|
|
|
|
|
Poglavlja u knjizi
|
|
1. Berković, Katarina; Kovač, Spomenka; Vorkapić-Furač, Jasna.
The Effect of Rutin on the aluminium corrosion process // Biologically-active phytochemicals in food / Pfannhauser,W.;Fenwick,G.R. ;Khokhar,S. (ur.).
Cambridge : The Royal Society of Chemistry, 2001.
Str. 541-543.
|
2. Delonga, Karmela; Krsnik-Rasol, M.; Mrkić, Vlatka; Dragović-Uzelac, Verica; Vorkapić-Furač, Jasna.
Glucosinolate Patterns of Field and In Vitro Grown Horseradish (Armoracia lapathifolia) Plants and Tumor Tissue // Biologically-active phytochemicals in food / Phannhauser, W. ; Fenwick, G.R. ; Khokhar, K. (ur.).
Cambridge : The Royal Society of Chemistry, 2001.
Str. 40-44.
|
3. Delonga, Karmela; Šmit, Z.; Dragović-Uzelac, Verica; Mrkić, Vlatka; Vorkapić-Furač, Jasna.
Hydrolysis Products of Glucosinolates From White Cabbage (Brassica Oleracea L. var. capitata) and Cauliflower (Brassica Oleracea L. var.botrytis) Analyzed by HPLC and GC/MS // Biologically-active phytochemicals in food / Phannhauser, W. ; Fenwick, G.R. ; Khokhar, K. (ur.).
Cambridge : The Royal Society of Chemistry, 2001.
Str. 213-217.
|
|
|
|
|
|
Udžbenici i skripta
|
|
|
|
|
Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
|
|
1. Gajdoš, Jasenka; Galić, Kata; Kurtanjek, Želimir; Ciković, Nada.
Gas Permeability and DSC Characteristics of Polymers used in Food Packaging. // Polymer Testing. 20 (2001) , 1; 49-57 (članak, znanstveni).
|
2. Galić, Kata; Ciković, Nada.
Permeability characterisation of solvent treated polymer materials. // Polymer Testing. 20 (2001) ; 599-606 (članak, znanstveni).
|
3. Pospišil, Jasna; Ciković, Nada; Dragović-Uzelac, Verica; Lukin, Vera; Brusić, Darinka.
The quality of sliced carrots affected by modified polyethylene foil and storage temperatures. // Acta Alimentaria. 30 (2001) , 3; 233-246 (članak, znanstveni).
|
4. Pospišil, Jasna; Palić, Angelina; Vrtovšnik, Gordana; Dikanović-Lučan, Željka.
The corelation of redox-potential and some chemical parameters in spinach puree during processing and frozen storage. // Acta Alimentaria. 27 (1998) , 3; 257-264 (članak, znanstveni).
|
5. Scantlebury, David; Galić, Kata.
The application of AC impedance to study the performance of lacquered aluminium specimens in acetic acid solution. // Progress in organic coatings. 31 (1997) , 3; 201-207 (pregledni rad, znanstveni).
|
|
|
|
|
|
Znanstveni radovi u drugim časopisima
|
|
1. Mrkić, Vlatka; Dragović-Uzelac, Verica; Delonga, Karmela.
Spektrofotometrijsko određivanje ukupnih flavonola u različitim uzorcima luka (Allium cepa L.) uz aluminijev klorid kao reagens. // Kemija u industriji. 51 (2002) , 2; 45-49. (članak, znanstveni).
|
2. Pospišil, Jasna; Berković, Katarina; Dragović-Uzelac, Verica.
Polietilen modificiran škrobomza pakiranje smrznutog povrća. // Ambalaža. 5 (2000) , 4; 19-21 (članak, znanstveni).
|
3. Ciković, Nada; Galić, Kata; Matošević, Marija; Mlinac-Mišak, Marica.
Influence of Damage Caused by Creasing Strain on Gas Permeabilities for Modified Polyethylene Foils. // Polimeri : časopis za plastiku i gumu. 2 (1998) , 19; 19-24 (članak, znanstveni).
|
4. Gojo, Miroslav; Ciković, Nada.
Electrochemical deposits of gold in transistor assembling process. // Informacije MIDEM. 26 (1996) , 3; 174-178 (članak, znanstveni).
|
5. Lalić, Ljerka-Marija; Berković, Katarina; Prejac, Sandra.
Rheological Characteristics of Creams. // Acta Alimentaria. 25 (1996) , 2; 171-180 (članak, znanstveni).
|
|
|
|
|
|
Ostali radovi u drugim časopisima
|
|
1. Galić, Kata.
Odabir ambalažnog materijala za pakiranje:V-alkoholnih i bezalkoholnih pića. // Ambalaža (Zagreb). 1 (2001) ; 19-23. (članak, stručni).
|
2. Galić, Kata.
Odabir ambalažnog materijala za pakiranje: I - proizvoda od žitarica, pekarskih i konditorskih proizvoda
. // Ambalaža. 5 (2000) , 1; 20-25 (članak, stručni).
|
3. Galić, Kata.
Odabir ambalažnog materijala za pakiranje: II - voća i povrća
. // Ambalaža. 5 (2000) , 2; 14-19 (članak, stručni).
|
4. Galić, Kata.
Odabir ambalažnog materijala za pakiranje: III - mesa i ribe
. // Ambalaža. 5 (2000) , 3; 13-18 (članak, stručni).
|
5. Galić, Kata.
Odabir ambalažnog materijala za pakiranje: IV - mlijeka i mliječnih proizvoda
. // Ambalaža. 5 (2000) , 4; 15-18 (članak, stručni).
|
6. Galić, Kata.
Dostignuća u pakiranju mesa. // Meso (Zagreb). 6 (2000) ; 34-36 (članak, stručni).
|
7. Galić, Kata.
Aktivno pakiranje. // Meso (Zagreb). 7 (2000) ; 18-19 (članak, stručni).
|
8. Berković, Katarina; Lalić, Ljerka Marija; Prejac, Sandra; Mamić, Marina.
Reološka svojstva jogurta s dodatkom pšeničnih klica. // Mljekarstvo. 48 (1998) , 2; 105-114 (članak, stručni).
|
9. Berković, Katarina; Lalić, Ljerka Marija; Prejac, Sandra; Mamić, Marina.
Reološka svojstva jogurta s dodatkom pšeničnih klica. // Mljekarstvo. 48 (1998) , 2; 105-114 (članak, stručni).
|
10. Galić, Kata; Ciković, Nada.
Odabir metalne ambalaže za pakiranje prehrambenih proizvoda. // Ambalaža. 1 (1996) , 2; 14-18 (članak, stručni).
