Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe
suradnik
Permeacijska svojstva nekih polimernih materijala za pakiranje hrane
suradnik
Otvoreni pristup tečajevima o pakiranju hrane za djelatnike visokog obrazovanja i firmi 2.0
suradnik
Otvoreni pristup tečajevima o pakiranju hrane za djelatnike visokog obrazovanja i firmi 1.0
suradnik
Naziv
Akcije
Kurek, Mia; Ščetar, Mario; Galić, Kata
Održivo pakiranje ribe: osvrt // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XXVI (2024), 2; 151-154
Dujmović, Mia; Kurek, Mia; Mlinar, Zdenko; Pišonić, Petra; Radman, Sanja; Opačić, Nevena; Fabek Uher, Sanja; Galić, Kata; Ščetar, Mario; Benko, Božider et al.
Preservation of bioactive compounds of fresh nettle leaves by modified atmosphere // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 445-451
Lucija, Jančec
Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje / Ščetar, Mario (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Jelenić, Luka
Fizikalna svojstva jestivih filmova od kitozana i konoplje / Ščetar, Mario (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Lenard, Ivan
Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C / Ščetar, Mario (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Skef, Lara
SPME – GC - MS analysis of selected photoinitiators in paper and board food packaging materials / Ščetar, Mario (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Kitonić, Dora
Utjecaj simulanata masne hrane na vrijednost specifične i globalne migracije polimernih ambalažnih materijala / Ščetar, Mario (mentor); Dimitrov, Nino (neposredni voditelj).
Zagreb, Sveučilište u Zagrebu, . 2023
Ščetar, Mario ; Kurek, Mia ; Gabrić, Domagoj ; Galić, Kata
Primjena nanočestica u pakiranju ribljih i mesnih proizvoda // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 25 (2023), 3; 229-236
Molnar, Dunja; Novotni, Dubravka; Ščetar, Mario; Vujić, Lovorka; Krisch, Judit
Consumers attidutes and nutritional profile of with fruit by-products and edible films enriched cookies // 14. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2023. str. 57-57
Gabrić, Domagoj ; Kurek, Mia ; Ščetar, Mario ; Brnčić, Mladen ; Galić, Kata
Characterization of Synthetic Polymer Coated with Biopolymer Layer with Natural Orange Peel Extract Aimed for Food Packaging // Polymers, 15 (2023), 11; 1-13. doi: 10.3390/polym15112569