Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Olivera Marić

14399

Olivera

Marić

mr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Rumora, Ivana ; Kobrehel Pintarić, Irena ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Marić, Olivera ; Karlović, Damir Efficient use of modelling in new food-product design and development // Acta alimentaria, 42 (2013), 4; 565-575. doi: 10.1556/AAlim.42.2013.4.11
Rumora, Ivana ; Kobrehel Pintarić, Irena, Gajdoš Kljusurić, Jasenka, Marić, Olivera, Colić Barić Irena DEVELOPMENT AND LABELING OF THE MILK TOFEES WITH IMPROVED NUTRITIONAL VALUE // Proceedings of the 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Medić, Helga (ur.). 2011
Vujić, Lovorka ; Didak Crevar, Iris ; Kostreš, Mirela ; Marić, Olivera ; Vedrina-Dragojević, Irena ; Vitali, Dubravka ; Šebečić, Blaženka Organoleptic evaluation of whole grain wheat dietetic biscuits // EuroFood Chem XVI, Translating food chemistry into health benefits / Henryk Zielinski (ur.). Olsztyn: Division of Food Sciences, 2011. str. 26-26
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Herceg, Zoran ; Marić, Olivera The influence of milk powder, whey protein concentrate and inulin on the quality of cow and goat acidophilus milk // Acta alimentaria, 33 (2004), 4; 337-346-x
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Marić, Olivera ; Herceg, Zoran Quality of cow and goat acidophilus milk during storage // Abstracts the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutricionists. Zagreb, 2001. str. 104-107-x
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Marić, Olivera Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvodenog od kozjeg i kravljeg mlijeka // Mljekarstvo, 50 (2000), 3; 199-208-x
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Marić, Olivera Utjecaj dodataka koncentrata proteina sirutke na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja // Mljekarstvo, 50 (2000), 1; 15-24-x
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Marić, Olivera The quality of cow's and goat's acidophilus milk during storage // 2nd Slovenian Congress with International Participation Milk and Dairy Products / Rogelj, I. (ur.). Ljubljana: Planprint, 1999. str. 103-103-x
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Marić, Olivera Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja // Mljekarstvo, 48 (1998), 2; 63-74
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Marić, Olivera Utjecaj kozjeg mlijeka na reološka svojstva i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja // Zbornik sažetaka 3. Hrvatskog kongresa prehrambenih tehnolog, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem / . (ur.). Zagreb, 1998. str. 72-72-x
nije evidentirano
nije evidentirano