crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

Martina Bituh
(282393)

 
 
 
Verzija za printanje   
 
  Poglavlja u knjizi
 

1. Bituh, Martina.
Prehrambene potrebe: bjelančevine // Prehrana u općoj i kliničkoj pedijatriji / Kolaček, Sanja ; Hojsak, Iva ; Niseteo, Tena (ur.).
Zagreb : Medicinska naklada, 2017. Str. 28-36.
Vrh
 
  Udžbenici i skripta
 

1. Barić, Ivo; Bralić, Irena; Bituh, Martina; Vranešić Bender, Darija; Ćuk, Martin; Herceg Čavrak, Vesna; Frece, Jadranka; Đuranović, Vlasta; Galić, Kata; Gverić-Ahmetašević, Snježana; Hojsak, Iva; Jadrešin, Oleg; Jakovljević, Gordana; Jureša, Vesna; Kolaček, Sanja; Kmetič, Ivana; Markov, Ksenija; Meštrović, Julije; Mišak, Zrinjka; Niseteo, Tena; Rumbak, Ivana; Stipančić, Gordana; Šarić, Dalibor; Vukadin, Mara.
Prehrana u općoj i kliničkoj pedijatriji / Sanja Kolaček, Iva Hojsak, Tena Niseteo (ur.).
Zagreb : Medicinska naklada, 2016.
Vrh
 
  Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
 

1. Vrdoljak, Ivica; Panjkota Krbavčić, Ines; Bituh, Martina; Leko, Ninoslav; Pavlović, Draško; Vrdoljak Margeta, Tea.
The impact of education and cooking methods on serum phosphate levels in patients on hemodialysis : 1-year study. // Hemodialysis International. 21 (2017) , 2; 256-264 (članak, znanstveni). URL link to workURL link to work

2. Vrdoljak, Ivica; Panjkota Krbavčić, Ines; Bituh, Martina; Vrdoljak, Tea; Dujmić, Zoran.
Analysis of different thermal processing methods of foodstuffs to optimize protein, calcium and phosphorus content for dialysis patients. // Journal of renal nutrition. 25 (2015) , 3; 308-315 (članak, znanstveni). URL link to workURL link to work

3. Cucu, Tatiana; Devreese, Bart; Kerkaert, Barbara; Mestdagh, Frédéric; Sučić, Martina; Van De Perre, Inez; De Meulenaer, Bruno.
A comparative study of lipid and hypochlorous acid induced oxidation of soybean proteins. // LWT-Food science and technology. 50 (2013) , 2; 451-458 (članak, znanstveni). URL link to workURL link to work

4. Novotni, Dubravka; Čukelj, Nikolina; Smerdel, Bojana; Bituh, Martina; Dujmić, Filip; Ćurić, Duška.
Glycemic index and firming kinetics of partially baked frozen gluten-free bread with sourdough. // Journal of cereal science. 55 (2012) , 2; 120-125 (članak, znanstveni). URL link to workURL link to work

5. Bituh, Martina; Žižić, Vesna; Panjkota Krbavčić, Ines; Zadro, Zvonko; Colić Barić, Irena.
Gluten-Free Products Are Insufficient Source of Folate and Vitamin B12 for Coeliac Patients. // Food technology and biotechnology. 49 (2011) , 4; 511-516 (članak, znanstveni). URL link to work

6. Novotni, Dubravka; Ćurić, Duška; Bituh, Martina; Colić Barić, Irena; Škevin, Dubravka; Čukelj, Nikolina.
Glycemic index and phenolics of partially-baked frozen bread with sourdough. // International Journal of Food Sciences and Nutrition. 62 (2011) , 1; 26-33 (članak, znanstveni). URL link to work

7. Colić Barić, Irena; Šatalić, Zvonimir; Keser, Irena; Cecić, Ivana; Sučić, Martina.
Validation of folate food frequency questionnaire with serum and erythrocyte folate and plasma homocysteine. // International Journal of Food Sciences and Nutrition. 60 (2009) , 5 Special Issue; 10-18 (članak, znanstveni). prilozen text rada
Vrh
 