|
11. Galić, Kata; Ciković, Nada.
Ambalaža za pekarske proizvode. // Hrvatski pekar. 4 (1996) , 17; 18-24 (članak, stručni).
|
12. Galić, Kata; Ciković, Nada; Pospišil, Jasna.
Interakcije u sustavu hrana-plastična ambalaža. // Ambalaža (Zagreb). 1 (1996) , 1; 12-17 (članak, stručni).
|
|
|
|
|
|
Objavljena pozvana predavanja na skupovima
|
|
|
|
|
Znanstveni radovi u zbornicima skupova s međunar.rec.
|
|
1. Dragović-Uzelac, Verica; Delonga, Karmela; Pospišil, Jasna.
Phenolic compounds (acids and flavonoids) in fruits and fruit juices determined by UV/VIS spectroscopy and HPLC // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists,Biotechnologists and Nutritionists / Tripalo,Branko (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. 154-160 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
2. Galić, Kata; Ciković, Nada; Ugarković, Ivana.
Barrier properties of a new generation of packaging materials // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Tripalo,Branko (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. 82-87. (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
3. Lalić, Ljerka Marija; Berković, Katarina; Fusak, Sandra.
Changes of Physico-Chemical Parameters of Sour-Pickless Media // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists,Biotechnologists and Nutritionists / Tripalo,Branko (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. 178-184 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
4. Pospišil, Jasna; Berković, Katarina; Dragović-Uzelac, Verica.
Comparison of physico-chemical properties of PE-LD films and PE-LD films modified by starch for frozen spinach packaging // Proceedings of the 4th Croatian Congress of the Food Technologists,Biotechnologists and Nutritionists / Tripalo,Branko (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. 88-94 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
5. Pospišil, Jasna; Kovačević-Ganić, Karin; Kukec, Ivanka.
Quality changes in vacuum packed cut lettuce as affected by ascorbic and propionic acid treatment // Proceedings of the International Conference Postharvest Unlimited / Verlinden, B.E., , Nicolai, B.M., Baerdemaeker, J.De (ur.).
Leuven, 2002. 133-139 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
6. Galić, Kata; Ciković, Nada; Hamin, Sandra; Berković, Katarina.
Inhibition efficiency of natural compaunds on tin corrosion in salt solutions // Proceedings of the Eurocorr / European Federation of Corrosion (ur.).
Riva del Garda : ASSOCIAZONE ITALIANA DI METALURGIA, 2001. 1-7 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
7. Berković, Katarina; Prejac, Sandra; Vorkapić-Furač, Jasna.
INFLUENCE OF WHEAT GERMS AND PECTIN ON CHARACTERISTICS OF YOGHURT
// Proceedings of the EURO FOOD CHEM X - A New Challenge for the Food Chemist-FECS Event N°234, / Lásztity, R. ; Pfannhauser, W. ; Simon-Sarkadi, L. ; Tömösközi (ur.).
Budimpešta : Publishing Company of TUB H-1111 Budapest, Goldman Gy. tér 3., 1999. 766-772 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
8. Ciković, Nada; Galić, Kata; Prejac, Sandra; Berković, Katarina.
Cysteine as Corrosion Inhibitor of Aluminium in 3 percent Sodium Chloride Solution // Symposium on Corrosion Control by Coatings, Cathodic Protection and Inhibitors in Seawater / Lahodny-Šarc, Olga (ur.).
Zagreb : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU), 1998. 79-81 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
9. Galić, Kata; Ciković, Nada; Mesić, Zlatica.
Electrochemical Study of Lacquered Tinplate and Aluminium Cans Performance // Proceedings of the Symposium on Advances in Corrosion Protection by Organic Coatings III / Sekine, Isao ; Kendig, Martin ; Scantlebury, David ; Mills, D. (ur.).
Pennington (NJ) : The Electrochemical Society (ECS), 1998. 161-171 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
10. Ciković, Nada; Galić, Kata.
Effect of Cysteine and Methionine on the Corrosion of Tin in 3 percent Sodium Chloride Solution // Proceedings of the Symposium on Chemical and Biological Sensors and Analytical Electrochemical Methods / Ricco, A.J. ; Butler, M.A. ; Vanysek, P. ; Horvai, G. ; Silva, A.F. (ur.).
Pennington (NJ) : The Electrochemical Society (ECS), 1997. 458-466 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
11. Pospišil, Jasna; Dragović-Uzelac, Verica.
Povećanje trajnosti hlađenoga povrća pakiranjem u modificiranoj atmosferi // XII Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja / Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb, 1997. 21-24 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
12. Pospišil, Jasna; Šustra, A.; Galić, Božena.
Ispitivanje fizikalno kemijskih i senzorskih svojstava lješnjaka tijekom skladištenja i nakon prženja // XII Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja / Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb, 1996. 115-129 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
|
|
|
|
|
Drugi radovi u zbornicima skupova s recenzijom
|
|
1. Berković, Katarina; Ciković, Nada; Galić, Kata.
Utjecaj aminokiselina iz sastava sirutke na koroziju aluminija u slanoj otopin // Zbornik radova 2.hrvatskog simpozija o elektrokemiji / Gojo, Miroslav (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2001. 119-123. (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
2. Galić, Kata.
Ambalaža i postupci pakiranja za prehrambene proizvode // Zbornik radova 3.Međunarodnog savjetovanja-Plastična ambalaža / Čatić,Igor (ur.).
Zagreb : Društvo za plastiku i gumu, 2001. 48-52 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,stručni).
|
3. Hamin, Sandra; Berković, Katarina; Ciković, Nada.
Elektrokemijska svojstva kositra u otopinama askorbinske kiseline // Zbornik radova 2. hrvatskog simpozija o elektrokemiji / Gojo, Miroslav (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2001. 111-114 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
4. Galić, Kata.
Pregled zakonskih propisa za polimerne materijale koji su u doticaju sa prehrambenim proizvodima // 16. hrvatsko savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja / Krička, Tajana (ur.).
Zagreb : Hinus, 2000. 145-152 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad).
|
5. Galić, Kata; Ciković, Nada; Hamin, Sandra.
AMINO KISELINE KAO INHIBITORI KOROZIJE KOSITRA U SLANOJ OTOPINI
// Zbrirka referata 14.Savjetovanja o zaštiti materijala i industrijskom finišu / Esih, Ivan (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo za zaštitu materijala (HDZaMa), 2000. 31-36 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
6. Pospišil, Jasna; Dragović-Uzelac, Verica; Kukec, Ivanka; Brkljača, Renata.
Utjecaj propionske i asorbinske kiseline na očuvanje kakvoće vakuumirane narezane salate // 16. hrvatsko savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja poljoprivrednih proizovda / Krička, Tajana ; Voća, Neven (ur.).
