crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Natalija Uršulin-Trstenjak
(238892)

 
 
 
Verzija za printanje   
 
  Poglavlja u knjizi
 

1. Čivljak, Marta; Bilić, Petar; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Puntarić, Dinko; Čerkez-Habek, Jasna.
Životne navike i zdravlje u Hrvatskoj // Javno zdrvstvo / Puntarić, Dinko ; Stašević, Ina ; Ropac, Darko (ur.).
Zagreb : Hrvatsko katoličko sveučilište i Medicinska naklada, 2017. Str. 95-149.

2. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Puntarić, Dinko.
Hrana i zdravlje // Higijena i epidemiologija / Puntarić, Dinko ; Ropac, Darko (ur.).
Zagreb : Medicinska naklada i Hrvatsko katoličko sveučilište, 2017. Str. 24-52.

3. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Puntarić, Dinko.
Svjetlosno onečišćenje // Higijena i epdeimiologija / Puntarić, Dinko ; Ropac, Darko (ur.).
Zagreb : Medicinska naklada i Hrvatsko katoličko sveučilište, 2017. Str. 87-94.

4. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Puntarić, Dinko; Levanić, Davor.
The Confirmation of Botanic Origin of the Croatian Black Locust Honey from the Krapina-Zagorje Region // Honey: Geographical Origins, Bioactive Properties and Health Benefits / Ramirez, Ruben (ur.).
New York : Nova Science Publishers, Inc., 2016. Str. 31-51.
Vrh
 
  Udžbenici i skripta
 

1. Slobođanac, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Prehrana kroničnih bubrežnih bolesnika .
Varaždin : Veleučilište u Varaždinu, 2010.
Vrh
 
  Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
 

1. Brkić, Danijel; Bošnir, Jasna; Bevardi, Martina; Gross Bošković, Andrea; Miloš, Sanja; Lasić, Dario; Krivohlavek, Adela; Racz, Aleksandar; Mojsović-Ćuić, Ana; Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Nitrate in leafy green vegetables and estimated intake. // African journal of traditional complementary and alternative medicines. 14 (2017) , 3; 31-41 (članak, znanstveni). URL link to workURL link to work

2. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Puntarić, Dinko; Levanić, Davor; Gvozdić, Vlatka; Pavlek, Željka; Puntarić, Ada; Puntarić, Eda; Puntarić, Ida; Vidosavljević, Domagoj; Lasić, Dario; Vidosavljević, Marina.
Pollen, Physicochemical, and Mineral Analysis of Croatian Acacia Honey Samples: Applicability for Identification of Botanical and Geographical Origin. // Journal of Food Quality. 2017 (2017) ; 1-11 (članak, znanstveni). URL link to work

3. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Primorac, Ljiljana; Bošnir, Jasna; Vahčić, Nada; Šarić, Goran.
Mineral Profile of Croatian Honey and Differences Due to its Geographical Origin. // Czech journal of food sciences. 33 (2015) , 2; 156-164 (članak, znanstveni). URL link to workURL link to work

4. Šarić, Goran; Marković, Ksenija; Major, Nikola; Krpan, Marina; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Hruškar, Mirjana; Vahčić, Nada.
Changes of Antioxidant Activity and Phenolic Content in Acacia and Multifloral Honey During Storage. // Food technology and biotechnology. 50 (2012) , 4; 434-441 (članak, znanstveni). URL link to work
Vrh
 
  Znanstveni radovi u drugim časopisima
 

1. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Kosalec, Nives; Levanić, Davor.
COMPLEMENTARY FEEDING OF INFANTS IN NORTHWEST CROATIA. // Journal of Hygienic Engineering and Design. 24 (2018) , 1; 44-54 (članak, znanstveni). URL link to work

2. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Lešćanec Viktorovski, Kristina; Klepić, Brankica; Levanić, Davor; Racz, Aleksandar.
ADOLESCENTS’ ATTITUDES TOWARDS EATING AND THEIR BODY IMAGE. // Journal of Hygienic Engineering and Design. 20 (2017) , 3; 41-47 (članak, znanstveni). URL link to work

3. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vitez, Brankica; Levanić, Davor; Sajko, Melita; Neuberg, Marijana.
PROTEIN-ENERGY STATUS IN PATIENTS RECEIVING DIALYSIS. // Journal of Hygienic Engineering and Design. 19 (2017) ; 26-30 (članak, znanstveni). URL link to work

4. Sajko, Melita; Uršulin Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Veronek, Jurica.
INFORMATICS SURVEY OF UNIVERSITY STUDENTS ABOUT THE ROLE OF RISK FACTORS FOR THE EMERGENCE OF CHRONICAL DISEASES. // Journal of Hygienic Engineering and Design. 15 (2016) ; 23-30 (članak, znanstveni). URL link to work

5. Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Vesna; Tomić Linšak, Dijana.
CHARACTERISTICS AND SPECIFICS OF FSSC 22000 APPLYING IN THE MEAT INDUSTRY. // Journal of Hygienic Engineering and Design. 15 (2016) ; 42-48 (članak, znanstveni). URL link to work

6. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šalamon, Dean; Puntarić, Dinko; Sajko, Melita.
Implementation of informatization in organizing hospital meals in the Republic of Croatia. // Journal of Hygienic Engineering and Design. 17 (2016) ; 18-23 (članak, znanstveni). URL link to work

7. Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Živoder, Ivana; Rajković, Kristina.
NURSE IN PREVENTION OF EATING DISORDERS. // Journal of Hygienic Engineering and Design. 13 (2015) ; 61-67 (članak, znanstveni). URL link to work

8. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Dugonjić, Aldin; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Šušnić, Vesna.
THE SPECIFICS OF HALAL STANDARD-HRN BAS 1049:2010. // Journal of Hygienic Engineering and Design. 12 (2015) ; 66-70 (članak, znanstveni). URL link to work

9. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Hasaković-Felja, Martina.
PRETILOST KAO FAKTOR RIZIKA ZA NASTAJANJE KARDIOVASKULARNIH-KORONARNIH BOLESTI. // Tehnički Glasnik. 9 (2015) , 2; 230-234 (prethodno priopćenje, znanstveni).

10. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Lasić, Dario; Šušnić, Vesna.
DETERMINATION OF GEOGRAPHICAL ORIGIN OF BLACK LOCUST HONEY OF FIVE CROATIAN REGIONS BY APPLYING THE PCA METHOD. // Journal of Hygienic Engineering and Design. 13 (2015) ; 68-74 (članak, znanstveni). URL link to work

11. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Vesna; Šušnić, Saša.
PROFILE AND DIVERSITY OF PHYSICOCHEMICAL PARAMETERS OF THE BLACK LOCUST HONEY FROM EASTERN CROATIA REGION GIVEN THE TESTING SEASONS. // Journal of Hygienic Engineering and Design. 9 (2015) , 1; 26-34 (članak, znanstveni). URL link to work

12. Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša; Levanić, Davor.
Primjena zahtjeva halal norme HRN BAS 1049:2010 u klaonici krupne stoke. // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu. 16 (2014) , 1; 54-60 (pregledni rad, znanstveni).

13. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Galić, Antonija; Barušić, Lidija; Jurica, Karlo; Vahčić, Nada.
CONFIRMING THE BOTANICAL ORIGIN OF THE CROATIAN BLACK LOCUST HONEY (ISTRIA REGION) USING PHYSICOCHEMICAL PARAMETERS DURING TWO SEASONS. // Journal of Hygienic Engineering and Design. 8 (2014) ; 124-128 (članak, znanstveni). URL link to work

14. Jurica, Karlo; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vukić Lušić, Darija; Lušić, Dražen; Šmit, Zdenko.
Izloženost ftalatima i njihova pojavnost u alkoholnim pićima. // Archives of Industrial Hygiene and Toxicology. 64 (2013) , 2; 317-325 (pregledni rad, znanstveni). URL link to workURL link to work

15. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Hrga, Ivana; Stjepanović, Barbara; Dragojlović, Dragoslav; Levanić, Davor.
Determination of botanic origin of the Croatian black locust honey (Istria region) using melissopalynological analysis. // Journal of hygienic engineering and design. 4 (2013) ; 122-126 (članak, znanstveni). URL link to work

16. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vahčić, Nada; Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Šabić, Srđan.
Hazard Analysis and the System Aimed at Ensuring the Safety of Semi-Dry Sausage-Based Products. // Meso. 12 (2010) , 2; 118-127 (članak, znanstveni). URL link to work
Vrh
 
  Ostali radovi u drugim časopisima
 

1. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Dugonjić, Aldin; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Šušnić, Vesna.
Proizvodnja sudžuka primjenom norme HRN BAS 1049:210. // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu. 19 (2017) , 3; 240-245 (članak, stručni).

2. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Grabar, Ivana; Kolednjak, Marijana; Bošnir, Jasna.
Physico-Chemical Profiles of Croatian Honey with an Overview of Its Consumption among Healthcare Students. // Journal of Applied Health Sciences. 3 (2017) , 1; 51-59 (pregledni rad, ostalo). URL link to work

3. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Šušnić, Vesna.
Učinkovitost preduvjetnih programa u mesnoj industriji defniranih zahtjevom sustava FSSC 22000. // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu. 18 (2016) , 4; 348-355 (članak, stručni).

4. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Gazibara, Dragan; Šušnić Vesna.
IMPLEMENTATION OF THE SYSTEM AND APPLICATION SOFTWARE FOR THE MONITORING OF THE FOOD SAFETY SYSTEM IN HOSPITALITY. // Tehnički Glasnik. 8 (2014) , 2; 166-170 (članak, stručni).

