Naziv |
Akcije |
Šoštarić, Ines
Utjecaj veličine plodova jagode (Fragaria ananassa × Duch.) na bioaktivni sastav i antioksidacijski potencijal / Bursać Kovačević, Danijela (mentor); Bebek Markovinović, Anica; Putnik, Predrag; Duralija, Boris (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024 |
|
Putnik, Predrag; Šojić Merkulov, Daniela; Pavlić, Branimir; Velebit, Branko; Bursać Kovačević, Danijela
Chemometrics in Agri-Food Business and Sustainability // 2nd INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON BIOTECHNOLOGY
Čačak, Srbija, 14.03.2024-15.03.2024. doi: 10.46793/SBT29.01PP |
|
Bebek Markovinović, Anica; Brdar, Dora; Putnik, Predrag; Bosiljkov, Tomislav; Durgo, Ksenija; Huđek Turković, Ana; Brčić Karačonji, Irena; Jurica, Karlo; Pavlić, Branimir; Granato, Daniel et al.
Strawberry tree fruits (Arbutus unedo L.): Bioactive composition, cellular antioxidant activity, and 3D printing of functional foods // Food chemistry, 433/2024 (2024), 137287, 10. doi: 10.1016/j.foodchem.2023.137287 |
|
Milošević, Sanja; Bebek Markovinović, Anica; Teslić, Nemanja; Mišan, Aleksandra; Pojić, Milica; Brčić Karačonji, Irena; Jurica, Karlo; Lasić, Dario; Putnik, Predrag; Bursać Kovačević, Danijela et al.
Use of natural deep eutectic solvent (NADES) as a green extraction of antioxidant polyphenols from strawberry tree fruit (Arbutus unedo L.): An optimization study // Microchemical journal, 200 (2024), 110284, 14 |
|
Bebek Markovinović, Anica; Stulić, Višnja; Putnik, Predrag; Bekavac, Nikša; Pavlić, Branimir; Milošević, Sanja; Velebit, Branko; Herceg, Zoran; Bursać Kovačević, Danijela
High-Power Ultrasound (HPU) and Pulsed Electric Field (PEF) in the Hurdle Concept for the Preservation of Antioxidant Bioactive Compounds in Strawberry Juice—A Chemometric Evaluation—Part II // Foods, 13 (2024), 4; 537, 16. doi: 10.3390/foods13040537 |
|
Lučić, Ela
Primjena 3D ispisa u proizvodnji funkcionalnih proizvoda na bazi jagode i maginje / Bursać Kovačević, Danijela (mentor); Bebek Markovinović, Anica; Bosiljkov, Tomislav (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023 |
|
Kralj-Vrsalović, Paula
Biodostupnost i antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u 3D ispisanim funkcionalnim proizvodima na bazi jagode tijekom in vitro probave / Bursać Kovačević, Danijela (mentor); Durgo, Ksenija; Huđek Turković, Ana; Bebek Markovinović, Anica (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023 |
|
Jambrović, Maja
Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost polifenolnih spojeva u sokovima od jagode tijekom skladištenja / Bursać Kovačević, Danijela (mentor); Bebek Markovinović, Anica; Stulić, Višnja (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023 |
|
Birkić, Anamaria
Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja / Bursać Kovačević, Danijela (mentor); Bebek Markovinović, Anica; Stulić, Višnja (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023 |
|
Dolenec, Filip
Ispitivanje antioksidacijske aktivnosti probiotičkih bakterija iz jagode (Fragaria ananassa × duch.) u kombinaciji s ekstraktom maginje (Arbutus unedo L.) / Bursać Kovačević, Danijela (mentor); Kostelac, Deni; Bebek Markovinović, Anica (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023 |
|