Zagreb : Hinus, 2000. 71-80 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
7. Pospišil, Jasna; Dragović-Uzelac, Verica.
Konzerviranje voća i povrća (blagim) netoplinskim postupcima // XV. međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja / Plijestić, Stjepan ; Dobričević, Nadica (ur.).
Zagreb, 1999. 93-102 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad).
|
8. Berković, Katarina; Ciković, Nada i Prejac, Sandra.
Djelotvornost vodenih otopina začina kao inhibitora korozije kositra u slano-kiseloj salamuri // Zbornik radova I. hrvatskog simpozija o elektrokemiji / Gojo, Miro (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. 103-106 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
9. Ciković, Nada; Galić, Kata.
Utjecaj metionina na koroziju aluminija u otopini natrijevog klorida // 13. Savjetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu / Esih, Ivan (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo za zaštitu materijala (HDZaMa), 1998. 69-73 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
10. Ciković, Nada; Galić, Kata.
Barijerna svojstva tripleks folije s nanosom SiOx // Polimerni materijali u pakiranju namirnica / Mlinac Mišak, Marica (ur.).
Zagreb : ALMAR Composites, 1998. 87-91 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
11. Gojo, Miroslav; Ciković, Nada.
Utjecaj talija na elektrokemijsko taloženje zlata // Zbornik radova, 1. hrvatski simpozij o elektrokemiji / Gojo, Miroslav (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. 21-24 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
12. Kata, Galić; ; Nada, Ciković.
Karakterizacija lakirane metalne ambalaže elektrokemijskim metodama // I. Hrvatski simpozij o elektrokemiji / Miroslav, Gojo (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. 99-102 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
13. Nada, Ciković; Kata, Galić.
Korozija aluminija u slanom mediju uz dodatak aminokiselina // I. Hrvatski simpozij o elektrokemiji / Miroslav, Gojo (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. 111-114 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
14. Prejac, Sandra; Berković, Katarina i Ciković, Nada.
Korozija kositra u otopinama pektina i natrijeva klorida // Zbornik radova I. hrvatskog simpozija o elektrokemiji / Gojo, Miro (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. 107-111 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
|
15. Ciković, Nada; Galić, Kata.
METALNI AMBALAŽNI MATERIJAL U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI // 12. savjetovanje o zaštiti materijala i industrijskog finiša / Esih, Ivan (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo za zaštitu materijala (HDZaMa), 1996. 11-23 (predavanje,domaća recenzija,objavljeni rad).
|
|
|
|
|
|
Radovi u zbornicima skupova bez recenzije
|
|
|
|
|
Sažeci u zbornicima skupova
|
|
1. Pospišil, Jasna; Kovačević-Ganić, Karin; Kukec, I.
Quality changes in vacuum packed cut lettuce as affected by ascorbic and propionic acid treatment // Postharvest,Book of of abstracts / Laboratory of Postharvest Technology (ur.).
Leuven : Flanders Centre, 2002. (poster,sažetak,znanstveni).
|
2. Berković, Katarina; Lalić, Ljerka Marija; Pifar, Sandra.
ODREĐIVANJE FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA SIRUTKI DOBIVENIH U PROIZVODNJI DOMAĆEG MEKOG SIRA
// 34. Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka, Zbornik sažetaka
/ Tratnik, Ljubica (ur.).
Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2000. 28-29 (poster,sažetak,znanstveni).
|
3. Berković, Katarina; Vorkapić-Furač, Jasna; Ciković, Nada; Prejac, Sandra.
THE EFFECT OF L-TRYPHOPHAN ON THE CORROSION OF ALUMINIUM IN SODIUM CHLORIDE SOLUTION
// Electrochemistry at the Turn of the Millenium
/ The International Society of Electrochemistry, 2000. (ur.).
Varšava : ISE (The Electrochemical Society), 2000. 530 (poster,sažetak,znanstveni).
|
4. Berković, Katarina; Vorkapić-Furač, Jasna; Vrhovski, Irena.
UTJECAJ L-TRIPTOFANA NA KOROZIJU KOSITRA U OTOPINI NATRIJEVA KLORIDA
// Knjiga sažetaka-10. Ružičkini dani
/ Butula, Ivan (ur.).
Borovo : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa i Društvo kemič, 2000. 93 (poster,sažetak,znanstveni).
|
5. Ciković, Nada; Galić, Kata; Prejac, Sandra.
AMINO ACIDS AS CORROSION INHIBITORS FOR TIN IN SALT SOLUTION
// 51st ISE Meeting.
Varšava, 2000. P-532 (poster,sažetak,znanstveni).
|
6. Dragović-Uzelac Verica; Pospišil, Jasna; Ivaniš, Matilda; Pap, Anastazija.
Utjecaj tehnoloških čimbenika na promjene ukupnih fenola, klorogenske kiseline i boje u kašastom koktelu marelice // Knjiga sažetaka / 10. Ružičkini dani / Butula, Ivan (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2000. 99-99 (poster,sažetak).
|
7. Horvat, Berislav; Ciković, Nada; Gojo, Miroslav.
Electrochemical Investigation of Photosensitive Layer on Copper // Electrochemistry at the Turn of the Millenium / The International Society of Electrochemistry (ur.).
Varšava : ISE (The Electrochemistry Society), 2000. 731 (poster,sažetak,znanstveni).
|
8. Lalić, Ljerka Marija; Berković, Katarina; Kolarić, Lana.
ODREĐIVANJE VRIJEDNOSTI pH, ELEKTRIČNE PROVODNOSTI I STUPNJA KISELOSTI SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ALGI // Zbornik sažetaka 34. Hrvatskog simpozija mljekarskih stručnjaka / Tratnik, Ljubica (ur.).
Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2000. 27-28 (poster,sažetak,znanstveni).
|
9. Lalić, Ljerka Marija; Berković, Katarina; Ugraković, Ivana.
Utjecaj meda i inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta // 10. Ružičkini dani : Knjiga sažetaka / Butula, Ivan (ur.).
Zagreb : Borovo : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2000. 104-104 (poster,sažetak,znanstveni).
|
10. Levaj, Branka; Dragović-Uzelac, Verica; Dančević, Anja and Frlan, Jelena.
Effect of maturing and storage at 4oC and 22oC on pectin fractions of red haven peaches and gel strength of related marmalades // The 114th AOAC International Annual Meeting and Exposition / Boone, George H. (ur.).