5. Poljak, Damir; Ivek, Nevenka; Veronek, Jurica; Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Praćenje i kontrola uzimanja krvi od DDK u 2008. godini na Odjelu za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin. // Shock. 3 (2009) , 3; 33-38 (članak, stručni). URL link to work

6. Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Postizanje sigurnosti hrane kroz zakonodavstvo EU u ruralnom turizmu. // Turizam : znanstveno-stručni časopis. 55 (2007) , 3; 361-365 (ostalo, stručni).

7. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vahčić Nada; Šušnić, Saša.
Sigurnost hrane kroz «higijenski paket» kao dio osiguranja sigurnosti turističkih destinacija. // Gospodarstvo i okoliš : stručni časopis za tehniku zaštite okoliša. 87 (2007) ; 485-486 (ostalo, stručni).
Vrh
 
  Kongresno priopćenje (sažeci) u ostalim časopisima
 

1. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Trstenjak, Josip; Levanić, Davor.
Practical procedures for the prevention of the bee communities diseases with the purpose of maintaining the quality of honey // Archives of Industrial Hygiene and Toxicology / Herman, Makso ; Pavlaković, Željana (ur.).
Zagreb : Andrija Štampar Teaching Institute of Public Health, 2017. 65-67 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

2. Vitez, Brankica; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Neuberg, Marijana; Sajko, Melita.
Hemodijaliza i peritonejska dijaliza, pračenje statusa pothranjenosti dijaliziranih bolesnika // 8. hrvatski kongres nefrologije, dijalize i transplantacije s međunarodnim sudjelovanjem : knjifa sažetaka ; u: Acta Medica Croatica 71 (2017) (S1) / Kes, Petar (ur.).
Zagreb : Akademija mediciniskih znanosti Hrvatske, 2017. 222-222 (predavanje,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
Vrh
 
  Objavljena pozvana predavanja na skupovima
 

1. Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Halal kao funkcionalna hrana // 8. stručni skup Funkcionalna hrana u Hrvatskoj.
Zagreb : Hrvatska gospodarska komora, 2015. 11-13 (pozvano predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).
Vrh
 
  Znanstveni radovi u zbornicima skupova s međunar.rec.
 

1. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Halamić, Josip; Šorša, Ajka; Cvetković, Želimira; Šabarić, Jasenka; Brkić, Danijel.
THE CORRELATION OF MINERAL ELEMENTS SHARES IN THE SOIL AND BLACK LOCUST HONEY WITHIN FIVE CROATIAN REGIONS AND SEASONS // International Conference 16th Ružička days "TODAY SCIENCE - TOMORROW INDUSTRY" / Jukić, Ante ; Šubarić, Drago (ur.).
Osijek i Zagreb : Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE) ; Faculty of Food Technology Osijek, 2017. 209-224 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

2. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša; Levanić, Davor; Šušnić, Vesna; Vahčić, Nada.
Honey production safety management in the bottling plant of a family farm in the Varaždin county // Proceedings - 8th International Congress of Food Technologists, Biotehnologists and Nutriotionists / Frece, Jadranka (ur.).
Zagreb : Baltazar d.o.o. Koprivnica, 2014. 264-271 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

3. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša; Neuberg, Marijana; Veronek, Jurica; Levanić, Davor.
THE SPECIFICS OF THE SYSTEM APPLICATION IN HONEY PRODUCTION // Abstract Book Proceedings of 6th Central EuropeanCongress on Food, Novi Sad / Lević, Jovanka (ur.).
Novi Sad : University of Novi Sad, Institue of Food Technology, 2012. 1414-1419 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

4. Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša.
ROLE OF HALALA STANDARD IN FOOD SAFETY SYSTEM // Book of Abstracts and Full Papers Bratislava : Food research institute.
Bratislava, 2010. (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

5. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Bošnir, Jasna; Puntarić, Dinko; Vahčić, Nada; Šušnić, Saša.
Application of the safety system for the production of the original Istrian Croatian honeys-based product-mead // 5th Central European Congress on Food : Book of Abstracts and Full Papers.
Bratislava : Food research institute, 2010. (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

6. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vahčić, Nada; Šušnić, Saša.
Food safety systems through the HACCP system in catering // Proceedings of the 2008 Joint Central European Congress, 4th Central European Congress on Food, 6th Croatian Congress of FOOD TECHNOLOGISTS, BIOTECHNOLOGISTS, AND NUTRITIONISTS / Ćurić, Duška (ur.).
Zagreb : Croatian Chamber of Economy, 2008. 165-168 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
Vrh
 
  Drugi radovi u zbornicima skupova s recenzijom
 

1. Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor.
Halal turizam kao nova tržišna niša // INOVACIJE, TEHNOLOGIJE, EDUKACIJA I MENADŽMENT / Breslauer, Nevenka (ur.).
Čakovec : Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2018. 66-71 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,stručni).

2. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Bogdan, Ivana; Levanić, Davor.
DODATNA KVALITETA ZDRAVSTVENO-TURISTIČKOG SPA I SPORT RESORTA SVETI MARTIN "PONUDA BEZGLUTENSKE PREHRANE" // Kvaliteta: tradicija, inovativnost, predanost / Juroš, Josip (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2018. 189-196 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,stručni).

3. Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Živoder, Ivana.
ZNANJE STUDENATA SESTRINSTVA O PROCESU STARENJA // 5. MEDNARODNA ZNANSTVENA KONFERENCA ZA ČLOVEKA GRE: INTERDISCIPLINARNOST, TRANSNACIONALNOST IN GRADNJA MOSTOV / Filej, Bojana (ur.).
Maribor : Alma Mater Europaea – ECM, 2017. 505-512 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,stručni).

4. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Juriša, Tajana; Kosalec, Nives; Levanić, Davor.
STAVOVI ADOLESCENATA O VAŽNOSTI PRAVILNE PREHRANE I TJELESNE AKTIVNOSTI // Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek i Tuzla : Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek and Faculty of Pharmacy, University of Tuzla, 2017. 41-46 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,stručni).

5. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Hudler, Kristina; Šalamon, Dean; Sajko, Melita.
OCJENA STATUSA UHRANJENOSTI STUDENATA SESTRINSTVA DOBIVENA PUTEM ANTROPOMETRIJSKOG MJERENJA // Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek i Tuzla : Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek and Faculty of Pharmacy, University of Tuzla, 2017. 33-40 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,stručni).

6. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Neuberg, Marijana; Levanić, Davor; Obžetić Matea.
UTJECAJ DISTRAKTORA NA KVALITETU SESTRINSKOG RADA "KRADLJIVCI VREMENA" // Znanjem do kvalitete – kvalitetom do rezultata / Peranić, Janko (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2017. 162-171 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,stručni).

7. Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Veronek, Jurica.
PREHRANA I STAVOVI STUDENATA U NASTAJANJU KARDIOVASKULARNIH BOLESTI // ZDRAVSTVENE VEDE / Filej, Bojana (ur.).
Maribor : Alma Mater Europea - ECM, 2016. 217-225 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,stručni). URL link to work

8. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Kralj, Petar; Neuberg, Marijana; Meštrović, Tomislav.
EDUKACIJA PUTEM JAVNOG ZDRAVSTVA O UTJECAJU ANTIBIOTIKA IZ LIJEKOVA I HRANE NA ZDRAVLJE // ZBORNIK RADOVA - ŠESTI HRVATSKI VETERINARSKI KONGRES S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM / Harapin, Ivica (ur.).
Zagreb : HRVATSKA VETERINARSKA KOMORA, VETERINARSKI FAKULTET U ZAGREBU, 2016. 543-549 (poster,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

9. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Dugonjić, Aldin; Kakurinov, Vladimir; Šušnić, Saša; Šušnić, Vesna.
POTREBA ZA UNIFICIRANIM STANDARDOM U HALAL TURIZMU // Ljudi - temelj uspješnosti sustava upravljanja / Krunoslav Šimunec (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2016. 404-410 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

10. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Bačić, Vesna; Gulan, Sandra; Šušnić, Vesna.
PRIMJENA SUSTAVA UPRAVLJANJA SIGURNOŠĆU HRANE U ZRAČNOM PROMETU SIGURNOST HRANE U ZRAČNOM PROMETU // Ljudi - temelj uspješnosti sustava upravljanja / Krunoslav Šimunec (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2016. 411-417 (poster,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

11. Veronek, Jurica; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Poljak, Damir; Sajko, Melita; Vlahek, Pavao.
STAVOVI STUDENATA O TJELESNOJ AKTIVNOSTI I NJEZINOJ POVEZANOSTI SA ZDRAVLJEM // Skrb za zdravje / Filej, Bojana (ur.).
Maribor : Alma Mater Europaea – ECM, 2016. 138-145 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,stručni). URL link to work

12. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Šušnić, Vesna; Lasić, Dario.
PRIKAZ UTJECAJA SEZONA NA KVALITETU FIZIKALNO-KEMIJSKOG PROFILA MEDA PRIMJENOM ANOVA-METODE // Kvaliteta upravljanja / Zečević, Mirela (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2015. 243-252 (poster,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

13. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša; Levanić, Davor; Gazibara, Dragan.
MONITORING KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA HACCP SUSTAVA U UGOSTITELJSTVU PRIMJENOM INFORMATIZACIJE // Kvaliteta nije slučajnost - proizvedeno u kvaliteti, stvoreno za uspjeh / Čehajić Labaš, Dunja (ur.).
Baška, otok KRK : Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2014. 366-375 (poster,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

14. Jurica, Karlo; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Anić Jurica, Sonja.
Obična planika – zdravstveni potencijal // Znanstveni skup. Talasoterapija, kineziterapija, aromaterapija u Hrvatskoj / Ivanišević, Goran (ur.).
Zagreb : Hrvatski liječnički zbor, 2013. 93-104 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

15. Neuberg, Marijana; Veronek, Jurica; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Kozina, Goran.
RAZVOJNE KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE MEDICINSKIH SESTARA-PREDUVJET ZA CIJELOVITU SKRB PACIJENTA // Scientific symposium with interntional participation / Filej, Bojana (ur.).
Novo mesto : Visoka šola za zdravstvo Novo mesto, 2012. 222-227 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,stručni).

16. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša; Levanić, Davor.
Specifičnosti ispunjavanja za upravljanje dokumentacijom u osiguranju kvalitete i sigurnosti hrane u poslovnom subjektu za proizvodnju meda i proizvoda od meda // Zbornik radova u elektronskom obliku / Čehajić-Labaš, Dunja ; Štajdohar Pađen, Olga ; Pavlinić Tomlison, Jadranka (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2012. 371-374 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

17. Golek Mikulić, Marina; Neuberg, Marijana; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Veronek, Jurica.
Intersektorski pristup – temelj praćenja i prevencije rizičnog ponašanja adolescenata // 11. Međunarodna konferencija / Pavić, Jadranka ; Turuk, Vesna (ur.).
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 2011. 123-127 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

18. Neuberg, Marijana; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Veronek, Jurica.
Svestrane kompentencije nastavnika – preduvjet za kvalitetno obrazovanje medicinskih sestara // Stručna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem / Kopačević, Lenka ; Sedić, Biserka (ur.).
Opatija : Udruga medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za neurologiju, 2011. 33-35 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad).

19. Dugonjić, Aldin; , Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Certificiranje HALAL kvalitete // Zbornik radova / Buntak, Krešimir (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2010. (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

20. Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša.
Uloga Halal standarda u sigurnosti hrane // 22. ZNANSTVENO-STRUČNO-EDUKATIVNI SEMINAR DDD i ZUP, NOVINE U DJELATNOSTI DEZINFEKCIJE, DEZINSEKCIJE, DERATIZACIJE I ZAŠTITE USKLADIŠTENIH POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA / Korunić, Zlatko (ur.).
Zagreb : Korunić d.o.o. Zagreb, 2010. 77-81 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

21. Poljak, Damir; Ivek, Nevenka; Veronek, Jurica; Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Primjena tehnologije u prevenciji grešaka medicinskih sestara u imunološkoj dijagnostici // Konferencija "Znanjem do izvrsnosti" / Čukljek, Snježana ; Turuk, Vesna (ur.).
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 2010. 91-105 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

22. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Lučanin, Damir.
Promjene u sustavu osiguranja kvalitete u stručnom visokom obrazovanje // Zbornik radova / Buntak, Krešimir (ur.).
ŠZagreb : Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2010. (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

23. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Poljak, Damir, Mojsović-Ćuić, Ana; Veronek, Jurica; Ivek, Nevenka.
Uvođenje sustava osiguranja i upravljanja kvalitetom u imunološkoj dijagnostici // Zbornik radova / Buntak, Krešimir (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2010. (poster,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

24. Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić Saša.
Preduvjetni programi Halal standarda // 20. SEMINAR DDD i ZUP, NOVINE U DJELATNOSTI DEZINFEKCIJE, DEZINSEKCIJE, DERATIZACIJE I ZAŠTITE USKLADIŠTENIH POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA / Korunić, Zlatko (ur.).
Zagreb : Korunić d.o.o. Zagreb, 2008. 63-69 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

25. Gloc, Kristina; Šušnić Saša; Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Problematika primjene natrijevog dikloroizocijanuratdihidrata u ugostiteljstvu // 20. SEMINAR DDD i ZUP, NOVINE U DJELATNOSTI DEZINFEKCIJE, DEZINSEKCIJE, DERATIZACIJE I ZAŠTITE USKLADIŠTENIH POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA / Korunić, Zlatko (ur.).
Zagreb : Korunić d.o.o. Zagreb, 2008. 235-242 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

26. Mojsović, Ana; Vlašek, Ana; Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Javno zdravstveni aspekt uporabe pelena // Stručni seminar s međunarodnim sudjelovanjem / Lesar, Andrija (ur.).
Opatija : Komora sanitarnih inženjera i tehničara, 2008. 61-66 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).

27. Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Postizanje sigurnosti hrane kroz zakonodavstvo EU u ruralnom turizmu // Perspektive razvoja ruralnog turizma : zbornik radova / Katica, Dijana (ur.).
Hvar : Institut za turizam, 2007. 417-420 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).
Vrh
 
  Sažeci u zbornicima skupova
 

1. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Kosalec, Nives; Levanić, Davor.
COMPLEMENTARY FEEDING OF INFANTS IN NORTHWEST CROATIA // Book of Abstracts, Food Quality and Safety, Health and Nutrition / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje : Consulting and Training Center KEY, 2018. 155-156 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

2. Tomić Linšak, Dijana; Šušnić, Vesna; Uršulin-Trstenjak, Natalija.
PROVEDBA MJERA DEZINFEKCIJE, DEZINSEKCIJE I DERATIZACIJE U IZVANREDNIM SITUACIJAMA U R. HRVATSKOJ // 1. SIMPOZIJ SANITARNOG INŽINJERSTVA S MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM / Avdić, Dijana (ur.).
Sarajevo, 2017. 54-54 (predavanje,međunarodna recenzija,sažetak,stručni).

3. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Draganić, Antonija; Mehkek, Mateja; Levanić, Davor.
UČESTALOST I KOLIČINA KONZUMACIJE POVRĆA U PREHRANI // Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek i Tuzla : Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek i Faramceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2017. 10-10 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,stručni).

4. Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor.
Prehrana i stavovi studenata u nastajanju kardiovaskularnih bolesti // Zbornik povzetkov: Za človeka gre: družba in znanost v celostni skrbi za človeka / Filej, Bojana (ur.).
Maribor : Alma Mater Europaea - ECM, 2016. 115-115 (predavanje,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

5. Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Veronek, Jurica.
INFORMATICS SURVEY OF UNIVERSITY STUDENTS ABOUT THE ROLE OF RISK FACTORS FOR THE EMERGENCE OF CHRONICAL DISEASES // Book of Abstracts - 1st Black Sea Association of Food science and Technology Congress / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje : Consulting and Training Centre KEY, 2016. 150-150 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

6. Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Vesna; Tomić Linšak, Dijana.
CHARACTERISTICS AND SPECIFICS OF APPLYING FSSC 22000 IN THE MEAT INDUSTRY // Book of Abstracts - 1st Black Sea Association of Food science and Technology Congress / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje : Consulting and Training Centre KEY, 2016. 66-67 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,stručni).

7. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Dugonjić, Aldin; Levanić, Davor; Šušnjić, Saša; Šušnjić, Vesna.
ZAHTJEVI HALAL NORME U PROIZVODNJI SUDŽUKA // 16. Ružičkini dani DANAS ZNANOST - SUTRA INDUSTRIJA / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmyera u Osijeku, 2016. 64-64 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,stručni).

8. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Juriša, Tajana; Kosalec, Nives; Levanić, Davor.
STAVOVI ADOLESCENATA O VAŽNOSTI PRAVILNE PREHRANE I TJELESNE AKTIVNOSTI // Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek i Tuzla : Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek and Faculty of Pharmacy, University of Tuzla, 2016. 41-41 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,stručni).

9. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Halamić, Josip; Šorša, Ajka; Cvetković, Želimira, Šibarić, Jasenka; Brkić, Danijel.
KORELACIJA UDJELA MINERALA U TLU I BAGREMOVOG MEDA UNUTAR PET HRVATSKIH REGIJA I SEZONA // 16. Ružičkini dani DANAS ZNANOST - SUTRA INDUSTRIJA / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmyera u Osijeku, 2016. 63-63 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

10. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Hudler, Kristina; Šalamon, Dean; Sajko, Melita.
OCJENA STATUSA UHRANJENOSTI STUDENATA SESTRINSTVA DOBIVENA PUTEM ANTROPOMETRIJSKOG MJERENJA // Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek i Tuzla : Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek and Faculty of Pharmacy, University of Tuzla, 2016. 23-23 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,stručni).

11. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šalamon, Dean; Puntarić, Dinko; Sajko, Melita.
Implementation of informatization in organizing hospital meals in the Republic of Croatia // Book of Abstracts - 1st Black Sea Association of Food science and Technology Congress / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje : Consulting and Training Centre KEY, 2016. 148-149 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

12. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vitez, Brankica; Levanić, Davor; Sajko, Melita; Neuberg, Marijana.
PROTEIN-ENERGY STATUS IN PATIENTS RECEIVING DIALYSIS // Food Quality and Safety, Health and Nutrition / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje : Consluting and Training Center KEY, 2016. 49-50 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

13. Veronek, Jurica; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Poljak, Damir.
Stavovi studenata o tjelesnoj aktivnosti i njezinoj povezanosti s nastankom kardiovaskularnih bolesti // Zbornik povzetkov: Za človeka gre: družba in znanost v celostni skrbi za človeka / Filej, Bojana (ur.).
Maribor : Alma Mater Europaea - ECM, 2016. 212-212 (predavanje,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

14. Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Živoder, Ivana; Rajković, Kristina.
NURSE IN PREVENTION OF EATING DISORDERS // Food Quality & Safety, Health & Nutrition / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje : Consulting and Training Center KEY, 2015. 15-15 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

15. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Dugonjić, Aldin; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Šušnić, Vesna.
(P001) THE SPECIFICS OF HALAL STANDARD-HRN BAS 1049:2010 // Hygienic Engineering and Design, Food Quality and Safety / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje : Consulting and Training Centre KEY, 2015. 36-37 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

16. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Lasić, Dario; Šušnić, Vesna.
DETERMINATION OF GEOGRAPHICAL ORIGIN OF BLACK LOCUST HONEY OF FIVE CROATIAN REGIONS BY APPLYING THE PCA METHOD // Food Quality & Safety, Health & Nutrition / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje : Consulting and Training Center KEY, 2015. 87-88 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

17. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Galić, Antonija, Barušić, Lidija; Jurica, Karlo; Vahčić, Nada.
CONFIRMING THE BOTANICAL ORIGIN OF THE CROATIAN BLACK LOCUST HONEY (Istria region) USING PHYSICOCHEMICAL PARAMETERS DURING TWO SEASONS // 7th Central European Congress on Food - CEFood / Vladimir Kakurinov, Prof. Dr. (ur.).
Skopje : Consulting and Training Center KEY, 2014. 136-137 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

18. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Primorac, Ljiljana; Šušnić, Vesna; Šušnić, Saša.
(QS-P-7) Profile and diversity of physicochemical parameters of the black locust honey from Krapina-Zagorje region given the testing seasons // Internationa Symposium on Bee Products, 3rd edition = Annual meeting of the International Honey Commission (IHC) (abstracts / Brčić Karačonji, Irena ; Lušić, Dražen (ur.).
Rijeka : Faculty of Medicine, 2014. 40-40 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

19. Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Identifikacija i optimizacija procesa u ugostiteljskoj djelatnosti // 3. Međunarodni stručno – znanstveni simpozij / Gobin, Ivan ; Lušić, Dražen (ur.).
Opatina : Hrvatska udruga za sanitarno inženjerstvo – Komora sanitarnih inženjera i tehnicara, 2011. (predavanje,međunarodna recenzija,sažetak,stručni).

20. Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vahčić, Nada; Šušnić, Saša.
The Safety of Honey Produttion by Implementing the HACCP System // 7th INTERNATIONAL CONGRESS of FOOD TECHNOLOGISTS, BIOTECHNOLOGISTS, AND NUTRITIONISTS / Medić, Helga (ur.).
Opatija : Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, 2011. 249-249 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

21. Damir, Poljak; Nevenka, Ivek; Jurica, Veronek; Uršulin- Trstenjak, Natalija.
Primjena tehnologije u prevenciji grešaka medicinskih sestara u imunohematološkoj dijagnostici // Znanjem do izvrsnosti.
Opatija, 2010. 10-12 (predavanje,domaća recenzija,sažetak,stručni).

22. Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša.
Halal Quality Certification // Sustainable Food in Tourism and Hospitality.
Kalmar : Linnaeus University School of Business and Economics, 2010. (predavanje,međunarodna recenzija,sažetak,stručni).

23. Vahčić, Nada; Kozlek, Damir; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Gačić, Milica.
MINERAL CONTENT IN DETERMINATION OF THE GEOGRAPHICAL AND BOTANICAL ORIGIN OF CROATIAN HONEY // / Robertson, Gordon ; Lupien, John (ur.).
Cape Town, 2010. P0823-P0823 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

24. Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Iskustva u certifikaciji sustava upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane // Akreditacija i certifikacija / Dražen Lušić (ur.).
Opatija : Hrvatska udruga sanitarnih inženjera, 2008. (predavanje,domaća recenzija,sažetak,stručni).

25. Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Koprivanec, Pavle.
Sustavi sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj – pregled stanja i perspektiva razvoja // 2. Međunarodni stručno-znanstveni simpozij / Lesar, Andrija (ur.).
Opatija : Komora sanitarnih inženjera i tehničara, 2007. 7-7 (predavanje,domaća recenzija,sažetak,stručni).
Vrh
 
  Disertacije
 

1. Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Makro i mikro elementi u karakterizaciji bagremovog meda / doktorska disertacija.
Osijek : Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 20.07. 2012., 125 str. Voditelj: Vahčić, Nada.
Vrh
 
  Vođenje disertacija, magistarskih i diplomskih radova
 

1. Balog, Dijana.
UTJECAJ PREHRANE NA KVALITETU ZUBI / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : Odjel za biomedicinske znanosti, 16.01. 2017, 28 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

2. Bogdan, Ivana.
Informiranost populacije Međimurske županije o bolesti – celijakija / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : odjel Sestrinstvo, 27.09. 2017, 53 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

3. Šikica, Anita.
Uloga medicinske sestre u organizaciji prehrane u domu za starije osobe / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : odjel Sestrinstvo, 29.11. 2017, 28 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

