|
|
|
|
|
Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
|
|
1. Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir; Pichler, Anita.
Concentration of aqueous solutions of organic components by reverse osmosis II. Influence of transmembrane pressure and membrane type on concentration of different alcohol solutions by reverse osmosis. // Journal of food engineering. 77 (2005) , 3; 810-817 (članak, znanstveni).
|
2. Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir; Pichler, Anita.
Concentration of aqua solutions of organic components by reverse osmosis I Influence of trans-membrane pressure and membrane type on concentration of different ester and aldehyde solutions by reverse osmosis. // Journal of food engineering. 76 (2005) , 3; 387-395 (članak, znanstveni).
|
|
|
|
|
|
Znanstveni radovi u drugim časopisima
|
|
|
|
|
Drugi radovi u zbornicima skupova s recenzijom
|
|
|
|
|
Sažeci u zbornicima skupova
|
|
1. Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Stanić, Danijela.
Reološka svojstva i oksidacijska stabilnost emulzija ulje/voda sličnih majonezi // Book of Abstracts "agroTECH 2006" / Jašić, Midhat (ur.).
Tuzla : Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2006. 44-45 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).
|
2. Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir; Pichler, Anita.
Influence of processing parameters and membrane type on permeat flow during solution concentration of different alcohols, esters and aldehydes by reverse osmosis // Book of Abstracts 2nd Central European Meeting 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo za prehrambenu tenologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 2004. 145-145 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
|
|
|
|
|
Disertacije
|
|
|
|
|
Diplomski radovi
|
|
1. Opačak, Dragana.
Utjecaj skladištenja na kemijski sastav pasterizirane kaše maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 02.11. 2006.,
47 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
2. Pavlović, Jasmina.
Utjecaj dodatka šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida na reološka svojstva kaše maline / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 24.01. 2006.,
48 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
3. Suman, Kristina.
Utjecaj udjela suhe tvari na kemijski sastav i organoleptička svojstva preljeva od maline / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 12.07. 2005.,
47 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
4. Dajč, Silvija.
Utjecaj dodatka sredstava za sprječavanje taloženja kamenca na zadržavanje soli u pitkoj vodi kod nanofiltracije / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno - tehnološki fakultet, 19.09. 2003,
51 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
5. Brkić, Maja.
Utjecaj tlaka i udjela različitih estera i aldehida na koncentriranje vodenih otopina reverznom osmozom s membranom HR 98 / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno - tehnološki fakultet, 10.09. 2002,
78 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
6. Marinić, Jelena.
Utjecaj tlaka i udjela različitih estera i aldehida na koncentriranje vodenih otopina reverznom osmozom s membranom HR 95 / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno - tehnološki fakultet, 30.09. 2002,
81 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
|
|
|
|
|
|
|