Philadelphia (PA) : AOAC International, 2000. 99 (poster,sažetak,znanstveni).
|
11. Mrkić, Vlatka; Dragović-Uzelac, Verica; Delonga, Karmela.
Ukupni flavonoidi u povrću (luk, cvjetača, kelj) određeni kao kompleksi s Al^3+ spektrofotometrijskom metodom // Knjiga sažetaka-10.Ružičkini dani / Butula, Ivan (ur.).
Zagreb, 2000. 98 (poster,sažetak).
|
12. Berković, Katarina; Ciković, Nada; Prejac, Sandra.
Influence of pullulane on the corrosion of tin // Bicentenary of Alessandro Volta's Invention of the Electric Pile / Trasatti, S. (ur.).
Pavia : ISE, 1999. 567-4-P (poster,sažetak,znanstveni).
|
13. Berković, Katarina; Prejac, Sandra; Ciković, Nada; Petrić, I.
Utjecaj škroba na koroziju kositra u otopini natrijevog klorida // Sažeci XVI. hrvatskog skupa kemičara i kemijskih inženjera / Vasić-Rački, Đurđa (ur.).
Koprivnica : Podravka, 1999. 270 (poster,sažetak,znanstveni).
|
14. Ciković, Nada; Galić, Kata; Prejac, Sandra.
EFFECT OF LYSINE ON THE CORROSION PROTECTION OF ALUMINIUM AND TIN IN SALT SOLUTIONS // Bicentenary of Alessandro Volta's Invention of the Electric Pile.
1999. P-556 (poster,sažetak,znanstveni).
|
15. Galić, Kata; Ciković, Nada; Pavlović, Anita; Pasini, Ivana.
Kinetika permeacije plinova kroz modificirane polietilenske folije // Sažeci XVI Hrvatskog skupa kemičara i kemijskih inženjera / Vasić-Rački, Đurđa (ur.).
Koprivnica : Podravka, 1999. 312-312 (poster,sažetak,znanstveni).
|
16. Gojo, Miroslav; Ciković, Nada.
Cathodic polarization of thalium in the citrate solution // Abstracts of the 5oth ISE Meeting Bicentenary of Alessandro Volta's Invention of the Electric Pile / Trasatti, S. (ur.).
Pavia : ISE, 1999. 41-4-P (poster,sažetak,znanstveni).
|
17. Berković, Katarina; Lalić, Ljerka Marija; Prejac, Sandra; Mamić, Marina.
Reološka svojstva jogurta s dodatkom pšeničnih klica // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista ..
Zagreb, 1998. 75 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).
|
18. DIKANOVIĆ-LUČAN, Željka; PALIĆ, Angelina.
PRIPRAVA JOGURTA OBOGAĆENOG PROTEINIMA SURUTKE
// 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
.
Zagreb, 1998. 74 (poster,sažetak,znanstveni).
|
19. Galić, Kata; Ciković, Nada.
Čimbenici koji odlučuju o odabiru ambalažnih materijala za pakiranje prehrambenih proizvoda // 33. Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka..
Zagreb, 1998. 14 (poster,sažetak,stručni).
|
20. Galić, Kata; Ciković, Nada; Krizmanić, Marina.
Propusnost kisika kroz polietilenske folije s razlilčitim udjelom aditiva nakon izlaganja djelovanju otopine etanola // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista..
Zagreb, 1998. 26 (poster,sažetak,znanstveni).
|
21. Galić, Kata; Ciković, Nada; Mrkić, Saša.
Propusnost kisika kroz modificirane polietilenske filmove prethodno obrađene otopinom octene kiseline // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista..
Zagreb, 1998. 24 (poster,sažetak,znanstveni).
|
22. Lalić, Ljerka Marija; Berković, Katarina; Mihalić, Vesna; Prejac, Sandra.
Utjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista ..
Zagreb, 1998. 204-205 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).
|
23. Pospišil, Jasna; Ciković, Nada; Dragović-Uzelac, Verica; Lukin, V.; Brusić, D.
Utjecaj aditiva za apsorpciju kisika u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista..
Zagreb, 1998. 35 (poster,sažetak,znanstveni).
|
24. Pospišil, Jasna; Dragović Uzelac, Verica; Herman, Sunčica; Rušec Sobota, Branka.
Istraživanje kakvoće zamrznute crvene paprike tijekom skladištenja pri različitim temperaturama // 9. Ružičkini dani / M. Bošnjak ; Z.Janović ; Đ. Vasić Rački (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. 84-85 (poster,sažetak,znanstveni).
|
25. Pospišil, Jasna; Palić, Angelina; Dragović-Uzelac, Verica; Aleksovski, Jasna.
Istraživanje promjena u smrznutom pireu špinata pakiranom u polietilensku foliju modificiranu škrobom // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista..
1998. 31-32 (poster,sažetak,znanstveni).
|
26. Berković, Katarina; Ciković, Nada; Prejac, Sandra.
Influence of ascorbic acid on tin corrosion in sodium chloride solutions // Meeting Abstracts, The 1997 Joint International Meeting..
Singapur : London : München : Ženeva : Tokyo : Hong Kong : Taipei : Peking : Šangaj : Tianjin : Chennai : The Electrochemical Society (ECS), 1997. 15 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
27. Berković, Katarina; Ciković, Nada; Prejac, Sandra.
Influence of Ascorbic Acid on Tin Corrosion in Sodium Chloride Solutions // The 1997 Joint International Meeting / The Electrochemical Society (ur.).
Pennington (NJ) : The Electrochemical Society (ECS), 1997. 15 (poster,sažetak,znanstveni).
|
28. Berković, Katarina; Prejac, Sandra; Ciković, Nada.
Utjecaj gljiva u salamuri i temperature skladištenja na koroziju kositra i aluminija // XV. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera / Gojo, M. ; Trajkov, N. ; Smolec, S. (ur.).
Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1997. 176-176 (poster,sažetak,znanstveni).
|
29. Berković, Katarina; Prejac, Sandra; Vorkapić-Furač, Jasna.
Korozija aluminija u model otopinama salamure korištene za konzerviranje gljiva // XV.Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera / M.Gojo, N.Trajkov, S.Smolec (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1997. 175 (poster,sažetak,znanstveni).
|
30. Ciković, Nada; Galić, Kata.
Effect Of Cysteine And Methionine On The Corrosion Of Tin In 3 % Sodium Chloride Solution // Meeting Abstracts, The 1997 Joint International Meeting..
Singapur : London : München : Ženeva : Tokyo : Hong Kong : Taipei : Peking : Šangaj : Tianjin : Chennai : The Electrochemical Society (ECS), 1997. 857 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
31. Galić, Kata; Ciković, Nada; Kovaček, Željka; Jurak, Irena.
Utjecaj temperature na propustljivost plinova kroz polimerni ambalažni materijal prethodno izložen djelovanju simulanata hrane // XV.Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera / M.Gojo, N.Trajkov, S.Smolec (ur.).
Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1997. 324 (poster,sažetak,znanstveni).
|
32. Gojo, Miroslav; Ciković, Nada.
The physical characterization of the electrochemical gold deposits // The 1997 Joint International Meeting : abstracts / The Electrochemical Society (ur.).
Pennington (NJ) : The Electrochemical Society (ECS), 1997. 461-T-461-T (poster,sažetak,znanstveni).
|
33. Nada, Ciković; Kata, Galić; Marija, Matošević.
Utjecaj sile gužvanja na propusnost plinova kroz modificirane polietilenske folije // Plastična ambalaža / Mladen Šercer (ur.).
Koprivnica : Društvo polimerijskih inženjera, 1997. 13-14 (predavanje,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).
|
34. Berković, Katarina; Lalić, Ljerka Marija; Prejac, Sandra; Mamić, Marina.
Stabilnost jogurta sa pšeničnim klicama // 32 Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka / Organizacijski odbor simpozija (ur.).
Zagreb : Mljekarsko društvo, Zagreb, 1996. 33 (poster,sažetak,znanstveni).
|
35. Berković, Katarina; Vorkapič-Furač, Jasna; Prejac, Sandra.
Pyridinum compounds as inhibitors of iron corrosion // International Society of Electrochemistry, 47th Meeting, Abstracts / International Society of Electrochemistry (ur.).
International Society of Electrochemistry, 1996. P6a-21 (poster,sažetak,znanstveni).
|
36. Ciković, Nada; Berković, Katarina; Prejac, Sandra.
The inhibition effect of pectin and ascorbic acid on the corrosion of tin in sodium chloride solution // 47th Annual Meeting of The International Society of Electrochemistry, Abstracts / The International Society of Electrochemistry (ur.).
The Electrochemical Society (ECS), 1996. L6a-3 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
37. Dragović-Uzelac, Verica; Pospišil, Jasna; Čajić, Saša.
Utjecaj smrzavanja i uvjeta skladištenja na kakvoću smrznute crvene paprike // Knjiga sažetaka / 8. Ružičkini dani.
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1996. 137-138 (poster,sažetak,znanstveni).
|
38. Galić, Kata; Murphy, Tom; Ciković, Nada.
An application of dc and ac measurements in the study of beverage cans // International Society of Electrochemistry / The Electrochemical Society (ur.).
The Electrochemical Society (ECS), 1996. P6a-6 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
39. Gojo, Miroslav; Ciković, Nada.
Electrochemical Deposition of Gold in Cizrate Solution Containing Thalium // Abstracts of the 47th Annual Meeting of the International Society of Electrochemistry.
Veszprém : Balatonfured : The Electrochemical Society (ECS), 1996. P5e-11-P5e-11 (poster,sažetak,znanstveni).
|
40. Lalić, Ljerka Marija; Berković, Katarina; Njegovan, Aleksandra.
Utjecaj peludi i meda na elektrokemijska svojstva jogurta // 32 Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka / Organizacijski odbor simpozija (ur.).
Mljekarsko društvo, Zagreb, 1996. 33 (poster,sažetak,znanstveni).
|
41. Lalić, Ljerka Marija; Berković, Katarina; Njegovan, Aleksandra.
FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA SENFA TIJEKOM SKLADIŠTENJA // Knjiga sažetaka-8. Ružičkini dani / HDKI (ur.).
Borovo : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1996. 67 (poster,sažetak,znanstveni).
|
42. Pospišil, Jasna; Dragović-Uzelac, Verica; Čajić, Saša; Škoda, Tihomir.
Color Quality of Frozen Red Peppers During Storage // 1st Slovenian Congress on Food and Nutrition / Peter, RAspor ; Darja, Pitako ; Ivica, Hočevar (ur.).
Ljubljana : Planprint, 1996. 232 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
43. Pospišil, Jasna; Vrtovšnik, Gordana; Palić, Angelina; Dikanović-Lučan, Željka.
The physicochemical changes of spinach during processing into puree // Minimal Processing of Foods / Congress Centre East Messe Cologne (ur.).
Köln : Elsevier, 1996. 23 (poster,sažetak,znanstveni).
|
|
|
|
|
|
Disertacije
|
|
|
|
|
Magistarski radovi
|
|
1. Hamin, Sandra.
Elektrokemijsko ispitivanje kositra u otopinama askorbinske kiseline, pektina i natrijeva klorida / magistarski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 29.05. 2001.,
95 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
2. Dragović-Uzelac, Verica.
Promjena kvalitete zamrznutog povrća tijekom skladištenja / magistarski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 11.12. 1998.,
128 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
3. Vrtovšnik, Gordana.
Korelacija nekih kemijskih parametara i redoks potencijala u špinatu tijekom proizvodnje smrznutog pirea / magistarski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 08.12. 1998.,
103 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
|
|
|
|
|
Diplomski radovi
|
|
1. Ćelosmanović, Alma.
Utjecaj cisteina na koroziju aluminija u slanoj otopini / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 09.01. 2002.,
50 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
2. Fusak, Sandra.
Utjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 08.05. 2002.,
52 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
3. Gledec, Koraljka.
Svojstva primarnih i sekundarnih ambalažnih materijala krema za njegu lica / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 22.02. 2002.,
52 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
4. Halambek, Jasna.
Utjecaj obradbe i uvjeta čuvanja na propusnost plinova kroz polipropilenski film i polietilen/poliester laminat / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 01.07. 2002.,
48 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
5. Jelić, Anita.
Propusnost polimernih filmova obrađenih etanolom na kisik i dušik / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.03. 2002.,
34 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
6. Matijević, Ivana.
Utjecaj modelnih otopina na propusnost zraka i ugljikova dioksida kroz polimerne materijale / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 06.03. 2002.,
32 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
7. Ostriž, Ana.
Ovisnost stabilnosti pesticidne emulzije o raspodjeli veličine kapljica disperzne faze / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 08.05. 2002.,
55 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
8. Petrekanić, Andrea.
Određivanje propusnosti plinova kroz poli(vinil-kloridnu) i polietilensku foliju manometarskim metodama / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 07.03. 2002.,
33 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
9. Pleadin, Mirela.
Adsorpcija i asocijacija u smjesama površinski aktivnih tvari i polisaharida / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 10.06. 2002.,
46 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
10. Prelević, Jasminka.
Komparacija indentifikacija aroma / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 08.05. 2002.,
68 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
11. Sivec, Sandra.
Statistička obrada mjerenih fizikalno-kemijskih parametara tijekom čuvanja kiselih papri / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 24.01. 2002.,
64 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
12. Tomašić, Ana.
Međudjelovanje jota-karagenana i dodecilamonijevog klorida u vodenim otopinama / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 10.01. 2002.,
47 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
13. Urbančić, Nataša.
Utjecaj aditiva na reološka i pecivna svojstva tijesta za dobivanje kruha / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 27.02. 2002.,
60 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
14. Car, Anita.
Ispitivanje utjecaja piridoksal-oksim-N-oksida na koroziju aluminija u 3% otopini natrijeva klorida / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 21.06. 2001.,
36 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
15. Erdeljac, Jasmina.
Utjecaj starenja na propusnost dušika i zraka kroz polimerne materijale / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 25.01. 2001.,
31 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
16. Fusak, Sandra.
Promjena fizikalno-kemijskih parametara kiselo slanog naljeva / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 01.03. 2001.,
49 str. Voditelj: Lalić, LJerka Marija.
