Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Levaj, Branka ; Dragović-Uzelac, Verica ; Dančević, Tina ; Liber, Sonja ; Repajić, Maja ; Bursać Kovačević, Danijela
Quality of Clementine Jam Influenced by Purée Pretreatment, Sugar Type and Pectin Addition // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 74 (2009), 3; 227-231
Levaj, Branka ; Dragović-Uzelac, Verica ; Dančević, Tina ; Liber, Sonja ; Repajić, Maja ; Bursać Kovačević, Danijela
The influence of purée pretreatment, sugar type and pectin concentration on quality of clementine jam // Book of Abstracts International Congress of Technologists for Post-harvest Technology / Stjepan Pliestić (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2008. str. 112-113
Dančević, Tina
Izrada receptura za niskokalorične džemove od klementine / Levaj, Branka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2003