Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Valkaj, Kristijan
Međimurski sir turoš u odnosu na varaždinsku prgicu i bjelovarski kvargl – kvalitativne razlike / Kalit, Samir (mentor);
Zagreb, Agronomski fakultet, 2015
Valkaj, Kristijan ; Zimmermann, Boris ; Kalit, Samir ; Rako, Ante ; Baranović, Goran
Suitability of the infrared spectroscopy and the rheological method for distinguishing traditional cheese from industrial Turoš cheese // Mljekarstvo, 64 (2014), 2; 94-101
Valkaj, Kristijan ; Kalit, Samir ; Salajpal, Krešimir, Zubović, Marija ; Tea, Marković
Chemical and Microbiological Characterization of Turoš Cheese // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 79 (2014), 3; 201-207
Valkaj, Kristijan ; Cerjak, Marija ; Kalit, Samir ; Rako, Ante ; Wendorff, William L.
Do consumers from Međimurje region recognize their autochthonous Turoš cheese? // Mljekarstvo, 63 (2013), 4; 211-219
Valkaj, Kristijan ; Kalit, Samir ; Tudor Kalit, Milna ; Wendorff, William L.
Hygienic indicators and chemical composition of Prgica cheese produced from raw and pasteurised milks // Czech journal of food sciences, 31 (2013), 3; 217-221
Valkaj, Kristijan ; Cerjak, Marija ; Kalit, Samir
Svojstva, poznavanje i potrošnja sira turoša // 46. hrvatski i 6. međunarodni simpozij agronoma, sažeci i radovi / Pospišil, Milan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2011. str. 894-898
Valkaj, Kristijan ; Kalit, Samir ; Tudor Kalit, Milna ; Havranek, Jasmina
Kemijski sastav i mikrobiološka kvaliteta prgice, sira s područja varaždinske regije // 39. Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem. Zbornik sažetaka / Vera Volarić (ur.). Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2010. str. 83-84