crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

 
 
 
Verzija za printanje   
 
  Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
 

1. Uhitil, Sunčica; Jakšić, Slavica; Petrak, Tomislav; Medić, Helga; Gumhalter-Karolyi, Lada.
Prevalence of Listeria monocytogenes and the other Listeria spp. in cakes in Croatia. // Food control. 15 (2004) , 3; 213-216 (članak, znanstveni).

2. Gumhalter Karolyi, Lada; Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Petrak, Tomislav; Botka-Petrak, Karmen.
Bacterial population in counter flow and parallel flow water chilling of poultry meat. // European food research and technology. 217 (2003) , 5; 412-415 (članak, znanstveni).

3. Jaksic, Slavica; Uhitil, Sunčica; Asaj, A.; Petrak, Tomislav; Botka-Petrak, Karmen.
Salmonellen im Wildfleisch. // ALLGEMEINE FORST UND JAGDZEITUNG. 174 (2003) , 2-3; 57-58 (članak, znanstveni).

4. Jakšić, Slavica; Uhitil, Sunčica; Petrak, Tomislav; Bažulić, Davorin; Gumhalter Karolyi, Lada.
Occurrence of Vibrio spp. in sea fish, shrimps and bivavle molluscs harvested from Adriatic sea. // Food control. 13 (2002) , 8; 491-493 (članak, znanstveni). URL link to work
Vrh
 
  Znanstveni radovi u drugim časopisima
 

1. Botka-Petrak, Karmen; Vidaček, Sanja; Petrak, Tomislav; Medić, Helga.
Influence of combined, continuous chilling on physical and chemical properties of white and red chicken muscles. // Veterinarski arhiv. 75 (2005) , 5; 415-422 (članak, znanstveni). URL link to work
Vrh
 
  Znanstveni radovi u zbornicima skupova s međunar.rec.
 

1. Krvavica, Marina; Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Botka-Petrak, Karmen; Petrak, Tomislav.
Chemical characteristics of desalted and non-desalted Istrian dry-cured hams // 52nd International Congress of Meat science and Technology Harnessing and exploiting global opportunities / Troy, Declan ; Pearce, Rachel ; Byrne, Briege ; Kerry, Joseph (ur.).
Wageningen : Academic Publishers, 2006. 469-470 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
Vrh
 
  Sažeci u zbornicima skupova
 

1. Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Antunović, Siniša; Vašić, Darko; Petrak, Tomislav.
Fizikalno-kemijska i bioelektrička svojstva u ocjeni kvalitete mesa peradi // XII European Poultry Conference, Book of Abstracts, Supplement of the World's Poultry Science Journal, volume 62 / Romboli, I ; Flock, D ; Franchini, A (ur.).
Barneveld : World's Poultry Science Journal, 2006. 216-262 (poster,sažetak,znanstveni).

2. Medić, Helga; Lušetić Buršić, Viviane; Vidaček, Sanja; Gumhalter Karolyi, Lada; Petrak, Tomislav.
Morphological, chemical-physical and bioelectrical characteristics of Istrian dry-cured ham during the production process // CEFood Congress : Book of Abstracts / Raspor, P. ; Hočevar, I. (ur.).
Ljubljana : Biotechnical faculty and Slovenian Nutrition Society, 2002. 174-174 (poster,sažetak,znanstveni).

3. Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Petrak, Tomislav; Gumhalter Karolyi, Lada; Botka-Petrak, Karmen.
Bacteriological testing of poultry meat by the counter flow method of chilling // Archiv für Geflügelkunde, European Poultry Science, Special Issue / European Federation, Worlds Poultry Science Association (ur.).
Stuttgart : Verlag Eugen Ulmer, 2002. 166-166 (poster,sažetak,znanstveni).
Vrh
 
  Disertacije
 

1. Medić, Helga.
Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi / doktorska disertacija.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 16.05. 2006., 201 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.

2. Vidaček, Sanja.
Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja / doktorska disertacija.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 21.07. 2006., 188 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.
Vrh
 
  Magistarski radovi
 

1. Grzunov, Judita.
Sustav kontrole u uzgoju i preradi tune-HACCP / magistarski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 27.06. 2006., 91 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.
Vrh
 
  Diplomski radovi
 

1. Antunović, Siniša.
Bioelektrička svojstva M. pectoralis u peradi / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 11.04. 2005., 44 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.

2. Franolić, Ivana.
Bioelektrička impedancija u utvrđivanju promjene kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus labrax) uslijed višestrukog smrzavanja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.07. 2005., 59 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.

3. Lugović, Ivan.
Određivanje osobitosti purećeg mišića Musculus pectoralis superficialis bioelektričkom impedancijom / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 16.12. 2005., 50 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.

4. Putrić, Kristina.
Određivanje promjena na brzo zamrznutom mišićju brancina (Dicentrarchus labrax) bioelektričkom impedancijom / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 13.07. 2005., 57 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.

5. Radaković, Marko.
Određivanje kemijskih i električkih parametara u purećem mesu / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 07.12. 2005., 43 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.

6. Knezić, Koraljka.
Bioelektrička impedancija za određivanje promjena tijekom smrzavanja na mišićju brancina (Dicentrarchus labrax) / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 14.05. 2004., 42 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.

7. Mihelja, Anita.
Bioelektrička impedancija za određivanje osobitosti mesa peradi / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 11.02. 2004., 60 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.

8. Perković, Kata.
Bioelektrička impedancija za određivanje osobitosti mesa peradi / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 06.04. 2004., 63 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.

9. Surić, Božena.
Utjecaj načina smrzavanja na fizikalne i električke osobitosti lokarde (Scomber colias) / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 03.12. 2004., 80 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.

10. Kuhar, Nives.
Kemijsko-fizikalne i bioelektrične osobitosti dalmatinskog pršuta / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 10.07. 2003, 76 str. Voditelj: Petrak, Tomislav.
Vrh
 

Zbog završnih aktivnosti vezano uz migraciju CROSBI-ja na CroRIS platformu unos i uređivanje zapisa neće biti moguć u razdoblju od petka 7.7.2023. u 12 sati do ponedjeljka 11.7.2023.

Detaljnije...

upomoc
foot_4