4. Štrok, Petra.
Medicinska sestra – promotor o povezanosti prehrane i hormonalne ravnoteže / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : Odjel za biomedicinske znanosti, 28.02. 2017, 43 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

5. Galo-Đurek, Snježana.
Uloga medicinske sestre u prehrani onkoloških bolesnika / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : Odjel za biomedicinske znanosti, 01.12. 2016, 30 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

6. Herceg, Gordana.
Uloga medicinske sestre kroz aspekt prehrane u prikazu slučaja Crohnove bolesti / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : Odjel za biomedicinske znanosti, 02.12. 2016, 32 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

7. Kralj, Petar.
EDUKACIJA KROZ SUSTAV JAVNOG ZDRAVSTVA O POSLJEDICAMA ANTIBIOTIKA U LIJEČENJU I HRANI / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : Odjel za Biomedicinske znanosti, 19.09. 2016., 34 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

8. Vitze, Brankica.
PREHRANA BOLESNIKA NA DIJALIZI / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : Odjel za Biomedicinske znanosti, 15.09. 2016., 53 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

9. Blažević, Danijela.
Prehrana bolesnika kod reumatoidnog i uričnog artirtisa / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : Sveučilišta Sjever, 17.04. 2015., 49 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

10. Blažević, Darko.
VAŽNOST I ULOGA PREHRANE ODRASLIH KOD CROHNOVE BOLESTI I ULCEROZNOG KOLITISA / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : Sveučilišta Sjever, 17.04. 2015., 49 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

11. Brajković, Ana.
PRETILOST KOD DJECE / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : Odjel za biomedicinske znanosti, 09.11. 2015, 29 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

12. Čerkez, Martina.
GESTACIJSKI DIJABETES / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : Sveučilišta Sjever, 15.01. 2015., 45 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

13. Poljak, Željko.
PREHRANA BUBREŽNIH BOLESNIKA / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : Odjel za biomedicinske znanosti, 02.07. 2015, 34 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

14. Premuš, Filip.
Važnost prehrane pacijenata sa glutenskom enteropatijom / završni rad - diplomski/integralni studij.
Varaždin : Odjel za biomedicinske znanosti, 13.10. 2015, 34 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

15. Hasaković-Felja, Martina.
PRETILOST KAO FAKTOR RIZIKA ZA NASTAJANJE KORONARNIH BOLEST / završni rad - preddiplomski studij.
Varaždin : Sveučilišta Sjever, 22.12. 2014., 61 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

16. Dugonjić, Aldin.
Primjena zahtjeva halal norme HRN BAS 1049:2010 u klaonici krupne stoke / završni rad - diplomski/integralni studij.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 19.12.2013 2013, 45 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

17. Župan, Alan.
HACCP studije u nadzoru kritičnih kontrolnih točaka u ugostiteljstvu / završni rad - diplomski/integralni studij.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 14.07. 2011., 57 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

18. Goleš, Sanja.
Prikaz izrade HACCP studije u ugostiteljskom objektu Šibensko-kninske županije / završni rad - diplomski/integralni studij.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 01.04. 2010., 43 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

19. Borojević, Ljubica.
Prehrana osoba sa dijabetesom neovisnom o inzulinu (tip 2) / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 29.09. 2008., 34 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

20. Ivanović, Mateja.
Prehrana osoba treće životne dobi u staračkom domu "Bena Vita" / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 30.01. 2008., 32 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

21. Matanić, Ivana.
HACCP sustav u distribuciji vode za piće / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 30.01. 2008., 46 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

22. Milić, Zvijezdana.
Prehrana u dječjem vrtiću "Siget" / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 01.07. 2008., 43 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

23. Stipanov, Anita.
Primjena ketogene dijete u terapijske svrhe / završni rad - diplomski/integralni studij.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 03.06. 2008., 29 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

24. Došen, Jelena.
Preduvjetni programi u ugostiteljstvu / diplomski rad.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 14.04. 2007, 44 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

25. Dugonjić, Aldin.
Halal standard i veza s drugim standardima / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 31.10. 2007., 29 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

26. Ivanović, Matej.
Prehrana osoba treće životne dobi u staračkom domu ˝Bena Vita" / diplomski rad.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 29.10. 2007, 32 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

27. Kralj, Martina.
Informiranost studenata o vegetarijanstvu i makrobiotici / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 20.12. 2007., 52 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

28. Kralj, Martina.
Informiranost studenata o vegetarijanstvu i makrobiotici / diplomski rad.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 01.11. 2007, 30 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

29. Kramer, Sonja.
Vegetarijanstvo / diplomski rad.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 07.04. 2007, 52 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.

30. Vrban, Damir.
Prehrana djece sportaša / diplomski rad.
Zagreb : Zdravstveno veleučilište, 19.07. 2007, 33 str. Voditelj: Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Vrh
 
upomoc
foot_4