  Znanstveni radovi u drugim časopisima
 

1. Keser, Irena; Cvijetić, Selma; Bituh, Martina; Rumora Samarin, Ivana; Ilich, Jasminka; Colić Barić, Irena; Rumbak, Ivana.
Vitamin D and parathyroid hormone in relation to bone health in Croatian women. // Archives of Osteoporosis. 13 (2018) , 1; (članak, znanstveni). URL link to workURL link to work

2. Panjkota Krbavčić, Ines; Vrdoljak, Ivica; Bituh, Martina; Rumora Samarin, Ivana; Vukomanović, Anja; Duvnjak, Mia.
Nutritional status of hemodialysis patients. // Croatian Journal of Food Technology, Biotechnology and Nutrition. 13 (2018) , 3-4; 86-94 (članak, znanstveni). URL link to work

3. Vrdoljak, Ivica; Vukomanović, Anja; Bituh, Martina; Rumora Samarin, Ivana; Panjkota Krbavčić, Ines.
The impact of education about specific cooking methods on serum potassium levels in patients on hemodialysis. // Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku. 7 (2018) , 1; 12-17 (članak, znanstveni).

4. Rumbak, Ivana; Bituh, Martina; Keser, Irena; Rumora Samarin, Ivana; Panjkota Krbavčić, Ines; Colić Barić, Irena.
The relationship between milk and milk products consumption and blood lipid profile in women. // Journal of hygienic engineering and design. 8 (2014) ; 37-43 (članak, znanstveni). URL link to work

5. Levaj, Branka; Bursać Kovačević, Danijela; Bituh, Martina; Dragović-Uzelac, Verica.
Influence of jam processing upon the contents of phenolics and antioxidant capacity in strawberry fruit (Fragaria ananassa × Duch.). // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam. 7 (2012) ; 18-22 (članak, znanstveni). prilozen text rada

6. Panjkota Krbavčić, Ines; Colić Barić, Irena; Sučić, Martina; Hruškar, Mirjana; Marković, Ksenija; Zechner Krpan, Vesna; Mrduljaš, Nikolina.
Dietetic research of infant nutrition and protein efficiency ratio for some infant formulas from Croatian market. // Mljekarstvo. 59 (2009) , 4; 289-295 (članak, znanstveni). prilozen text radaURL link to work

7. Panjkota Krbavčić, Ines; Sučić, Martina.
Procjena unosa mlijeka, mliječnih proizvoda i kalcija u prehrani oboljelih od celijakije. // Mljekarstvo. 57 (2007) , 3; 219-228 (prethodno priopćenje, znanstveni).
Vrh
 
  Ostali radovi u drugim časopisima
 

1. Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Bogdanović, Tanja; Hršak, Lucija; Mladena Zeljko, Mladena; Bituh, Martina; Vahčić, Nada.
Alergeni kikirikija u uzorcima čokolada, krem- proizvoda i kolača. // Croatian journal of food technology, biotechnology and nutrition. 12 (2017) , 1-2; 77-82 (članak, ostalo).

2. Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Bogdanović, Tanja; Major, Nikola; Pollak, Lea; Hruškar, Mirjana; Bituh, Martina; Šaler, Petra.
Possible application of an electronic tongue for rapid gluten detection in gluten free flours. // Croatian journal of food technology, biotechnology and nutrition. 12 (2017) , 1-2; 52-59 (članak, ostalo).
Vrh
 
  Kongresno priopćenje (sažeci) u CC časopisu
 

1. Sučić, Martina; Colić Barić, Irena; Panjkota Krbavčić, Ines; Šatalić, Zvonimir; Keser, Irena.
Comparison of 3 different nutrient databases // Annals of Nutrition & Metabolism.
(poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

2. Panjkota Krbavčić, Ines; Sučić, Martina.
Are croatians with coeliac disease consuming recommended amounts of nutrients? // Annals of Nutrition & Metabolism.
2007. 289-290 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
Vrh
 
  Znanstveni radovi u zbornicima skupova s međunar.rec.
 

