2011 - Book of Abstracts / Margeta, Karmen ; Grgec Bermanec, Lovorka (ur.). Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2011. str. 97-98
Antunac, Neven, Hudik, Silvija ; Mikulec, Nataša ; Maletić, Mirjana ; Horvat, Iva ; Radeljević, Biljana ; Havranek, Jasmina Proizvodnja i kemijski sastav Istarske i Paške skute // Mljekarstvo, 61 (2011), 4; 326-335
nije evidentirano
nije evidentirano