Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Marko Jelić

3821

Marko

Jelić

dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Antibiotička rezistencija u uređajima za obradu otpadnih voda u Hrvatskoj: naglasak na ß-laktamaze proširenog spektra i karbapenemaze suradnik
Naziv Akcije
Kašljević, Mia; Tomić Reljić, Dora Krajobrazne vrijednost Parka prirode Velebit // Važnost zaštićenih područja za očuvanje prirodnih i kulturnih vrijednosti i održivi razvoj lokalne zajednice : knjižica sažetaka znanstveno - stručnog skupa / Jelić, Marko; Slavica Matešić, Sanja (ur.). Šibenik: Javna ustanova Priroda Šibensko-kninske županije, 2023. str. 35-35
Komšo, Kristina ; Tomić Reljić, Dora Istraživanje i utvrđivanje krajobraznih vrijednosti Parka prirode Dinara // Važnost zaštićenih područja za očuvanje prirodnih i kulturnih vrijednosti i održivi razvoj lokalne zajednice : knjižica sažetaka znanstveno - stručnog skupa / Jelić, Marko; Slavica Matešić, Sanja (ur.). Šibenik: Javna ustanova Priroda Šibensko-kninske županije, 2023. str. 26-26
Važnost zaštićenih područja za očuvanje prirodnih i kulturnih vrijednosti i održivi razvoj lokalne zajednice : knjižica sažetaka znanstveno - stručnog skupa / Jelić, Marko; Slavica Matešić, Sanja (ur.) Šibenik: Javna ustanova Priroda Šibensko-kninske županije, 2023
Vrdoljak, Marija ; Tudor Kalit, Milna ; Dolenčić Špehar, Iva ; Radeljević, Biljana ; Jelić, Marko ; Mandinić, Sandra ; Frece, Jadranka ; Kalit, Samir Effects of the Autochthonous Probiotic Bacteria Lactobacillus plantarum B and Lactococcus lactis Subsp. lactis S1 on the Proteolysis of Croatian Cheese Ripened in a Lambskin Sack (Sir iz Mišine) // Fermentation, 8 (2022), 382, 10. doi: 10.3390/fermentation8080382
Kostelac, Deni ; Vrdoljak, Marija ; Markov, Ksenija ; Delaš, Ivančica ; Jug, Tjaša ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Jakopović, Željko ; Čanak, Iva ; Jelić, Marko ; Frece Jadranka SPME-GC-MS and Multivariate Analysis of Sensory Properties of Cheese in a Sack Matured with Probiotic Starter Cultures // Food technology and biotechnology, 58 (2020), 2; 1-23. doi: 10.17113/ftb.58.02.20.6439
Frece, Jadranka ; Kostelac, Deni ; Vrdoljak, Marija ; Čanak, Iva ; Jakopović, Željko ; Jelić, Marko ; Markov, Ksenija Traditional Cheese Maturing in Lambskin Sacks from Dalmatian Region // Current Developments in Food and Nutrition Research Vol.1 - Traditional Cheeses from Selected Regions in Asia, Europe, and South America / Oluk, Aylin Cecile ; Karaca, Oya Berkay (ur.). Lahti: Bentham Science, 2019. str. 71-83
Krvavica, Marina, Marko Jelić, Anita Velić, Anamarija Križanac i Jasenka Gajdoš Kljusurić Učinak različitih tehnoloških postupaka i kvalitete sirovine na fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XIX No. 2 (2017), 128-140. doi: 10.31727/m.19.2.6
Ćaćić, Marijo ; Jelić, Marko ; Valčić, Marija ; Šimić Ante Kvantitativna i kvalitativna analiza potreba cruising industrije za kadrovima // Zbornik radova 3. Međunarodne znanstveno-stručne konferencije Inovacije i preduzetništvo - pokretači razvoja i zapošljavanja / Vukmirović, Nikola (ur.). Banja Luka: Ekonomski fakultet, Univerzitet u Banja Luci, 2017. str. 84-91
Frece, Jadranka ; Vrdoljak, Marija ; Filipčić, Mija ; Jelić, Marko ; Čanak, Iva ; Jakopović, Željko ; Pleadin, Jelka ; Gobin, Ivana ; Landeka Dragičević, Tibela ; Markov, Ksenija Microbiological quality and variability of natural microbiota in Croatian cheese maturing in lambskin sacks // Food technology and biotechnology, 54 (2016), 2; 129-134. doi: 10.17113/ftb.54.02.16.4418
Krvavica, Marina, Marko Jelić, Anita Velić, Marija Lučin i Jasenka Gajdoš Kljusurić Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pečenice proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XVIII No. 5 (2016), 414-421
nije evidentirano
nije evidentirano