1. Ferk, Karla; Bituh, Martina; Brečić, Ružica; Colić Barić, Irena.
Assessment of lunch plate waste and meal acceptance among elementary school children // Proceedings of 9th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Kovačević Ganić, Karin ; Dragović-Uzelac, Verica ; Balbino, Sandra (ur.).
Zagreb : MGM studio Novel d.o.o., 2018. 75-79 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

2. Rumora Samarin, Ivana; Oguić, Ana; Matanić, Josipa; Bituh, Martina; Panjkota Krbavčić, Ines.
Gluten-free diet - knowledge and frequency of consumption // Proceedings of the 9th International congress "Flour-bread '17" ; 11th Croatian congress of cereal technologists "Brašno Kruh '17" / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica (ur.).
Osijek : Grafika d.o.o., Osijek, 2018. 173-184 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

3. Fontana, Vedrana; Bituh, Martina; Panjkota Krbavčić, Ines; Ranilović, jasmina; Colić Barić, Irena.
WHAT KIND OF CEREALS STUDENTS FROM UNIVERSITY OF ZAGREB EAT FOR BREAKFAST? // 7th International Congress and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists "Flour-Bread’13 Book of Abstracts / Jukić, Marko ; koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek : Grafika d.o.o. Osijek, 2014. 197-202 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

4. Bituh, Martina; Segarić, Mirta; Panjkota Krbavčić, Ines; Colić Barić, Irena.
The quality of a gluten-free diet evaluated with Mediterranean dietary quality index in Croatian celiac patients // Proceedings of the 6th Central European Congress on Food / Nedović, Viktor, Ilić, Nebojša ; Tumbas, Vesna ; Kalušević, Ana (ur.).
Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. 274-278 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

5. Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Bituh, Martina; Pollak, Lea; Ćosić Adrijana; Šaler, Petra.
Physicochemical characterization of gluten-free flours from Croatian market for people with celiac disease // Proceedings of the 6th International Congress FLOUR-BREAD '11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek : Faculty of Food Technology Osijek, 2012. 410-416 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

6. Panjkota Krbavčić, Ines; Bituh, Martina; Patačko, Nina.
Folate Related Knowledge, Dietary Intake and Supplementation Patterns in Croatian Pregnant Women // 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Medić, Helga (ur.).
Zagreb : Croatian Society of Food Techonologists, Biotechnologists and Nutritionists, 2011. 87-92 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

7. Panjkota Krbavčić, Ines; Sučić, Martina; Ivančević, Boško.
Dietary intake of grains in celiac patients on a gluten-free diet // Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread 09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologist / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek : Grafika d.o.o. Osijek, 2010. 320-325 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

8. Sučić, Martina; Smerdel, Bojana; Colić Barić, Irena; Ćurić, Duška.
Effects of different types of stuffing on the glycemic index of tortellini // Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread 09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologist / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek : Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technologies, 2010. 450-456 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

9. Colić-Barić, Irena; Sučić, Martina; Novotni, Dubravka; Neđeral Sandra; Ćurić, Duška.
Can we measure the real nutritional quality of bread through nutrient density methods? // Proceedings of The 2008 Joint Central European Congress, Vol 2 / Ćurić, Duška (ur.).
Zagreb : Croatian Chamber of Economy, 2008. 439-447 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
Vrh
 
  Sažeci u zbornicima skupova
 

1. Vrdoljak, Ivica; Bituh, Martina; Panjkota Krbavčić, Ines.
Dijetoterapijski pristup kod pacijenat na hemodijalizi // .
53-53 (pozvano predavanje,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

2. Rumora Samarin, Ivana; Sabljić, Tea; Finderle, Iva; Dragičević, Ivona; Vukomanović, Anja; Bituh, Martina; Martinis, Irena; Panjkota Krbavčić, Ines.
Influence of education and dietary changes on blood glucose levels in patients suffering from diabetes mellitus type 2 // BOOK OF ABSTRACTS of the 9th International CONGRESS of Food Technologists Biotechnologists and Nutritionists.
62-62 (predavanje,međunarodna recenzija,sažetak).

