crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

 
 
 
Verzija za printanje   
 
  Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
 

1. Ćurić, Duška; Đugum, Jelena; Bauman, Ingrid.
The influence of fungal α -amylase supplementation on amylolytic activity and baking quality of flour. // Journal of Food Science and Technology. 37 (2002) , 6; 673-680 (članak, znanstveni).

2. Ćurić, Duška; Karlović, Damir; Tušak, Dubravka; Petrović, Biserka; Đugum, Jelena.
Količina i kakvoća glutena kao mjerilo kakvoće pšeničnog brašna. // Food technology and biotechnology. 4 (2001) , 39; 353-361 (članak, znanstveni).

3. Vikić-Topić, Dražen; Meić, Zlatko; Novak, Predrag; Plavec, Janez; Kovaček, Damir.
Intrinsic long range deuterium isotope effects on 13C NMR chemical shifts as a conformational probe of benzene derivatives. // Croatica chemica acta. 72 (1999) , 4; 967-974 (članak, znanstveni).
Vrh
 
  Znanstveni radovi u drugim časopisima
 

1. Mrkić, Vlatka; dragović-Uzelac, Verica; Delonga, Karmela.
Spektrofotometrijsko određivanje ukupnih flavonola u različitim uzorcima luka (Allium cepa L.) uz aluminijev klorid kao reagens. // Kemija u Industriji. 51 (2002) , 2; 45-49 (članak, znanstveni).

2. Bauman, Ingrid.
Miješanje krutina u statičkim miješalima. // Chemical and biochemical engineering quarterly. 4 (2001) , -; 159-165 (članak, znanstveni).

3. Dedić, Ljuban; Matić, Marko; Pečarić, Josip; Vukelić, Ana.
Hadamard type inequalities via some Euler type identities - Euler bitrapezoid formulae. // Nonlinear studies. 8 (2001) , 3; 343-372 (članak, znanstveni).

4. Brnčić, Mladen; Mrkić, Vlatka; Ježek, Damir; Tripalo, Branko.
Modeli reakcija za vrijeme ekstruzije pšeničnog škroba. // Kemija u Industriji. 49 (2000) , 3; 101-110 (pregledni rad, znanstveni).

5. Ćurić, Duška; Karlović, Damir; Tripalo, Branko; Ježek, Damir.
Enzymatic conversion of corn starch in twin screw extruder. // Chemical and biochemical engineering quarterly. 2 (1998) , 12; 63-71 (članak, znanstveni).

6. Bauman, Ingrid; Futač, Dragutin.
Model miješanja čvrstih smjesa. // Kemija u industriji : časopis kemičara i tehnologa Hrvatske. 45 (1996) , 9; 321-326 (članak, znanstveni).

7. Ježek, Damir; Ćurić, Duška; Karlović, Damir; Tripalo, Branko.
Production of soluble dietary fibres from sugar beet pulp with Betanaza T enzyme in the extrusion process. // Chemical and Biochemical Engineering Quarterly. 10 (1996) , 3; 103-106 (članak, znanstveni).
Vrh
 
  Ostali radovi u drugim časopisima
 

1. Brnčić, Mladen; Ježek, Damir; Tripalo, Branko; Karlović, Damir; Ćurić, Duška.
Povijesni pregled tehnološkog razvoja ekstrudera i primjene ekstruzije u prehrambenoj industriji. // PBN Revija. 1 (2002) ; 5-7 (pregledni rad, stručni).

2. Tripalo, Branko; Karlović, Damir; Ćurić, Duška; Tomičić, Tito; Ježek, Damir.
Veličine i jedinice. // Cros. 4 (1998) , 1; 10-16 (članak, stručni).

3. Tripalo, Branko; Karlović, Damir; Ćurić, Duška; Ježek, Damir.
Pad tlaka u nasutom sloju. // Cros. 3 (1997) , 1; 22-24 (članak, stručni).

4. Ježek, Damir; Ćurić, Duška; Karlović, Damir; Tripalo, Branko.
Rezanci šećerne repe - izvor prehrambenih vlakana. // CROS : Croatian sugar review. 2 (1996) , 1; 6-8 (članak, stručni).
Vrh
 
  Plenarna izlaganja
 

1. Semenski, Damir; Drvar, Nenad; Brnčić, Mladen; Tripalo, Branko.
An Invented Stress-Deformation Analysis of Food Extrudates // / Stupnicki, Jacek (ur.).
Varšava : Commitee for Mechanics of the Polish Academy of Sciences, 2002. 118-119 (plenarno predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
Vrh
 
  Znanstveni radovi u zbornicima skupova s međunar.rec.
 

