Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Irena Vedrina-Dragojević

21064

Irena

Vedrina-Dragojević

prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Funkcionalna hrana-dijetetski proizvodi na bazi žitarica voditelj
Naziv Akcije
Srečec, Siniša ; Kremer, Dario ; Bauman, Ingrid ; Benković, Maja ; Popović, Maja ; Špoljarić, Danijel ; Karlović, Ksenija ; Dujmović Purgar, Dubravka ; Bolarić, Snježana ; Erhatić, Renata et al. Aim and importance of taxonomy, ecology and utilization of carob tree (Ceratonia siliqua L.) and bay laurel (Laurus nobilis L.) for sustainable development of Croatian coast and islands // Book of Abstracts, Natural Resources, Green Technology & Sustainable Development/2 / Radovniković Radojčić, Ivana ; Radošević, Kristina ; Jakovljević, Tamara et al. (ur.). Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2016. str. 63-63
Vujić, Lovorka ; Vitali Čepo, Dubravka ; Vedrina- Dragojević, Irena Impact of dietetic tea biscuit formulation on starch digestibility and selected nutritional and sensory characteristics // Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie = Food science and technology, 62 (2015), 2; 647-653. doi: 10.1016/j.lwt.2014.06.003
Samardžić, Nela Udio proteina u divljim sortama crvene djeteline (Trifolium pratense L.) / Vedrina-Dragojević, Irena (mentor); Vitali čepo, Dubravka (neposredni voditelj). Zagreb, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, . 2014
Ribar, Marijana Antiradical activity in carob leaf (ceratonia siliqua L.) determined by DPPH method / Vedrina Dragojević, Irena (mentor); Vitali Čepo, Dubravka (neposredni voditelj). Zagreb, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, . 2014
Vitali Čepo, Dubravka ; Mornar Turk, Ana ; Nigović, Biljana ; Kremer, Dario ; Radanović, Dejan ; Vedrina-Dragojević, Irena Optimization of roasting conditions as an useful approach for increasing antioxidant activity of carob powder // Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie = Food science and technology, 58 (2014), 2; 578-586. doi: 10.1016/j.lwt.2014.04.004
Vujić, Lovorka ; Vitali Čepo, Dubravka ; Šebečić, Blaženka ; Vedrina-Dragojević, Irena Effect of pseudocereals, legumes and inulin addition on selected nutritional properties and glycaemic index of whole grain wheat based biscuits // Journal of food and nutrition research, 53 (2014), 2; 152-161
Vujić, Lovorka UTJECAJ SIROVINSKOGA SASTAVA NA GLIKEMIJSKI INDEKS KEKSA KAO FUNKCIONALNE NAMIRNICE / Vedrina-Dragojević, Irena (mentor); Zagreb, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, . 2013
Andrić, Ana Interakcije hrane i lijekova / Vedrina-Dragojević, Irena (mentor); Vitali Čepo, Dubravka (neposredni voditelj). Zagreb, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, . 2013
Svečnjak, Zlatko ; Jenel, Marina ; Bujan, Marija ; Vitali Čepo, Dubravka ; Vedrina Dragojević, Irena Trace element concentrations in the grain of wheat cultivars as affected by nitrogen fertilization // Agricultural and food science, 22 (2013), 4; 445-451
Vitali Čepo, Dubravka ; Vedrina Dragojević, Irena ; Ćoza Saršon, Dino ; Jug, Mario Spray drying and liophylisation of carob water extracts by using different hydrocolloid carriers // Book of abstracts and papers of Fifth International symposium "With food to health" / Jašić, Midhat (ur.). 2012. str. 25-26
nije evidentirano
nije evidentirano