3. Colić Barić, Irena; Brečić, Ružica; Ilić, Ana; Bituh, Martina.
Aggregate selective vegetable plate waste in 7 primary schools in Zagreb municipal and correlation between vegetable plate waste and food preferences // Preserving Ecosystem Service via Sustainable Agro-food Chains.
163-163 (poster,međunarodna recenzija). URL link to work

4. Ferk, Kala; Bituh, Martina; Brečić, Ružica; Colić Barić, Irena.
Do students eat enough for lunch? A plate waste study in two Croatian elementary schools // .
2018. (poster,međunarodna recenzija,znanstveni). URL link to work

5. Panjkota Krbavčić, Ines; Vrdoljak, Ivica; Bituh, Martina; Rumora Samarin, Ivana; Duvnjak, Mia.
The nutritional status of haemodialysis patients // .
(poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

6. Colić Barić, Irena; Bituh, Martina; Brečić, Ružica.
STRENGTH2FOOD: POTICANJE ODRŽIVIH ŠKOLSKIH OBROKA I UNOSA SVJEŽEG VOĆA I POVRĆA U ŠKOLSKE DJECE // .
(predavanje,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

7. Colić Barić, Irena; Keser, Irena; Bituh, Martina; Rumbak, Ivana; Rumora Samarin, Ivana; Beljan, Kristina; Gežin, Laura; Lazinica, Gianna.
Vitamin D status and prevalence of inadequacy in Croatian population // Book of Abstracts of 4th International congress of nutritionists.
97-97 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

8. Vrdoljak, Ivica; Bituh, Martina; Marković, Ksenija; Vahčić, Nada; Panjkota Krbavčić, Ines.
Sadrže li bolničke dijete dovoljno mlijeka i mliječnih proizvoda? // .
(poster,sažetak).

9. Bituh, Martina; Panjkota Krbavčić, Ines; Bitunjac, Jelena; Lazinica, Gianna, Vukomanović, Anja.
Intake of sugar-sweetened beverages among adolescents in Croatia // .
(predavanje,sažetak,znanstveni).

10. Rumbak, Ivana; Bituh, Martina; Keser, Irena; Rumora Samarin, Ivana; Panjkota Krbavčić, Ines; Colić Barić, Irena.
The relationship between milk and milk products consumption and blood lipid profile in women // CEFood Congress Book of Abstracts / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje : Kontura, 2014. 240 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

11. Bituh, Martina; Panjkota Krbavčić, Ines; Žižić, Vesna; Vukelić, Nada; Colić Barić, Irena.
Vitamin B12 intake and status in Croatian celiac patients on a gluten-free diet // Annals of Nutrition and metabolism / Compoy, C ; Koletzko, B (ur.).
Basel : Karger, 2013. 1464-1464 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni). URL link to work

12. Colić Barić, Irena; Sokolić, Lea; Bituh, Martina; Rumbak, Ivana; Keser, Irena; Šatalić, Zvonimir; Rumora, Ivana.
Prevalence of vitamin D inadequacy in Croatian women according to menopausal status // The First North and East European Congress on Food 2012.
St.Petersburg : RUSFosT, St. Petersburg State Institute of Technology, 2012. 87-88 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

13. Levaj, Branka; Bursać Kovačević, Danijela; Bituh, Martina; Dragović-Uzelac, Verica.
Influence of jam processing upon the contents of phenolics and antioxidant capacity in strawberry fruit (Fragaria ananassa × Duch.) // 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Medić, Helga (ur.).
Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, 2011. 131-131 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

14. Bituh, Martina; Panjkota Krbavčić, Ines; Žižić, Vesna; Cvijetić Avdagić, Selma; Colić Barić, Irena; Milosavljević, Ivana.
Plasma homocysteine level, folate intake and bone mineral density in patients with malabsorption syndrome and the inflammatory bowel diseases // .
2010. 164-164 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

15. Bituh, Martina; Rumbak, Ivana; Keser, Irena; Pibernik Okanović, Mirjana; Colić Barić, Irena.
Association of dietary and life style habits with body composition in pre and postmenopausal women in Croatia // Abstracts of the II World Congress of Public Health Nutrition and I Latinamerican Congres of Community Nutrition / Daniel Vaz de Almeida, M ; Aranceta, J ; Majem, LS ; Solomons, N ; Elmadfa, I. (ur.).
Porto : Public Health Nutrition, 2010. 245-245 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

16. Perković, Iva; Panjkota Krbavčić, Ines; Smolej Narančić, Nina; Sučić, Martina.
Nourishment efficacy and nutritional status of privates in the Croatian Army // .
(poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

17. Sučić, Martina; Colić Barić, Irena; Ćurić, Duška.
Determination of the glyceamic index and glyceamic load of selected biscuits in healthy persons // .
(poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

