crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Dubravka Tušak
(126713)

 
 
 
Verzija za printanje   
 
  Znanstveni radovi u drugim časopisima
 

1. Ćurić, Duška; Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Bauman, Ingrid; Gabrić, Domagoj.
Proizvodnja bezglutenskog kruha od sojinog i ekstrudiranog kukuruznog brašna. // ACS. Agriculturae conspectus scintificus (Poljoprivredna znanstvena smotra). 72 (2007) , 3; 227-232 (članak, znanstveni).
Vrh
 
  Kongresno priopćenje (sažeci) u ostalim časopisima
 

1. Novotni, Dubravka; Škara, Nikica; Čukelj, Nikolina; Smerdel, Bojana; Tušak, Dubravka; Ćurić, Duška.
Effect of inulin, guar gum and pectin on dough rheology // 6th International Congress and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists "Flour-Bread’11 = Brašno-Kruh’11" : Book of Abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek : Faculty of Food Technology, 2011. 61-61 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

2. Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Čukelj, Nikolina; Smerdel, Bojana; Drobac, Lidija; Ćurić, Duška.
Effect of Sourdough Addition on Rheology of Whole Wheat and Gluten-Free Dough // Book of Abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek : Faculty of Food Technology Osijek, Universitiy of Osijek, Croatia, 2011. 43-43 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
Vrh
 
  Znanstveni radovi u zbornicima skupova s međunar.rec.
 

1. Novotni, Dubravka; Škara, Nikica; Tušak, Dubravka; Čukelj, Nikolina; Smerdel, Bojana; Ćurić, Duška.
Effect of inulin, guar gum and pectin blend on dough rheology // Proceedings of 6th International Congress Flour- Bread’11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh’11 / Daliborka Koceva Komlenić (ur.).
Osijek : Grafika, 2012. 281-288 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

2. Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Čukelj, Nikolina; Smerdel, Bojana; Drobac, Lidija; Ćurić, Duška.
Effect of sourdough addition on rheology of whole wheat and gluten-free dough // Proceedings of 6th International Congress Flour- Bread '11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists / Daliborka Koceva Komlenić (ur.).
Osijek : Grafika, 2012. 173-179 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

3. Benković, Maja; Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Krpan, Marina; Bauman, Ingrid; Ćurić, Duška.
Improvement of baking characteristics by transglutaminase addition // 5th International Congress Flour - Bread ’09 ; 7th Croatian Congress of Cereal Technologists : Proceedings / Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.).
Osijek : University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technologies, 2010. 340-346 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni). prilozen text rada

4. Novotni, Dubravka; Ćurić, Duška; Čukelj, Nikolina; Tušak, Dubravka; Bauman, Ingrid; Đugum, Jelena.
Influence of dietary fibres addition on corn dough rheology // 5th International Congress Flour - Bread ’09 ; 7th Croatian Congress of Cereal Technologists : Proceedings / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek : University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technologies, 2010. 232-237 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
Vrh
 
  Sažeci u zbornicima skupova
 

1. Ćurić, Duška; Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Bauman, Ingrid; Krička, Tajana; Kiš, Darko.
Utjecaj klimatskih promjena na tehnološku kavoću brašna ozimih pšenica // Proceedings of 4th International Congress Flour-Bread 07' / Žaneta Ugarčić- Hardi (ur.).
Osijek : TIM-Public d.o.o., 2008. (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
Vrh
 
upomoc
foot_4