Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Shahini, Fiona
Utjecaj sumporenja na kvalitetu vina / Zechner-Krpan, Vesna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022
Blašković, Iva
KARAKTERIZACIJA VINA SORTE MERLOT PREMA ZAŠTIĆENOJ OZNACI IZVORNOSTI / Zechner-Krpan, Vesna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2021
Češković, Dorotea
NAČINI DOZRIJEVANJA I PROSTORI ZA SMJEŠTAJ I ČUVANJE VINA / Zechner-Krpan, Vesna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2021
Smetko, Lucija
Analiza osnovnih parametara kakvoće vina Rajnski rizling plešivičkog vinogorja / Zechner-Krpan, Vesna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2021
Galović, Anita
TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE HLADNO PREŠANOG ULJA IZ SJEMENKI GROŽĐA / Zechner-Krpan, Vesna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2021
Petravić-Tominac, Vlatka ; Šolčić, Ivana ; Oros, Damir ; Zechner-Krpan, Vesna ; Banović, Mara
Fizikalno-kemijska analiza vina sorte Rajnski rizling proizvedenog u vinogorju Plešivica-Okić // Glasnik zaštite bilja, (2021), 6; 114-123
Piljek, Luka
ODREĐIVANJE POJEDINIH MINERALA U VINU SORTE RAJNSKI RIZLING / Zechner-Krpan, Vesna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2020
Dautanec, Tena
ANALIZA NEKIH TEŠKIH METALA U VINIMA SORTE GRAŠEVINA / Zechner-Krpan, Vesna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2020
Golubić, Marina
Proizvodnja i određivanje osnovnih parametara kakvoće domaćeg bijelog vina / Zechner-Krpan, Vesna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2019
Kolakušić, Antonio
UTJECAJ TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA PROIZVODNJE NA SASTAV NARANČASTOG VINA SORTE RAJNSKI RIZLING / Zechner-Krpan, Vesna (mentor); Trontel, Antonia (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2018