18. Žižić, Vesna; Sokolić, Lea; Colić Barić, Irena; Cecić, Ivana; Keser, Irena; Sučić, Martina; Šatalić, Zvonimir.
Level of plasma homocysteine in postmenopausal women according to age and some anthropometric parameters // .
(poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

19. Panjkota Krbavčić, Ines; Colić Barić, Irena; Sučić, Martina.
Omjer proteinske djelotvornosti (PER) nekih vrsta hrane za dojenčad s hrvatskog tržišta // 38. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem.
Zagreb, 2008. 119-119 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

20. Panjkota Krbavčić, Ines; Sučić, Martina.
Procjena unosa mlijeka i mliječnih proizvoda u prehrani oboljelih od celijakije u Hrvatskoj // Zbornik sažetaka. 37. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem.
2006. (poster,sažetak,znanstveni).
Vrh
 
  Disertacije
 

1. Bituh, Martina.
Povezanost homocisteina, vitamina B skupine i biljega koštane pregradnje u osoba s celijakijom na bezglutenskoj prehrani / doktorska disertacija.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 21.12. 2011., 124 str. Voditelj: Colić Barić, Irena ; Panjkota Krbavčić, Ines.
Vrh
 
  Diplomski radovi
 

1. Sučić, Martina.
Antioksidativna aktivnost različitih sorata jagoda i odgovarajućih džemova / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 03.03. 2005, 70 str. Voditelj: Levaj, Branka.
Vrh
 
  Vođenje disertacija, magistarskih i diplomskih radova
 

1. Šuljić, Ivana.
Pridržavanje mediteranske prehrane i procjena znanja o istoj između studenata studija nutricionizma i ostalih studija / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 09.09. 2019, 34 str. Voditelj: Bituh, Martina.

2. Ferk, Karla.
PROCJENA OSTATKA HRANE NA TANJURU METODOM VAGANJA U DVIJE OSNOVNE ŠKOLE NA PODRUČJU GRADA ZAGREBA / završni rad - diplomski/integralni studij.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 21.09. 2017, 45 str. Voditelj: Bituh, Martina.

3. Novak-Perjanec, Lucija.
Procjena hranjive vrijednosti školskog obroka / završni rad - diplomski/integralni studij.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 21.09. 2017, 44 str. Voditelj: Bituh, Martina.

4. Prižmić, Karlo.
Procjena unosa omega-3 masnih kiselina u osoba s upalnim artritisom / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 18.09. 2017, 34 str. Voditelj: Bituh, Martina.

5. Šarić, Nita.
Određivanje količine glutena u bezglutenskim proizvodima ELISA metodom / završni rad - diplomski/integralni studij.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 06.11. 2017, 64 str. Voditelj: Bituh, Martina.

6. Srdić, Maša.
Procjena unosa luteina i zeaksantina u studentskoj populaciji / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 08.09. 2017, 29 str. Voditelj: Bituh, Martina.

7. Stipić, Antonia.
Učestalost dijeta među adolescentima / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.07. 2017, 29 str. Voditelj: Bituh, Martina.

8. Vranešević, Mia.
Procjena znanja o mediteranskoj prehrani među pacijentima s bolesima srca / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 07.07. 2017, 36 str. Voditelj: Bituh, Martina.

9. Vukman, Diana.
IMPLEMENTACIJA I VALIDACIJA HACCP PROTOKOLA ZA PRIPREMU BEZGLUTENSKIH OBROKA U BOLNICI / postdiplomski specijalistički rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 09.10. 2017, 52 str. Voditelj: Bituh, Martina.

10. Vukomanović, Anja.
Metode za procjenu proteinsko - energetske malnutricije kod pacijenata na hemodijalizi / završni rad - diplomski/integralni studij.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 31.05. 2017., 79 str. Voditelj: Bituh, Martina.

11. Bashota, Luka.
Zablude o prehrani osoba sa šećernom bolešću / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 20.09. 2016., 29 str. Voditelj: Bituh, Martina.

12. Oguić, Ana.
Procjena unosa kalcija u osoba s laktoza intolerancijom / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 30.6. 2016., 28 str. Voditelj: Bituh, Martina.

13. Sušić, Ina.
Prehrana djece od prve do treće godine života / završni rad - preddiplomski studij.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.09. 2009, 38 str. Voditelj: Panjkota Krbavčić, Ines.
Vrh
 
upomoc
foot_4