Naziv |
Akcije |
Obradović, Valentina; Bakač, Maja; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Marčetić, Helena; Mesić, Josip
Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 476-481 |
|
Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Mesić, Josip; Drenjančević, Mato; Kujundžić, Toni; Marković, Tanja; Kopjar, Mirela;
Aroma Profile of Merlot Red Wine Stored in Stainless-Steel Tanks and Wooden Barrels with Different Toasting Methods // Foods, 13 (2024), 1; 45, 29. doi: 10.3390/foods13010045 |
|
Mesić, Josip; Pavlović, Hrvoje; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Soldo, Tomislav; Raguž, Tomislav; Obradović, Valentina; Svitlica, Brankica
Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 394-398 |
|
Obradović, Valentina; Mesić, Josip; Andrlić, Berislav
Graševina kraljica Slavonije. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. doi: - |
|
Mesić, Josip; Svitlica, Brankica; Pichler, Anita; Soldo, Tomislav, Raguž, Tomislav; Obradović, Valentina
Dinamika dozrijevanja grožđa sorte graševina u Vinogorju Kutjevo tijekom 2020. godine // Glasnik zaštite bilja, 46 (2023), 3; 103-108. doi: 10.31727/gzb.46.3.11 |
|
Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Mesić, Josip; Pichler Dubravko; Kopjar, Mirela;
Changes in trace elements content of Cabernet Sauvignon and Merlot red wines during aging in different wine vessels // 14. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2023. str. 116-116 |
|
Mesić, Josip; Vuković, Antonija; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Soldo, Tomislav; Svitlica, Brankica
Utjecaj bačava različite starosti na organoleptičke karakteristike vina sorata Babić, Plavac mali i Tribidrag // Glasnik zaštite bilja, 46 (2023), 5; 121-126 |
|
Ivić, Ivana ; Buljeta, Ivana ; Kopjar, Mirela ; Pichler, Dubravko ; Mesić, Josip ; Pichler, Anita
The influence of processing parameters during reverse osmosis on organic acids retention in conventional and ecological Cabernet Sauvignon wine concentrates // Book of abstract of International conference 19th Ružička days "Today science - tomorrow industry", September 21st-23rd 2022 / Babić, Jurislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 98-98 |
|
Ivić, Ivana ; Kopjar, Mirela ; Buljeta, Ivana ; Pichler, Dubravko ; Mesić, Josip ; Pichler, Anita
Influence of reverse osmosis process in different operating conditions on phenolic profile and antioxidant activity of conventional and ecological Cabernet Sauvignon red wine // Membranes, 12 (2022), 1; 76, 21. doi: 10.3390/membranes12010076 |
|
Ivić, Ivana ; Kopjar, Mirela ; Obhođaš, Jasmina ; Vinković, Andrija ; Babić, Jurislav ; Mesić, Josip ; Pichler, Anita
Influence of the Processing Parameters on the Aroma Profile and Chemical Composition of Conventional and Ecological Cabernet Sauvignon Red Wines during Concentration by Reverse Osmosis // Membranes, 12 (2022), 10; 1008, 23. doi: 10.3390/membranes12101008 |
|