Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Ante Lončarić

30334

Ante

Lončarić

doc. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi nusprodukata nastalih preradom voća voditelj
Izrada specifikacija za proizvode na bazi voća i povrća proizvedenih na području Osječko-baranjske županije voditelj
Odgovor ozime pšenice na biotičke i abiotičke stresove izazvane klimatskim promjenama suradnik
Razvoj i proizvodnja funkcionalnih proizvoda od tradicionalnih sorti jabuka voditelj
Mogućnost iskorištavanja tradicionalnih sorti jabuka za proizvodnju jabuka i soka od jabuka sa smanjenim udjelom patulina voditelj
Razvoj novih proizvoda od ekološki uzgojenih jabuka voditelj
Potencijal primjene destilacijskog ostatka iz proizvodnje rakije od jabuka za proizvodnju prirodnih modificiranih škrobova suradnik
Trehaloza: poboljšanje kvalitete proizvoda na bazi voća suradnik
Pakiranje jabuka u modificiranoj atmosferi i iskorištenje ostatka nakon prerade jabuka suradnik
Iskorištenje nižih klasa voća i nusproizvoda prerade voća Regionalnog distribucijskog cen-tra za voće i povrće Osječko-baranjske županije za proizvodnju voćnih rakija i destilata voditelj
Naziv Akcije
Skendrović Babojelić, Martina; Babić, Hrvoje; Šic Žlabur, Jana; Lončarić, Ante; Gotal, Ana-Marija; Jakobek, Lidija; Šikač, Iva; Čiček, Danijel; Car, Zvonimir Variability of pomological and physico-chemical properties of fruits of different apple cultivars from Zagreb county // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 205-205
Lončarić, Ante; Gotal Skoko, Ana-Marija; Kovač, Tihomir; Skendrović Babojelić, Martina; Fruk, Goran; Šarkanj, Bojan; Sulyok, Michael; Krska; Rudolf; Šubarić, Drago et al. Impact of chemical parameters on patulin contamination in traditional and commercial apple cultivars // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 241-241
Jozinović, Antun; Panak Balentić, Jelena; Ačkar, Đurđica; Benšić, Mirta; Babić, Jurislav; Barišić, Veronika; Lončarić, Ante; Miličević, Borislav; Šubarić, Drago Nutritionally Valuable Components and Heat-Induced Contaminants in Extruded Snack Products Enriched with Defatted Press Cakes // Molecules, 29 (2024), 4; 791, 13. doi: 10.3390/molecules29040791
Kovač, Mario; Ravnjak, Boris; Šubarić, Drago; Vinković, Tomislav; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Lončarić, Ante; Šarić, Antonija; Ocelić Bulatović, Vesna; Jozinović, Antun Isolation and characterization of starch from different potato cultivars grown in Croatia // Applied sciences (Basel), 14 (2024), 2; 909, 12. doi: 10.3390/app14020909
Alen Smoljan Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice / Lončarić, Ante; Velić, Darko (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Antolkovic, Ana Marija ; Gotal, Ana-Marija ; Viduka, Antonio ; Vrtodusic, Rea ; Petek, Marko ; Karazija, Tomislav ; Skendrovic Babojelic, Martina ; Satvar, Mihaela ; Grgic, Zoran ; Loncaric, Ante et al. Hyperspectral imaging in Penicillium spp. infection detection // Acta horticulturae, 1360 (2023), 99-106. doi: 10.17660/ActaHortic.2023.1360.13
Kovač, Mario; Šakić, Katarina; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Lončarić, Ante; Kajić, Nikolina; Jozinović, Antun Properties of starch pastes and gels of different potato varieties // 14th International Scientific and Professional Conference With food to health : Book of abstracts. Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2023. str. 86-86
Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Lončarić, Ante; Miličević, Borislav; Jozinović, Antun Chocolate – in-between the health and hedonism // 14th International Scientific and Professional Conference With food to health : Book of abstracts. Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2023. str. 13-13
Skendrović Babojelić, Martina; Šic Žlabur, Jana; Lončarić, Ante; Kovač, Tihmir; Jakobek, Lidija; Sarkanj; Bojan; Čiček, Danijel; Šarko, Marijana Evaluation Of Pomological And Physico-chemical Properties Of Traditional Apple Cultivars From Pozega-Slavonia County // V Balkan Symposium on Fruit Growing. Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 88-88
Lončarić, Ante; Jozinović, Antun; Skendrović Babojelić, Martina; Šarkanj, Bojan; Fruk, Goran; Flanjak, Ivana; Kovač, Tihomir Qualitiy of apple juice produced from traditional apple cultivars // 14th International Scientific and Professional Conference With food to health : Book of abstracts. Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2023. str. 87-87
Naziv Uloga Akcije
Spektrofotometar Lambda 365 UV/VIS odgovorna osoba
nije evidentirano