Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Viktor Šatović

21893

Viktor

Šatović

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Medić, Helga ; Vidaček, Sanja ; Marušić, Nives ; Šatović, Viktor ; Nežak, Jadranko Utjecaj ovitaka i starter kultura na kvalitetu fermentiranih kobasica // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 2; 111-121
Medić, H., Vidaček, S., Sedlar, K., Šatović, V., Petrak, T. Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 224-231
Medić, Helga ; Vidaček, Sanja ; Nežak, Jadranko ; Marušić, Nives ; Šatović, Viktor Utjecaj ovitka i starter kultura na kvalitetu fermentiranih kobasica // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 113-122
Vnučec, Tatjana Bioelektrična impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Onocorhynchus mykiss) uslijed sporog smrzavanja / Šatović, Viktor (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2006
Špoljarec, Mihaela Održivost mariniranog svježeg svinjskog mesa / Šatović, Viktor (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Galić, Ivana Detekcija Salmonella sp.u mesu i mesnim proizvodima klasičnom metodom kultivacije i dokazom antigena ELISA metodom / Šatović, Viktor (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Begić, Vlasta Održivost toplinski obrađenih i naknadno pasteriziranih vakuumiranih hrenovki / Šatović, Viktor (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Nežak, Jadranko Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica / Šatović, Viktor (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Horvat, Mirjana Utjecaj starter kultura na kvalitetu trajnih kobasica / Šatović, Viktor (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Zuber, Andreja-Đurica Tehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa / Šatović, Viktor (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2003
nije evidentirano
nije evidentirano