Naziv |
Akcije |
Kašljević, Mia; Tomić Reljić, Dora
Krajobrazne vrijednost Parka prirode Velebit // Važnost zaštićenih područja za očuvanje prirodnih i kulturnih vrijednosti i održivi razvoj lokalne zajednice : knjižica sažetaka znanstveno - stručnog skupa / Jelić, Marko; Slavica Matešić, Sanja (ur.). Šibenik: Javna ustanova Priroda Šibensko-kninske županije, 2023. str. 35-35 |
|
Komšo, Kristina ; Tomić Reljić, Dora
Istraživanje i utvrđivanje krajobraznih vrijednosti Parka prirode Dinara // Važnost zaštićenih područja za očuvanje prirodnih i kulturnih vrijednosti i održivi razvoj lokalne zajednice : knjižica sažetaka znanstveno - stručnog skupa / Jelić, Marko; Slavica Matešić, Sanja (ur.). Šibenik: Javna ustanova Priroda Šibensko-kninske županije, 2023. str. 26-26 |
|
Važnost zaštićenih područja za očuvanje prirodnih i kulturnih vrijednosti i održivi razvoj lokalne zajednice : knjižica sažetaka znanstveno - stručnog skupa / Jelić, Marko; Slavica Matešić, Sanja (ur.)
Šibenik: Javna ustanova Priroda Šibensko-kninske županije, 2023 |
|
Vrdoljak, Marija ; Tudor Kalit, Milna ; Dolenčić Špehar, Iva ; Radeljević, Biljana ; Jelić, Marko ; Mandinić, Sandra ; Frece, Jadranka ; Kalit, Samir
Effects of the Autochthonous Probiotic Bacteria Lactobacillus plantarum B and Lactococcus lactis Subsp. lactis S1 on the Proteolysis of Croatian Cheese Ripened in a Lambskin Sack (Sir iz Mišine) // Fermentation, 8 (2022), 382, 10. doi: 10.3390/fermentation8080382 |
|
Kostelac, Deni ; Vrdoljak, Marija ; Markov, Ksenija ; Delaš, Ivančica ; Jug, Tjaša ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Jakopović, Željko ; Čanak, Iva ; Jelić, Marko ; Frece Jadranka
SPME-GC-MS and Multivariate Analysis of Sensory Properties of Cheese in a Sack Matured with Probiotic Starter Cultures // Food technology and biotechnology, 58 (2020), 2; 1-23. doi: 10.17113/ftb.58.02.20.6439 |
|
Frece, Jadranka ; Kostelac, Deni ; Vrdoljak, Marija ; Čanak, Iva ; Jakopović, Željko ; Jelić, Marko ; Markov, Ksenija
Traditional Cheese Maturing in Lambskin Sacks from Dalmatian Region // Current Developments in Food and Nutrition Research Vol.1 - Traditional Cheeses from Selected Regions in Asia, Europe, and South America / Oluk, Aylin Cecile ; Karaca, Oya Berkay (ur.). Lahti: Bentham Science, 2019. str. 71-83 |
|
Krvavica, Marina, Marko Jelić, Anita Velić, Anamarija Križanac i Jasenka Gajdoš Kljusurić
Učinak različitih tehnoloških postupaka i kvalitete sirovine na fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XIX No. 2 (2017), 128-140. doi: 10.31727/m.19.2.6 |
|
Ćaćić, Marijo ; Jelić, Marko ; Valčić, Marija ; Šimić Ante
Kvantitativna i kvalitativna analiza potreba cruising industrije za kadrovima // Zbornik radova 3. Međunarodne znanstveno-stručne konferencije Inovacije i preduzetništvo - pokretači razvoja i zapošljavanja / Vukmirović, Nikola (ur.). Banja Luka: Ekonomski fakultet, Univerzitet u Banja Luci, 2017. str. 84-91 |
|
Frece, Jadranka ; Vrdoljak, Marija ; Filipčić, Mija ; Jelić, Marko ; Čanak, Iva ; Jakopović, Željko ; Pleadin, Jelka ; Gobin, Ivana ; Landeka Dragičević, Tibela ; Markov, Ksenija
Microbiological quality and variability of natural microbiota in Croatian cheese maturing in lambskin sacks // Food technology and biotechnology, 54 (2016), 2; 129-134. doi: 10.17113/ftb.54.02.16.4418 |
|
Krvavica, Marina, Marko Jelić, Anita Velić, Marija Lučin i Jasenka Gajdoš Kljusurić
Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pečenice proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XVIII No. 5 (2016), 414-421 |
|