Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Mateja Pećina

33877

Mateja

Pećina

dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Boosting Excellence in Experimental Research for Agri-Food Economics and Management suradnik
Naziv Akcije
Pećina, Mateja; Kelava Ugarković, Nikolina; Kos, Ivica; Prpić, Zvonimir; Bendelja Ljoljić, Darija; Pavičić, Zlatko; Vnučec, Ivan Genetic markers and fatty acids in sheep meat: exploring links to sensory properties // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 187-187
Kos, Ivica; Pleadin, Jelka; Vnučec, Ivan; Bendelja Ljoljić, Darija; Hulak, Nataša; Pećina, Mateja; Kelava Ugarković, Nikolina; Marinković, Luka Effect of monosodium glutamate addition on physical and sensory properties of cooked sausages // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 238-238
Pećina, Mateja; Ivanković, Ante; Šubara, Gordan; Kelava Ugarković, Nikolina; Konjačić, Miljenko Amino acid composition of meat from two local donkey breeds // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 340-343
Pećina, Mateja Povezanost polimorfizma FASN, SCD i GH gena sa sadržajem masti i masnih kiselina u mesu junadi / Ivanković, Ante (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2023
Kos, Ivica ; Pleadin, Jelka ; Pećina, Mateja ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Dolenčić Špehar, Iva ; Bedeković, Dalibor ; Kiš, Goran ; Tudor Kalit, Milna ; Janječić, Zlatko ; Širić, Ivan et al. Application of Staphylococcus carnosus for nitrate reduction in production of semi-durable sausages // 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture: Book of Abstracts / Carović-Stanko, Klaudija ; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 203-203
Pećina, Mateja ; Vnučec, Ivan ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Kiš, Goran ; Kos, Ivica Candidate genes, fatty acids and sensory aspect of sheep meat // Book of the 49th Food Quality and Safety Conference / Piechowiczová, Markéta ; Saláková, Alena ; Jůzl, Miroslav (ur.). Brno: Mendel University in Brno, 2023. str. 104-111
Bendelja Ljoljić, Darija ; Kos, Ivica ; Dolenčić Špehar, Iva ; Pećina, Mateja ; Kiš, Goran ; Vnučec, Ivan Milk urea in small ruminants: An indicator of nitrogen usage efficiency // Book of the 49th Food Quality and Safety Conference / Piechowiczová, Markéta ; Saláková, Alena ; Jůzl, Miroslav (ur.). Brno: Mendel University in Brno, 2023. str. 112-118
Kiš, Goran ; Kos, Ivica ; Vnučec, Ivan ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Pećina, Mateja ; Bedeković, Dalibor ; Janječić, Mihael The carbon footprint of meat and dairy products // Book of the 49th Food Quality and Safety Conference / Piechowiczová, Markéta ; Saláková, Alena ; Jůzl, Miroslav (ur.). Brno: Mendel University in Brno, 2023. str. 94-103
Pećina, Mateja ; Konjačić, Miljenko ; Kelava Ugarković, Nikolina ; Ivanković, Ante Effect of FASN, SCD, and GH Genes on Carcass Fatness and Fatty Acid Composition of Intramuscular Lipids in F1 Holstein × Beef Breeds // Agriculture, 13 (2023), 1-14. doi: 10.3390/agriculture13030571
Kos, Ivica ; Pećina, Mateja ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Dolenčić Špehar, Iva ; Tudor Kalit, Milna ; Vnučec, Ivan ; Bedeković, Dalibor ; Kiš, Goran ; Maturanec, Hrvoje Physical and sensory properties of burgers affected by different dry ageing time of beef neck // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 25 (2023), 1; 34-43
nije evidentirano
nije evidentirano