1. Brnčić, Mladen; Tripalo, Branko; Ježek, Damir; Mrkić, Vlatka; Semenski, Damir; Drvar, Nenad; Ručević, Marijana.
Određivanje mehaničke čvrstoće ekstrudata // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists : Central European Meeting / Lelas, Vesna (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. 72-76 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

2. Mrkić, Vlatka; Tripalo, Branko; Delonga, Karmela; Ježek, Damir; Brnčić, Mladen; Ručević, Marijana.
Utjecaj blanširanja i temperature sušenja infracrvenim zrakama na sadržaj flavonola u luku (Allium cepa) // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists : Central European Meeting / Lelas, Vesna (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. 167-172 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

3. Ježek, Damir; Tripalo, Branko; Brnčić, Mladen; Mrkić, Vlatka; Ručević, Marijana.
Utjecaj uronjenog orebrenog grijača na aerodinamičke karakteristike modelnih čestica u fluidiziranom sloju // The 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists - Central European Meeting / Branko Tripalo (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2001. 66-71 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

4. Vukelić, Ana.
Stationary Stokes system for quasi-Newtonian fluids // Proceedings of the 23rd International Conference on INFORMATION TECHNOLOGY INTERFACES / Kalpić, Damir; Hljuz Dobrić, Vesna (ur.).
Zagreb, 2001. 433-438 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

5. Bauman, Ingrid; Bobić, Zoran.
Temperature distribution and its effects on nutritional value of ready-to-eat meals heated with microwaves // Pproceedings of the ninth European Conference on Food Chemistry : Euro Food Chem IX : Authenticity and adulteration of food : the analytical approach ; Vol. 3: Poster presentations.
Sion : Budimpešta : Swiss Society of Food and Environmental Chemistry ; Federation of European Chemical Societies, Food Chemistry Division, cop., 1997. 724-728 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

6. Ježek, Damir; Ćurić, Duška; Tripalo, Branko; Karlović, Damir.
Production of Dietary Fibres from Sugar Beet Pulp by Extrusion Cooking // Proceedings of the AIChE 5th World Congress of Chemical Engineering / Alfred E. wechsler (ur.).
New York (NY) : AIChE, 1996. 150-155 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

7. Ježek, Damir; Tripalo, Branko; Benko, Bojan; Petrović, Zvonko; Karlović, Damir; Perović, Zlatko; Ćurić, Duška.
Application of diferent filter-aid of human blood plasma with a filter press // 7th World filtration congress Budapest.
Budimpešta : Hungarian Chemical Society, 1996. 895-898 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

8. Tripalo, Branko; Đaković, Zoran; Bobić, Zoran; Ježek, Damir.
Selest criteria for the determination of the optimum amount filter-aid // 7th World filtration congress Budapest.
Budimpešta : Hungarian Chemical Society, 1996. 239-242 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
Vrh
 
  Radovi u zbornicima skupova bez recenzije
 

1. Tripalo, Branko; Ježek, Damir; Bobić, Zoran; Karlović, Damir; Ćurić, Duška; Đaković, Zoran.
Drying Characteristics of Alfalfa in a Fluidized Bed // Proceedings of the 5th World Congress of Chemical Engineering : AIChE.
1996. 125-130 (predavanje,objavljeni rad,znanstveni).
Vrh
 
  Sažeci u zbornicima skupova
 

1. Brnčić, Mladen; Tripalo, Branko; Ježek, Damir; Semenski, Damir; Drvar, Nenad.
Mechanical Hardness Determination of Extruded Snack Food Type Flips // Prodeedings of Conference on Food Structure and Food Quality / Auty, Mark ; Hopia, Anu ; Paques, Marcel ; Schwarz, Karin (ur.).
Cork : European Section AOCS, 2004. 22-22 (predavanje,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

2. Brnčić, Mladen; Tripalo, Branko; Ježek, Damir.
Proizvodnja prehrambenih proizvoda procesom čiste tehnologije - ekstruzije // 1. HRVATSKA KONFERENCIJA - EKOINŽENJERSTVO 2002 / Koprivanac, Natalija (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2002. 60 (poster,sažetak,znanstveni).