|
17. Jablonicky, Dalila.
Utjecaj octene kiseline elektrokemijska i vizuelna svojstva paprika tijekom čuvanja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 03.07. 2001.,
58 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
18. Maras, Ružica.
Utjecaj modelnih otopina na propusnost kisika i dušika kroz fleksibilne ambalažne materijale / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 01.10. 2001.,
32 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
19. Stošić, Romana.
Utjecaj octene kiseline na vizuelna i elektrokemijska svojstva naljeva paprika tijekom skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.07. 2001.,
36 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
20. Vađunec, Irena.
Određivanje likopena , β- karotena i minerala u rajčici i ketchupu / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 03.07. 2001.,
69 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
21. Barać, Suzana.
Korozijska svojstva aluminija u otopini natrijevog klorida uz dodatak metionina / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 21.12. 2000.,
64 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
22. Ćurić, Dragica.
Promjene kemijskog sastava narezanog kupusa, pakiranog u foliju od polietilena modificiranu škrobom / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 08.03. 2000,
71 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
23. Hitrec, Petra.
Ispitivanje procesa korozije aluminija u 3%-tnoj otopini natrijeva klorida uz dodatak L-triptofana i glukozinolata / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 25.02. 2000.,
64 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
24. Ivaniš, Matilda.
Promjene udjela polifenolnih tvari i šećera tijekom proizvodnje kašastog koktela marelice iz poluproizvoda / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 14.12. 2000,
68 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
25. JOSIPOVIĆ, ANA.
Utjecaj monokvaternih soli piridoksal oksima na koroziju kositra
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 10.05. 2000.,
52 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
26. Jovanović, Jelena.
Korozija bijelog lima u otopinama soli salamure / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 23.11. 2000.,
59 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
27. Kalafatić, Renata.
Promjene aktivnosti peroksidaze i ukupnih fenola u smrznutom plodu crvene paprike tijekom skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-botehnološki fakultet, 10.10. 2000,
78 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
28. KANIŽAJ, BOŽICA.
Utjecaj lizina na koroziju kositra u otopini natrijeva klorida / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 28.04. 2000.,
52 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
29. Kikić, Mara.
Utjecaj starenja na propusnost ugljikova dioksida i kisika kroz polimerne materijale / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 06.07. 2000.,
36 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
30. KOLARIĆ, LANA.
Određivanje vrijednosti pH, električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom algi
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 14.07. 2000.,
45 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
31. Kukec, Ivanka.
Djelovanje propionske i L-askorbinske kiseline na mikrofloru i aktivnost polifenoloksidaze u vakuumiranoj narezanoj salati / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 14.07. 2000,
63 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
32. Pap, Anastazija.
Promjene ukupnih fenola, klorogenske kiseline i stupnja posmeđivanja tijekom proizvodnje kašastog koktela marelice iz poluproizvoda
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 14.12. 2000,
86 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
33. Pavlic, Krešimir.
Ispitivanje fizikalno-kemijskih parametara sireva i plastične ambalaže / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 06.07. 2000.,
36 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
34. PAVLOVIĆ, IRENA.
Kakvoća lakiranih aluminijskih tuba / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 21.06. 2000.,
50 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
35. SINGER, MILIVOJ.
Utjecaj pojedinih sastojaka na elektrokemijska svojstva senfa
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.07. 2000.,
71 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
36. Stančerić, Mario.
Korozija kositra u otopini natrijeva klorida uz dodatak lizina / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 28.04. 2000.,
37 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
37. Avirović, Rajka.
Ispitivanja stupnja kiselosti i električne provodnosti svježeg sira sa dodacima / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 02.03. 1999.,
65 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
38. Beusan, Ana.
Propusnost tripleks folije na plinove pri povišenim temperaturama / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 04.05. 1999.,
38 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
39. BOLFEK, TOMISLAV.
Utjecaj lizina na koroziju aluminija u natrijevu kloridu
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 20.12. 1999.,
40 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
40. DRAČA, VIŠNJA.
Korozija aluminija u otopini natrijeva klorida uz dodatak lizina
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 20.07. 1999.,
55 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
41. DŽAJO, DUBRAVKA.
Fizikalno kemijska svojstva jogurta sa dodatkom rižinih pahuljica
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 02.03. 1999.,
45 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
42. GRUBIŠIĆ, ANA.
Fizikalno-kemijska karakterizacija soli piridoksal-oksima
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 18.02. 1999.,
47 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
43. GUGIĆ, ANTUN.
Utjecaj dialil disulfida i S-metil-L-cisteina na proces korozije aluminija u otopini natrijeva klorida
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 13.05. 1999.,
39 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
44. HADŽIĆ, EDIN.
Utjecaj dodatka piridoksal-oksima-metil-jodida i piridoksal-oksim-N-oksida u otopini natrijeva klorida na koroziju aluminija
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.07. 1999.,
42 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
45. HERCEG, MARTINA.
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijma u sastavu u ovisnosti o vremenu
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.07. 1999.,
78 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
46. HRANJ, ANDRIJANA.
Korozija aluminija u otopini natrijeva klorida uz dodatak metionina
/ diplomski rad.
