Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Greta Krešić

4631

Greta

Krešić

prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Poboljšanje inovacija i održivosti u jadranskoj akvakulturi voditelj na ustanovi
Ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz mediteranskog bilja sa “zelenim otapalima” primjenom visokonaponskog pražnjenja vanjski suradnik
Naziv Akcije
Krešić, Greta Hrana i prehrana. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023
Pleadin, Jelka ; Krešić, Greta ; Oraić, Dražen ; Lešić, Tina ; Vulić, Ana ; Kudumija, Nina ; Zrnčić, Snježana Nutritivna kvaliteta morske ribe uzgojene u Jadranskom moru // Zbornik sažetaka radova XIV. međunarodne konferencije o akvakulturi / Filić, Želimir (ur.). Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2023. str. 78-79
Pellegrini, Michela; Iacumin, Lucilla; Pleadin, Jelka; Krešić, Greta; Orecchia, Elisabetta; Colautti, Andrea; Vulić, Ana; Kudumija, Nina; Bernardi, Cristian; Giuseppe, Comi Microbial and Physico-Chemical Characterization of Cold Smoked Sea Bass (Dicentrarchus labrax), a New Product of Fishery // Foods, 12 (2023), 14; 2685, 20. doi: 10.3390/foods12142685
Krešić, Greta ; Dujmić, Elena ; Lončarić, Dina ; Zrnčić, Snježana ; Liović, Nikolina ; Pleadin, Jelka Determinants of white and fatty fish consumption by Croatian and Italian consumers // British food journal, (2023), doi: 10.1108/BFJ-01-2022-0088
Krešić, Greta; Dujmić, Elena; Pleadin, Jelka; Liović, Nikolina Sustainable aquaculture from students' perspectives // 14th International Scientific and Professional Conference With food to health : Book of abstracts. Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2023. str. 19-19
Krešić, Greta ; Dujmić, Elena ; Lončarić, Dina ; Zrnčić, Snježana ; Liović, Nikolina ; Pleadin, Jelka Profiling of Croatian consumers based on their intention to consume farmed fish // Foods, 11 (2022), 14; 2158, 21. doi: 10.3390/foods11142158
Milićević, Dragan ; Krešić, Greta ; Vranić, Danijela ; Lešić, Tina ; Nedeljković-Trailović, Jelena ; Janković, Saša ; Pleadin, Jelka Characterization and nutritional assessment of traditional dairy products from the Zlatibor region, Republic of Serbia // Veterinarska stanica, 53 (2022), 1; 17-32
Liović, Nikolina ; Čikeš-Čulić, Vedrana ; Fredotović, Željana ; Krešić, Greta ; Bilušić, Tea The effect of processing techniques on the antiproliferative activity of blueberry phenolics before and after in vitro digestion // Journal of food processing and preservation, 46 (2022), 1; e16140, 9. doi: 10.1111/jfpp.16140
Krešić, Greta ; Dujmić, Elena ; Lončarić, Dina ; Zrnčić, Snježana ; Liović, Nikolina ; Pleadin, Jelka Fish consumption: Influence of knowledge, product information, and satisfaction with product attributes // Nutrients, 14 (2022), 2691, 18. doi: 10.3390/ nu14132691
Krešić, Greta ; Dujmić, Elena ; Lončarić, Dina ; Pleadin, Jelka ; Buneta, Anamarija ; Liović, Nikolina Beliefs about wild and farmed fish among catering customers // Proceedings of the 13th International Scientific and Professional Conference With food to health / Jozinović, Antun (ur.). Osijek : Tuzla, 2022. str. 39-51
nije evidentirano
nije evidentirano