3. Ježek, Damir; Tripalo, Branko; Brnčić, Mladen.
Heat Transfered of Different Particles Size of Food Products in Gas Fluidized Beds // CE FOOD - Book of Abstracts / Raspor, Peter (ur.).
Ljubljana, 2002. 181 (poster,sažetak,znanstveni).

4. Mrkić, Vlatka; Dragović-Uzelac, Verica; Delonga, Karmela.
Ukupni flavonoidi u povrću (luk, cvjetača, kelj) određeni kao kompleksi s Al^3+ spektrofotometrijskom metodom // Knjiga sažetaka-10.Ružičkini dani / Butula, Ivan (ur.).
Zagreb, 2000. 98 (poster,sažetak).

5. Ćurić, Duška; Karlović, Damir; Tripalo, Branko; Ježek, Damir.
Sirovine za Ekstruziju // Brašno-Kruh '99 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek , 1999. 27-27 (predavanje,sažetak,znanstveni).

6. Ćurić, Duška; Karlović, Damir; Tripalo, Branko; Ježek, Damir.
Želatinizacija kukuruznog škroba u dvopužnom ekstruderu // Brašno-kruh '99 / Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.).
Osijek , 1999. 28-28 (predavanje,sažetak,znanstveni).

7. Kovaček, Damir; Đaković, Senka; Rapić, Vladimir.
Teorijski studij aromatskih ferocenskih diola // Sažeci XVI. Hrvatskog skupa kemičara i kemijskih inženjera / Kurtanjek, Želimir ; Škare, Danko ; Meić, Zlatko (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Hrvatsko kemijsko društvo, 1999. 172-172 (poster,sažetak,znanstveni).

8. Kovaček, Damir; Jukić, Marijana; Pavlović, Gordana; Rapić, Vladimir.
Semiempirijsko modeliranje strukturnih i elektronskih svojstava 3-(1-fenil-5-p-tolilpirazol-3-il)-2-p-tolilindola // Sažeci / XVI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera / Kurtanjek, Želimir ; Škare, Danko ; Meić, Zlatko (ur.).
Zagreb : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Hrvatsko kemijsko društvo, 1999. 171-171 (poster,domaća recenzija,sažetak,znanstveni).

9. Pašičak I; Ivančević-Linarić B; Ćurić, Duška.
Utjecaj veličina sušenja na svojstva tjestenine s jajima // Brašno-kruh '99 / Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.).
Osijek , 1999. 26-26 (predavanje,sažetak,znanstveni).

10. Bauman, Ingrid.
Odredivanje stupnja homogenosti zrnatih smjesa miješanih Turbula miješalicom // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista-.
Zagreb, 1998. 22 (poster,sažetak,znanstveni).

11. Karlović, Damir; Ćurić, Duška; Tripalo, Branko; Đugum, Jelena.
Proizvodnja topljivih prehrambenih vlakana iz rezanaca šecerne repe // Zbornik sažetaka 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista.
Zagreb, 1998. 46 (poster,sažetak,znanstveni).

12. Kovaček, Damir.
Zaštita intelektualnog vlasništva u elektronskom komuniciranju // Simpozij o intelektualnom i industrijskom vlasništvu / Kniewald, Zlatko (ur.).
Zagreb, 1998. 00 (pozvano predavanje,domaća recenzija,sažetak,stručni).

13. Kovaček, Damir; Mintas, Mladen; Lončar-Tomašković, Linda; Mannschreck, Albrecht.
Theoretical Study of the Ring-Opening Reactions of Spiropyrans // The Thirteenth Dubrovnik International Cource & Conference on the Interferences among Mathematics, Chemistry and Computer Sciences (MATH/CHEM/COMP '98) / Vikić-Topić, Dražen ; Živković, Tomislav (ur.).
Dubrovnik, 1998. (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

14. Bauman, Ingrid; Bobić, Zoran.
Temperature distribution and its effects on nutritional value of ready-to-eat meals heated with microwaves // Euro Food Chem IX-.
Interlaken, 1997. 724-728 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

15. Bauman, Ingrid; Colić-Barić, Irena.
Pasteurization of ready-to-eat meals with microwaves // 70th Event of the European federation of Biotechnology.
1997. 73-73 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

16. Bauman, Ingrid, Colić-Barić, Irena.
Pasteurization of ready-to-eat meals with microwaves // 8th European Congres on Biotechnology-.
Budimpešta, 1997. 73 (poster,sažetak,znanstveni).

