Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Iva Humar

28446

Iva

Humar

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Budić-Leto, Irena ; Humar, Iva ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Zdunić, Goran ; Zlatić, Emil Free and Bound Volatile Aroma Compounds of ´Maraština´ Grapes as Influenced by Dehydration Techniques // Applied sciences (Basel), 10 (2020), 24; 1-14. doi: 10.3390/app10248928
Budić-Leto, Irena ; Humar, Iva ; Zdunić, Goran ; Hribar, Janez ; Zlatić, Emil Volatile Compounds in Prošek Dessert Wines Produced from White and Red Grapes // Czech journal of food sciences, 33 (2015), 4; 354-360. doi: 10.17221/28/2015-CJFS
Budić-Leto, Irena ; Zdunić, Goran ; Humar, Iva ; Mucalo, Ana ; Vrhovšek, Urška Phenolic composition of traditional Croatian dessert and table wines // In Vino Analytica Scientia, Book of Abstracts IVAS 2015 / Mattivi, Fulvio, Robatscher Peter (ur.). Lavis: Elsevier, 2015. str. 107-107
Zdunić, Goran ; Mucalo, Ana ; Budić-Leto, Irena ; Humar, Iva ; Pejić, Ivan ; Maletić, Edi Cluster architecture of old, neglected Croatian grapevine varieties (Vitis vinifera L.) // Vitis, 54 (2015), S.I.; 177-180
Budić-Leto, Irena ; Humar, Iva ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Zdunić, Goran ; Hribar, Janez, Zlatić, Emil Effect of drying methods on volatile compounds and quality of sweet musts from Maraština cv. grapes // Book of Abstracts / Frece, J. (ur.). Zagreb: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2014. str. 167-167
Budić-Leto, Irena ; Humar, Iva ; Zdunić, Goran ; Zlatić, Emil ; Hribar, Janez, Lovrić, Tomislav Aromatske komponenete Prošeka // Unapređenje vinogradarstva i vinarstva nakon ulaska Republike Hrvatske u EU, Sažeci radova/Book of Summaries / Jelčić, Dubravko, Jakobović, Snježana (ur.). Požega: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za znanstveni i umjetnički rad u Požegi, 2014. str. 56-57
Budić-Leto, Irena ; Zdunic, Goran ; Tomic-Potrebuješ, Iva Polyphenolic potential of the rare Croatian variety ‘Dobricic’ (Vitis vinifera L.) // Acta horticulturae, 1046 (2014), 463-469
Tomić-Potrebuješ, Iva Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali / Budić-Leto, Irena (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2013
Mucalo, Ana ; Zdunić, Goran ; Pezo, Ivan ; Budić Leto, Irena ; Tomić Potrebuješ, Iva ; Maletić, Edi ; Varietal differences among berry composition of three Croatian red grape cultivars during ripening. 2013
Tomić-Potrebuješ, Iva ; Budić-Leto, Irena ; Zlatić, Emil ; Zdunić, Goran ; Hribar, Janez ; Lovrić, Tomislav The influence of the off-vine drying of grapes on the aromatic compounds in the must from Plavac mali cv. // Danas znanost - sutra industrija : zbornik radova / Jukić, Ante (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 295-301
nije evidentirano
nije evidentirano