Naziv |
Akcije |
Novak, Mario; Marđetko, Nenad; Trontel, Antonia; Pavlečić, Mladen; Kelemen, Zora; Perković, Lucija; Petravić Tominac, Vlatka; Šantek, Božidar
Development of an Integrated Bioprocess System for Bioethanol and Arabitol Production from Sugar Beet Cossettes // Food technology and biotechnology, 62 (2024), 1; 89-101 |
|
Stella Brozović
Biotehnološki procesi uzgoja bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742 na obnovljivim izvorima ugljika u svrhu dobivanja proizvoda više vrijednosti / Mario Novak (mentor); Blanka Ljubas (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022 |
|
Lucija Vekić
BIOTEHNOLOŠKI PROCESI UZGOJA TERMOFILNE BAKTERIJE Bacillus smithii DSM 460 NA RAZLIČITIM TEMPERATURAMA TE ISTRAŽIVANJE INHIBITORNOG UTJECAJA MRAVLJE I OCTENE KISELINE / Mario Novak (mentor); Blanka Ljubas (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022 |
|
Didak-Ljubas, Blanka ; Novak, Mario ; Trontel, Antonija ; Kelemen, Zora ; Marđetko, Nenad ; Grubišić, Marina ; Pavlečić, Mladen ; Petravić Tominac, Vlatka ; Šantek, Božidar
Paenibacillus polymyxa DSM 742 – the future of sustainable production of 2,3-butanediol // 7th Croatian Congress of Microbiology with International Participation - Book of Abstracts. 2022. str. 55-55 |
|
Didak Ljubas, Blanka ; Novak, Mario ; Trontel, Antonija ; Rajković, Ana ; Kelemen, Zora ; Marđetko, Nenad ; Grubišić, Marina ; Pavlečić, Mladen ; Petravić Tominac, Vlatka ; Šantek, Božidar
Production of Different Biochemicals by Paenibacillus polymyxa DSM 742 From Pretreated Brewers’ Spent Grains // Frontiers in microbiology, 13 (2022), 812457, 16. doi: 10.3389/fmicb.2022.812457 |
|
Pavlečić, Mladen ; Novak, Mario ; Trontel, Antonija ; Marđetko, Nenad ; Grubišić, Marina ; Didak Ljubas, Blanka ; Petravić Tominac, Vlatka ; Čož Rakovac, Rozelindra ; Šantek, Božidar
Mathematical modelling of bioethanol production from raw sugar beet cossettes in a horizontal rotating tubular bioreactor // Fermentation, 8 (2022), 1; 13, 14. doi: 10.3390/fermentation8010013 |
|
Despotović, Saša; Pejin, Jelena; Šarić, Goran; Šimić, Gordana; Novak, Mario; Velić, Natalija
Mogućnosti iskorištenja nusproizvoda industrija slada i piva // FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS : knjiga sažetaka s 3. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 22-23 |
|
Despotović, Saša ; Pejin, Jelena ; Šarić, Goran ; Šimić, Gordana ; Novak, Mario ; Velić, Natalija
Mogućnosti iskorištenja nusproizvoda indrustrija slada i piva // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije, knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 183-218 |
|
Marđetko, Nenad ; Trontel, Antonija ; Novak, Mario ; Pavlečić, Mladen ; Didak Ljubas, Blanka ; Grubišić, Marina ; Petravić-Tomina, Vlatka ; Ludwig, Roland ; Šantek, Božidar
Sustainable Production of Fungal Lignocellulolytic Enzyme Cocktails // 7th Croatian Congress of Microbiology with International Participation - Book of Abstracts. 2022. str. 116-116 |
|
Zora Kelemen
Uzgoj kvasaca iz roda Spathaspora i proizvodnja arabitola na hidrolizatu dobivenom kiselinskom predobradom izluženih rezanaca šećerne repe / Mario, Novak (mentor); Nenad, Marđetko (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2021 |
|