17. Novak, Predrag; Vikić-Topić, Dražen; Meić, Zlatko; Kovaček, Damir.
Long Range Isotope Effects as a Conformational Probe // Math/Chem/Comp '97: Book of Abstracts / Graovac, Ante (ur.).
Dubrovnik : Inter-University Centre, Dubrovnik, 1997. (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

18. Novak, Predrag; Vikić-Topić, Dražen; Meić, Zlatko; Kovaček, Damir.
Long-range deuterium isotope effects as a conformational probe // The Twelfth Dubrovnik International Cource & Conference on the Interferences among Mathematics, Chemistry and Computer Sciences & The Fourth Croatian Meeting on Fullerenes (MATH/CHEM/COMP '97) / ' (ur.).
Dubrovnik, 1997. 00 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

19. Smrečki, Vilko; Kovaček, Damir; Baranović, Goran; Meić, Zlatko; Keresztury, Gabor.
The Assignment of Several Key Vibrations in Raman Spectra of Protonated and Deuterated trans-Azobenzene Isotopomers // Math/Chem/Comp '97: Book of Abstracts / Graovac, Ante (ur.).
Dubrovnik : Inter-University Centre, Dubrovnik, 1997. (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

20. Bašic, Ivan; Kovačević, Krešimir; Kovaček, Damir; Brničević, Nevenka.
Molecular mechanics and semiempirical study of Nb6Cl16L6 // Worshop on Electronic Properties of Metal Clusters-.
1996. (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

21. Bauman, Ingrid, Lončarić, S.
Mixing of Solids in Different Mixer Types // 7th Mediteranean Congress of Chemical Engineering-.
Barcelona, 1996. 65 (poster,sažetak,znanstveni).

22. Ćurić, Duška; Karlović, Damir; Ježek, Damir; Tripalo, Branko.
Continious gelatinization and liquefaction of raw corn starch with a termostable alfa-amylase in a twin screw extruder // Cereals 1996 the source and the future of civilization-.
1996. 202-202 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

23. Ježek, Damir; Ćurić, Duška; Karlović, Damir; Tripalo, Branko.
Phyiscal and Functional Properties of Extrusion Cooking Corn Starch // 10th International Cereal and Bread Congress (Cereals '96) "The source and the future of civilisation" : proceedings.
1996. 137-137 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
Vrh
 
  Neobjavljena sudjelovanja na skupovima
 

1. Kovaček, Damir; Ninčević, Antonela; Miljević, Ivana; Vikić-Topić, Dražen; Brnčić, Mladen; Tripalo, Branko; Ježek, Damir; Ćurić, Duška; Karlović, Damir.
Molekularno modeliranje u pročavanju promjena strukture proteina tijekom procesa ekstruzije // --.
(poster,neobjavljeni rad,znanstveni).

2. Kovaček, Damir; Ježek, Damir; Tripalo, Branko; Karlović, Damir; Ninčević, Antonela.
Molekularno modeliranje u proučavanju promjene strukture proteina tijekom procesa ekstruzije // --.
(poster,međunarodna recenzija,neobjavljeni rad,znanstveni).
Vrh
 
  Disertacije
 

1. Ćurić, Duška.
Želatinizacija i likvefakcija kukuruznog škroba pomoću alfa-amilaze tijekom procesa ekstruzije / doktorska disertacija.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, nepoznato 1995, 202 str. Voditelj: Karlović, Damir.
Vrh
 
  Magistarski radovi
 

1. Brnčić, Mladen.
Utjecaj postupka ekstruzije na mehaničku čvrstoću ekstrudiranog proizvoda tipa flipsa / magistarski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 30.12. 2002, 129 str. Voditelj: Tripalo, Branko.

2. Ghijas Hindawi, Mohamed.
MEHANIZMI DIFUZIJE VODE PRI SUŠENJU PREHRAMBENIH PROIZVODA / magistarski rad.
Zagreb : Prehrambeno biotehnološki fakultet, 23.06. 1998, 105 str. Voditelj: Tripalo, Branko.
Vrh
 
  Diplomski radovi
 

1. Mamić, Marija.
Utjecaj temperature na kinetiku sušenja luka (Allium cepa L.) u sušari s infracrvenim zračenjem / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 12.01. 2002., - str. Voditelj: Ježek, Damir.

2. Putnik, Predrag.
Nove izvedbe,primjena i proračun uređaja za sušenje / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 03.06. 2002., 59 str. Voditelj: Ježek, Damir.

