Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Kovačević, Dragan ; Mastanjević, Krešimir ; Kordić, Jasna
Cryoprotective effect of polydextrose on chicken surimi // Czech journal of food sciences, 29 (2011), 3; 226-231
Kovačević, Dragan ; Mastanjević, Krešimir ; Kordić, Jasna ; Čunko, Domagoj
Određivanje krioprotektorske djelotvornosti K - karagena na miofibrilarne proteine pilećeg mesa pomoću diferencijalne motridbene kalorimetrije (DSC) // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 3; 175-180
Kovačević, Dragan ; Kordić, Jasna ; Mastanjević, Krešimir ; Lovrinčević Nika
Determination of unfrozen water in doughs by application of mathematics models // Proceedings of 3rd International Congress FLOUR-BREAD ’ ; 05 5th CROATIAN CONGRESS OF CEREAL TECHNOLOGIST / Žaneta Ugarčić-Hardi (ur.). Opatija: J. J. Strossmayer University of Osijek Faculty of Food Technology Department of Ceral Processing Technology, 2006. str. 308-315
Kovačević, Dragan ; Kordić, Jasna ; Mastanjević, Krešimir
Determination od unfreezable water in doughts by application of mathematical models / Određivanje nesmrzljive vode u tijestu primjenom matematičkih modela // Zbornik sažetaka 3. međunarodnog kongresa i 5. hrvatskog kongresa tehnologa proizvodnje i prerade brašna BRAŠNO-KRUH 05 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). 2005. str. 64-x
Kovačević, Dragan ; Unbehend, Ljilja ; Šubarić, Drago ; Kordić, Jasna
DETERMINATION OF AMIDATED PECTIN INFLUENCE ON THE DOUGH INITIAL FREEZING POINT BY DTA APPLICATION // Proceedings of International Congress FLOUR-BREAD '03 / Hardi-Ugračić, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2004. str. 115-122-x
Kovačević, Dragan ; Kordić, Jasna ; Nemet, Ivana ; Mastanjević, Krešimir
Određivanje termofizikalnih svojstava mesa i ribe // Sažeci = Abstracts / XVIII. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera, Zagreb, 16.-19. veljače 2003. / Zrnčević, Stanka (ur.). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2003. str. 194-194-x
Kovačević, Dragan ; Kurtanjek, Želimir ; Šubarić, Drago ; Kordić, Jasna
Differential thermal analysis (DTA) of water solutions of polydextrose, κ -carrageenan, NaCl and mixture of sorbitol and sucrose // Proceedings of the 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists / Tripalo, Branko (ur.). Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. str. 41-45
Kovačević, Dragan ; Ugarčić-Hardi, Žaneta ; Kordić, Jasna ; Koceva Komlenić, Daliborka
Quality research on frozen flaky pastry by DTA application // Proceedings of International Congress FLOUR-BREAD '01 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek, 2002. str. 43-52-x
Kovačević, Dragan ; Kurtanjek, Želimir ; Šubarić, Drago ; Kordić, Jasna
Differential thermal analysis (DTA) of water solutions of polydextrose, κ -carrageenan, NaCl and mixture of sorbitol and sucrose // Proceedings of the 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists / Tripalo, Branko (ur.). Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. str. 41-45-x
Kovačević, Dragan ; Ugarčić-Hardi, Žaneta ; Kordić, Jasna ; Koceva Komlenić, Daliborka
Ispitivanje kakvoće smrznutog lisnatog tijesta primjenom DTA // Abstract Book, International Congress "Flour-Bread '01" / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2001. str. 42-x