Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Rumora, Ivana ; Kobrehel Pintarić, Irena ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Marić, Olivera ; Karlović, Damir
Efficient use of modelling in new food-product design and development // Acta alimentaria, 42 (2013), 4; 565-575. doi: 10.1556/AAlim.42.2013.4.11
Rumora, Ivana ; Kobrehel Pintarić, Irena, Gajdoš Kljusurić, Jasenka, Marić, Olivera, Colić Barić Irena
DEVELOPMENT AND LABELING OF THE MILK TOFEES WITH IMPROVED NUTRITIONAL VALUE // Proceedings of the 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Medić, Helga (ur.). 2011
Vujić, Lovorka ; Didak Crevar, Iris ; Kostreš, Mirela ; Marić, Olivera ; Vedrina-Dragojević, Irena ; Vitali, Dubravka ; Šebečić, Blaženka
Organoleptic evaluation of whole grain wheat dietetic biscuits // EuroFood Chem XVI, Translating food chemistry into health benefits / Henryk Zielinski (ur.). Olsztyn: Division of Food Sciences, 2011. str. 26-26
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Herceg, Zoran ; Marić, Olivera
The influence of milk powder, whey protein concentrate and inulin on the quality of cow and goat acidophilus milk // Acta alimentaria, 33 (2004), 4; 337-346-x
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Marić, Olivera ; Herceg, Zoran
Quality of cow and goat acidophilus milk during storage // Abstracts the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutricionists. Zagreb, 2001. str. 104-107-x
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Marić, Olivera
Senzorska svojstva i prihvatljivost jogurta i aromatiziranog jogurta proizvodenog od kozjeg i kravljeg mlijeka // Mljekarstvo, 50 (2000), 3; 199-208-x
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Marić, Olivera
Utjecaj dodataka koncentrata proteina sirutke na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja // Mljekarstvo, 50 (2000), 1; 15-24-x
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Marić, Olivera
The quality of cow's and goat's acidophilus milk during storage // 2nd Slovenian Congress with International Participation Milk and Dairy Products / Rogelj, I. (ur.). Ljubljana: Planprint, 1999. str. 103-103-x
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Marić, Olivera
Utjecaj kozjeg mlijeka na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja // Mljekarstvo, 48 (1998), 2; 63-74
Božanić, Rajka ; Tratnik, Ljubica ; Marić, Olivera
Utjecaj kozjeg mlijeka na reološka svojstva i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja // Zbornik sažetaka 3. Hrvatskog kongresa prehrambenih tehnolog, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem / . (ur.). Zagreb, 1998. str. 72-72-x