3. Škorvaga, Valentina.
Određivanje granulometrijskog sastava u različitim uzorcima kukuruznog brašna / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 26.04. 2002., 76 str. Voditelj: Ježek, Damir.

4. Tkalčić, Sonja.
Određivanje granulometrijskog sastava ekstrudata pšenične krupice / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 10.06. 2002., 97 str. Voditelj: Ježek, Damir.

5. Vinter, Branka.
Utjecaj blanširanja i temperature na kinetiku sušenja cvjetače (Brassica pleracea var. botrytis. L. ) u sušari s infracrvenim zračenjem / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 19.04. 2002., - str. Voditelj: Ježek, Damir.

6. Ivanišević, Martina.
Kinetika sušenja čistog kvasca i filtracijskog kolača kvasca pri različitim masenim koncentracijama / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 01.10. 2001., 61 str. Voditelj: Ježek, Damir.

7. Šošić, Ivona.
Filtracija suspenzije kvasca pri različitim temperaturama / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 12.12. 2001., 73 str. Voditelj: Ježek, Damir.

8. Bašić, Martina.
Prijelaz topline između orebrenog grijača i mlaznog sloja celera / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, nepoznato 1999, 102 str. Voditelj: Tripalo, Branko.

9. Gaščić, Vlatka.
Prijelaz topline između orebrenog grijača i mlaznog sloja krumpira / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, nepoznato 1999, 100 str. Voditelj: Tripalo, Branko.

10. Terzić, Branka.
Utjecaj udjela zastupljenosti komponenata na homogenost smjese zrnatog materijala / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno biotehnološki fakultet, nepoznato 1999, - str. Voditelj: Bauman, Ingrid.

11. Đugum, Jelena.
Dobivanje prehrambenih vlakana procesom ekstruzije / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno biotehnološki fakultet, 27.03. 1998., 65 str. Voditelj: Karlović, Damir.

12. Ervačić, Jasmina.
Dehidratacija celera infracrvenim zračenjem / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, nepoznato 1998, 96 str. Voditelj: Tripalo, Branko.

13. Jančić, Tomislav.
Prijelaz topline između orebrene cijevi i pokretnog sloja modelnih čestica / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, nepoznato 1998, str. Voditelj: Tripalo, Branko.

14. Jurčević, Željka.
Utjecaj uvjeta ekstruzije na topljivost ekstrudiranih rezanaca šećerne repe / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno biotehnološki fakultet, 12.04. 1998, 75 str. Voditelj: Tripalo, Branko.

15. Šesto, Svjetlana.
Prijelaz topline između orebrenog grijača i pokretnog sloja zrna graška / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, nepoznato 1998, 1995 str. Voditelj: Tripalo, Branko.

16. Cikojević, Petar.
Određivanje Relativne vlažnosti prehrambenih čestica tijekom fluidizacije / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, nepoznato 1997, str. Voditelj: Tripalo, Branko.

17. Čolig, Zdenko.
Filtracija šećerne otopine u nuč-filteru / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, nepoznato 1997, str. Voditelj: Tripalo, Branko.

18. Krauzelić, Sandra.
Želatinizacija kukuruznog škroba u ekstruderu / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno biotehnološki fakultet, 05.09. 1997., 57 str. Voditelj: Tripalo, Branko.

19. Mandić, Vedrana.
Utjecaj udjela zastupljenosti komponenata na homogenost smjese zrnatog materijala / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno biotehnološki fakultet, nepoznato 1997, - str. Voditelj: Bauman, Ingrid.

20. Melnik, Sanja.
Ispitivanje homogenosti smjese Zrnatih materijala u rotirajucoj "Turbula mješalici / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno biotehnološki fakultet, nepoznato 1997, - str. Voditelj: Bauman, Ingrid.

21. Turina, Miroslava.
Utjecaj orebrenja grijača i oblika kolone za fluidizaciju na prijelaz topline / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, nepoznato , str. Voditelj: Tripalo, Branko.

22. Jurić, Jasna.
Ispitivanje i proračun komorne sušare za sušenje krumpira / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, nepoznato 1996, 74 str. Voditelj: Tripalo, Branko.
Vrh
 

Zbog završnih aktivnosti vezano uz migraciju CROSBI-ja na CroRIS platformu unos i uređivanje zapisa neće biti moguć u razdoblju od petka 7.7.2023. u 12 sati do ponedjeljka 11.7.2023.

Detaljnije...

upomoc
foot_4