Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Irena Barukčić Jurina

21426

Irena

Barukčić Jurina

izv. prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Modifikacija procesa zrenja sira i razvoj proizvoda na bazi sirutke suradnik
Naziv Akcije
Cetin, Sara; Zandona, Elizabeta; Lisak Jakopović, Katarina; Vukušić Pavičić, Tomislava; Barukčić Jurina, Irena Influence of edible whey protein based coating fortified by olive (Olea Europea L.) leaf extract on some parameters of enzymatically coagulated cheese // XV Meeting Of Young Chemical Engineers : Book Of Abstracts / XV. susret mladih kemijskih inženjera : knjiga sažetaka. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2024. str. 40-40
Barukčić Jurina, Irena; Blažević, Ivana; Jurina, Tamara; Leboš Pavunc, Andreja; Božanić, Rajka; Lisak Jakopović, Katarina Evaluation of heat-induced changes and 5-hydroxymethylfurfural formation in mare milk - a comparative study to cow milk // Mljekarstvo, 74 (2024), 2; 89-105. doi: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2024.0201
Zandona, Elizabeta; Vranković, Lucija; Pedisić, Sandra; Vukušić Pavičić, Tomislava; Dobrinčić, Ana; Marušić Radovčić, Nives; Lisak Jakopović, Katarina; Blažić, Marijana; Barukčić Jurina, Irena Production of Acid and Rennet-Coagulated Cheese Enriched by Olive (Olea europaea L.) Leaf Extract—Determining the Optimal Point of Supplementation and Its Effects on Curd Characteristics // Foods, 13 (2024), 4; 616, 16. doi: 10.3390/foods13040616
Roksandić, Petra; Barukčić Jurina, Irena; Božanić, Rajka; Lisak Jakopović, Katarina Impact of moringa extract (Moringa oleifera) on the fermentation process of goat milk // XV Meeting Of Young Chemical Engineers : Book Of Abstracts / XV. susret mladih kemijskih inženjera : knjiga sažetaka. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2024. str. 30-30
Đula, Mia OPTIMIRANJE FERMENTACIJE BADEMOVOG NAPITKAPRIMJENOM RAZLIČITIH HIDROKOLOIDA I OKARE / Barukčić Jurina, Irena (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023
Vukelić, Maja UČINCI PRIMJENE JESTIVOG PREMAZA NA BAZI PROTEINA SIRUTKE OBOGAĆENOG EKSTRAKTOM LISTA MASLINE (Olea europea L.) NA KVALITETU POLUTVRDOG SIRA TIJEKOM 60 DANA ZRENJA / Barukčić Jurina, Irena (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Cetin, Sara Praćenje odabranih parametara kvalitete enzimski koaguliranog sira s jestivim premazom na bazi proteina sirutke / Barukčić Jurina, Irena (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Lisak Jakopović, Katarina; Barukčić Jurina, Irena; Marušić Radovčić, Nives; Božanić, Rajka; Jurinjak Tušek, Ana Reduced Sodium in White Brined Cheese Production: Artificial Neural Network Modeling for the Prediction of Specific Properties of Brine and Cheese during Storage // Foods, 9 (2023), 9; 783-805. doi: 10.3390/fermentation9090783
Lisak Jakopović, Katarina; Barukčić Jurina, Irena; Božanić, Rajka Od mlijeka do sira. Zagreb: Gospodarski list, 2023
Lisak Jakopović, Katarina; Barukčić Jurina, Irena; Božanić, Rajka Trends in Utilization of Whey and Buttermilk—Valuable By-Products of the Dairy Industry // Nutraceutics from Agri‐Food By‐Products. Hoboken, New Jersey, SAD: John Wiley & Sons, 2023. str. 245-277 doi: https://doi.org/10.1002/9781394174867.ch8
Naziv Uloga Akcije
Vodena kupelj s tresilicom odgovorna osoba
Termostat odgovorna osoba
Autoklav odgovorna osoba
nije evidentirano