Zagreb, Hrvatska : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 11.03. 1999.,
64 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
47. ILIĆ, MONIKA.
Korozijska svojstva bijelog lima u simulantima hrane / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 29.11. 1999.,
42 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
48. KARAMATIĆ, IVANA.
Fizikalno kemijska svojstva svježeg sira s dodatkom mješavine sušenih gljiva u ovisnosti o vremenu
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.07. 1999.,
81 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
49. KORDIĆ, IVANA.
Utjecaj S-metil-L-cisteina i dialil disulfida u 3% otopini natrijevog klorida na proces korozije kositra
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 30.04. 1999.,
52 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
50. KORDIĆ, IVANA.
Utjecaj S-metil-L-cisteina i dialil disulfida u 3% otopini natrijevog klorida na proces korozije kositra
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 30.04. 1999.,
52 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
51. Krizmanić, Marina.
Djelovanje otopine etanola na propusnost plinova kroz modificirane polietilenske folije / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.07. 1999.,
56 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
52. LASOVIĆ, KATARINA.
Utjecaj polimernog ambalažnog materijala na kvalitetu nougat napolitanki tijekom skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 06.10. 1999.,
63 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
53. Mandić, Natalie.
Propusnost tripleks folije s nanosom SiOx na plinove nakon obradbe s otopinom etanola / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 20.07. 1999.,
44 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
54. MARTINEC, MIRJANA.
Utjecaj ambalažnih materijala i uvjeta skladištenja na kakvoću vitaminiziranih bezalkoholnih napitaka
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 29.06. 1999.,
53 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
55. MIOČIĆ, IVAN.
Korozijska svojstva kositra u otopini natrijeva klorida s dodatkom metionina
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 30.04. 1999.,
47 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
56. PERAIĆ, IVAN.
Korozija kositra u otopini natrijeva klorida uz dodatak lizina / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 04.03. 1999.,
48 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
57. PETRIĆ, ANA.
Utjecaj glukozinolata i desulfoglukozinolata u 3% otopini natrij klorida na proces korozije kositra
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 04.03. 1999.,
51 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
58. PETRIC, DIANA.
Električna provodnost i stupanj kiselosti svježeg sira s modifikacijama u sastavu u ovisnosti o vremenu
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 02.03. 1999.,
57 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
59. PETRIČEVIĆ, IVANA.
Interakcija iona bakra i kadmija sa melanoidinima u kloridnim otopinama
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.12. 1999.,
90 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
60. PILAT, JAROSLAV.
Korozija aluminija u otopini natrijeva klorida uz dodatak lizina
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 06.10. 1999.,
32 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
61. PILLER, IVA.
Ispitivanje električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom suhih vrganja
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 06.10. 1999.,
86 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
62. Šarić, Vedrana.
Propusnost tripleks folije s nanosom SiOx na plinove nakon obradbe s otopinom octene kiseline / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 06.05. 1999.,
42 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
63. ŠAŠ, MIRELA.
Korozijska svojstva aluminija u simulantima hrane
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 29.11. 1999.,
51 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
64. ŠIRINIĆ, DANIRA.
Određivanje utjecaja peludi i meda na fizikalno kemijska svojstva jogurta
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 11.03. 1999.,
47 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
65. STANZER, DAMIR.
Utjecaj lizina na koroziju kositra u natrijevu kloridu / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 08.10. 1999.,
42 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
66. ŠTIMAC, IRENA.
Utjecaj peršina i inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta tijekom čuvanja
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 22.08. 1999.,
80 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
67. TOMINAC, MIRNA.
Inhibitorsko djelovanje metionina na koroziju kositra u slanoj otopini
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 06.10. 1999.,
42 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
68. VALINČIĆ, IRENA.
Električna provodnost i stupanj kiselosti modificiranog svježeg sira u ovisnosti o vremenu
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 26.11. 1999.,
83 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
69. VRHOVSKI, IRENA.
Utjecaj L-triptofana i glukozinolata u 3%-tnoj otopini natrijeva klorida na proces korozije kositra
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 06.10. 1999.,
44 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
70. Aleksovski, Jasna.
Utjecaj pakiranja u polietilensku foliju modificiranu škrobom na kakvoću zamrznutog pirea špinata tijekom skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, nepoznato 1998,
64 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
71. Belša, Jenny.
Određivanje udjela masnih kiselina u ulju metodom plinske kromatografije / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 27.02. 1998.,
95 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
72. Bionda, Željko.
Određivanje utjecaja peludi na fizikalno-kemijska svojstva meda / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 26.06. 1998.,
51 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
73. Branković, Ivana.
Fizikalno-kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 08.05. 1998.,
59 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
74. BRANKOVIĆ, IVANA.
Fizikalno kemijske karakteristike jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 08.05. 1998.,
59 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
75. Cerjak, Branka.
Primjena plinske kromatografije u analitici alkohola / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.12. 1998.,
60 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
76. Ćurković, Ljubica.
Određivanje viskoznih svojstava meda sa dodacima ovisno o temperaturi / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 03.12. 1998.,
51 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
77. Dželajlija, Teodora.
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija šipka / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 26.06. 1998.,
65 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
78. Junašević, Karmen.
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija drenka / diplomski rad.
Zagreb : Prehrembeno-biotehnološki fakultet, 30.09. 1998.,
70 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
79. Kočan, Velid.
Kontrola kvalitete proizvodnje osvježavajućih bezalkoholnih pića Jupi i Cocta u pogonu d.d. Pivara, Tuzla / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, nepoznato 1998,
61 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
80. Kunštek, Tatjana.
Utjecaj škroba na proces korozije aluminija u otopini natrij klorida / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet , 27.02. 1998.,
59 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
81. KUNŠTEK, TATJANA.
Utjecaj škroba na proces korozije aluminija u otopini natrij klorida
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 27.02. 1998.,
55 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
82. Luketić, Edita.
Utjecaj polimernog ambalažnog materijala na kvalitetu bajadere tijekom skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 25.09. 1998.,
47 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
83. Maričić, Sandra.
Korozija aluminija u otopini natrijeva klorida uz dodatak cisteina / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.07. 1998.,
52 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
84. Matković, Sandy.
Karakterizacija piva elektrometrijskim metodama / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 27.02. 1998.,
35 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
85. Mijoč, Zlatica.
Utjecaj meda i inertnih vlakana na fizikalno-kemijska svojstva jogurta / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 08.05. 1998.,
77 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
86. Mrkić, Saša.
Propusnost modificiranih polietilenskih folija na plinove prije i nakon obradbe s octenom kiselinom / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 27.02. 1998.,
45 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
87. Mukić, Andrea Đurica.
Korozijska svojstva kositra u modelnim otopinama NaCl-cistein / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 27.02. 1998.,
61 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
88. Novosel, Natalija.
Određivanje elektrometrijskih parametara u vinima / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 24.06. 1998.,
31 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
89. Pasini, Ivana.
Određivanje parametara permeacije, difuzije i topljivosti kod modificiranih polietilenskih folija / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 24.06. 1998.,
47 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
90. Pavlović, Anita.
Određivanje parametara permeacije, difuzije i topljivosti kod modificiranif polietilenskih folija pri povišenoj temperaturi / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 26.11. 1998.,
38 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
91. Petrić, Irena.
Utjecaj škroba na proces korozije kositra / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 08.07. 1998.,
49 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
92. PETRIĆ, IRENA.
Utjecaj škroba na proces korozije kositra
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 08.07. 1998.,
49 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
93. Skakelja, Snježana.
Određivanje utjecaja peludi na fizikalno-kemijska svojstva meda / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 25.02. 1998.,
68 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
94. SKAKELJA, SNJEŽANA.
Određivanje utjecaja peludi na fizikalno kemijska svojstva meda
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 25.02. 1998.,
68 str. Voditelj: Lalić, Ljerka-Marija.
|
95. Škugor, Natalija.
