Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Primjena zamjena za sol u razvoju mliječnih namaza i sireva sa smanjenim udjelom natrija
voditelj
Utjecaj smanjenja soli na kakvoću tradicionalno proizvedenih sireva s područja Slavonije
voditelj
Izrada specifikacije za sireve proizvedene na području Osječko-baranjske županije
voditelj
Mogućnosti iskorištenja nusproizvoda hladnog prešanja ulja u proizvodnji funkcionalnih sladoleda
voditelj
Naziv
Akcije
Lučan Čolić, Mirela; Antunović, Martina; Lukinac Čačić, Jasmina; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Matijević, Bojan; Nikolić, Tihana; Jukić, Marko
Physicochemical properties of turmeric (Curcuma longa L.) and black pepper (Piper nigrum) enriched ice cream // Mljekarstvo, 74 (2024), 1; 45-63. doi: 10.15567/mljekarstvo.2024.0104
Horki; Dario
Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda / Lučan Čolić, Mirela; Lukinac, Jasmina (mentor); Antunović, Martina (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Nikolić, Tihana
Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra / Lučan Čolić, Mirela; Jozinović, Antun (mentor); Antunović, Martina (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Baksa, Stella
Stavovi potrošača prema sladoledima dostupnima na tržištu Republike Hrvatske / Lučan Čolić, Mirela; Banjari, Ines (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Strmota, Magdalena
Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu / Lučan Čolić, Mirela; Banjari, Ines (mentor); Antunović, Martina ; Snježana Keleković (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Stanić, Ema
Proizvodnja veganskog sladoleda / Lučan Čolić, Mirela (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Puškadija, Izabela
Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda / Lučan Čolić, Mirela (mentor); Antunović, Martina (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Nakov, Gjore ; Trajkovska, Biljana ; Atanasova- Pancevska, Natalija ; Daniloski, Davor ; Ivanova, Nastia ; Lučan Čolić, Mirela ; Jukić, Marko ; Lukinac, Jasmina
The Influence of the Addition of Hemp Press Cake Flour on the Properties of Bovine and Ovine Yoghurts // Foods, 12 (2023), 5; 958, 20. doi: 10.3390/foods12050958