Priprava i fizikalno-kemijska karakterizacija monokvaternih soli piridoksal oksina / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.12. 1998.,
41 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
96. ŠKUGOR, NATALIJA.
Priprava i fizikalno-kemijska karakterizacija monokvaternih soli piridoksal-oksima
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.12. 1998.,
41 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
97. Sokolović, Željko.
Utjecaj sile gužvanja na permeabilnost polietilenske folije bez aditiva i s 15 % aditiva / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 25.02. 1998.,
38 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
98. Stanko, Sunčana.
Korozijska svojstva kositra u modelnim otopinama NaCl i cisteina / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.07. 1998.,
52 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
99. Tužinski, Daniela.
Fizikalno-kemijska svojstva jogurta sa dodatkom različitih koncentracija pahuljica prosa / diplomski rad.
Zagreb : Prehrembeno-biotehnološki fakultet, 08.07. 1998.,
51 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
100. Vidić, Nadija.
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.07. 1998.,
47 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
101. VIDIĆ, NADIJA.
Reološki parametri jogurta bez dodatka i sa dodatkom pšeničnih klica tijekom skladištenja
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.07. 1998.,
47 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
102. Vujica, Kristijana.
Utjecaj glukozinolata i desulfoglukozinolata u 3%-tnoj otopini natrij-klorida na proces korozije aluminija / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.12. 1998.,
36 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
103. VUJICA, KRISTIJANA.
Utjecaj glukozinolata i desulfoglukozinolata u 3% otopini natrij klorida na proces korozije aluminija
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.12. 1998.,
36 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
104. VUJICA, KRISTIJANA.
Utjecaj glukozinolata i desulfoglukozinolata u 3% otopini natrij klorida na proces korozije aluminija
/ diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.12. 1998.,
36 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
105. Grlić, Kata.
Istraživanje procesa korozije kositar i aluminij elektroda u otopinama oksalne i limunske kiseline / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki , 28.11. ,
62 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
106. Matošević, Marija.
Utjecaj sile gužvanja na propusnost polimera kroz modificiranu polietilensku foliju / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 21.11. ,
39 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
107. Petričević, Anđa.
Korozija kositra u salamuri za konzerviranje gljiva i u salamuri uz dodatak ružmarina / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 07.10. ,
58 str. Voditelj: Berković,Katarina.
|
108. Tadijal, Marija.
Utjecaj šampinjona i začina u salamuri na koroziju kositra / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 03.10. ,
99 str. Voditelj: Berković,Katarina.
|
109. Đurić, Nataša.
Utjecaj askorbinske kiseline, pektina i pululana na koroziju kositra / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 02.10. ,
69 str. Voditelj: Berković,Katarina.
|
110. Kurtalj, Ivana.
Utjecaj vina na aluminjske zatvarače / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 29.04. ,
69 str. Voditelj: Berković,Katarina.
|
111. Mamić, Marina.
Reološke karakteristike jogurta sa dodatkom pšeničnih klica / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 29.04. ,
str. Voditelj: Berković,Katarina.
|
112. Sukačić, Ivana.
Ispitivanja korozije kositra u salamuri za konzerviranje gljiva uz dodatak začina / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 22.04. ,
69 str. Voditelj: Berković,Katarina.
|
113. Antolović, Mihaela.
Istraživanje aktivnosti peroksidaze i udjela ukupnih fenola u smrznutom plodu crvene paprike / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 01.11. 1997.,
58 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
114. Babić, Mira.
Fizikalno-kemijske promjene dehidratirane dječje hrane na osnovi voća tijekom skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 12.12. 1997.,
37 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
115. Bačan, Gordana.
Korozijska svojstva kositra u modelnim otopinama NaCl i metionina / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 13.03. 1997.,
41 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
116. Bertol, Tatjana.
Utjecaj dodatka gljiva i ružmarina u salamuru na proces korozije kositra / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 14.10. 1997,
75 str. Voditelj: Berković, Katarina.
|
117. Brusić, Darinka.
Promjena kakvoće mrkve skladištene u PE folijama / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 28.11. 1997.,
71 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
118. Cvetković, Latinka.
Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki , nepoznato ,
58 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
119. Cvetković, Latinka.
Stabilnost boje i peroksudazna aktivnost u plodu crvene paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, nepoznato 1997,
58 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
120. Galić, Božena.
Utjecaj prženja i skladištenja na kvalitetu jezgre lješnjaka / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, nepoznato 1997,
82 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
121. Goričan, Goran.
Određivanje koeficijenata permeabilnosti, topljivosti i difuzivnosti polimernih filmova pri različitim temperaturama / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 29.04. 1997.,
45 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
122. Lovričić, Jasmina.
Utjecaj tvrdoće zrna na kvalitetu steriliziranog graška / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki , nepoznato ,
81 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
123. Lovričić, Jasmina.
Utjecaj tvrdoće zrna na kvalitetu steriliziranog graška / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, nepoznato 1997,
81 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
124. Lukin, Vera.
Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki , nepoznato ,
78 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
125. Lukin, Vera.
Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, nepoznato 1997.,
78 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
126. Marković, Ksenija.
Inhibitorsko djelovanje metionina na koroziju kositra u otopini natrijevog klorida / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.12. 1997.,
47 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
127. Matin, Slađana.
Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlidžanu tijekom zamrzavanja i skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki , nepoznato ,
59 str. Voditelj: Pospišil, Jasna.
|
128. Mihalić, Vesna.
Utjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.12. 1997,
65 str. Voditelj: Lalić, Ljerka Marija.
|
129. Vukić, Josipa.
Utjecaj sila gužvanja na propusnost plinova kroz polietilenske folije sa 5% aditiva i bez aditiva / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 05.12. 1997.,
47 str. Voditelj: Galić, Kata.
|
130. Živkovič-Šupuk, Josip.
Ispitivanje kvalitete limenki od bijelog lima za pakiranje mesnih konzervi / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 26.11. 1997.,
43 str. Voditelj: Ciković, Nada.
|
|
|
|
|
|
|
|