crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

 
 
 
Verzija za printanje   
 
  Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
 

1. Miličević, Borislav; Banović, Mara; Kovačević Ganić, Karin; Gracin, Leo.
Impact of Grape Varieties on Wine Distillates Flavour. // Food technology and biotechnology. 40 (2002) , 3; 227-232 (prethodno priopćenje, znanstveni).

2. Horvatić, Marija; Gačić, Milica; Vedrina-Dragojević, Irena.
Accumulation of iron, copper, manganese and nickel during maize grain maturation. // Journal of agronomy & crop science = Zeitschrift fur Acker und Pfanzenbau. 182 (1999) , 2; 99-103 (članak, znanstveni).

3. Vahčić, Nada; Hruškar, Mirjana.
Quality and sensory evaluation of used frying oil from restaurants. // Food Technology and Biotechnology. 37 (1999) , 2; 107-112 (članak, znanstveni).

4. Horvatić, Marija; Gačić, Milica; Filajdić, Mirko.
Accumulation of zinc and molar ratio of phytic acid and zinc during maize grain maturation . // Journal of agronomy and crop science. 180 (1998) , 4; 233-239 (članak, znanstveni).
Vrh
 
  Znanstveni radovi u drugim časopisima
 

1. Grba, Slobodan; Stehlik-Tomas, Vesna; Stanzer, Damir; Vahčić, Nada; Škrlin, Ana.
Selection of Yeast strain Kluyveromyces marxianus for alcohol and biomass Production on Whey. // Chemical Biochemical Engineering. 16 (2002) , 1; 13-16 (pregledni rad, znanstveni).

2. Vahčić, Nada; Hruškar, Mirjana; Marković, Ksenija.
Laktuloza u mlijeku. // Mljekarstvo: proizvodnja, proučavanje i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda. 50 (2000) , 1; 3-14 (članak, znanstveni).

3. Vahčić, Nada; Hruškar, Mirjana.
Sequential tests in selecting a trainee on a panel. // Mljekarstvo. 48 (1998) , 2; 97-104 (članak, znanstveni).

4. Vahčić, Nada; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Hruškar, Mirjana.
Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova - optimizacija putem Simpleks metode. // Mljekarstvo. 48 (1998) , 1; 15-26 (članak, znanstveni).
Vrh
 
  Ostali radovi u drugim časopisima
 

1. Hruškar, Mirjana; Vahčić, Nada.
Udjel suhe tvari u mliječnim proizvodima. Usporedba dviju metoda.. // Mljekarstvo: proizvodnja, proučavanje i tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda. 49 (1999) , 2; 105-112 (članak, stručni).
Vrh
 
  Znanstveni radovi u zbornicima skupova s međunar.rec.
 

1. Andrašek, Darinka; Banović, Mara.
Application of sensory analyses in cracker development // Proceedings of International Congress 3th Croatian Congress of Cereal Technologists FLOUR-BREAD 01 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek , 2002. 143-153 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

2. Banović, Mara; Vrač, Nevenka; Babić, Tomislav; Selimović, Alma.
Determination of moisture content by the "Halogen Moisture Analyzer" // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Central European Meeting / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. 479-484 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

3. Marković, Ksenija; Hruškar, Mirjana; Vahčić, Nada.
Nitrates and Nitrites in Spinach // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Central European Meeting / Tripalo, B. (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. 460-467 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

4. Kovačević Ganić, Karin; Gracin, Leo; Komes, Draženka; Banović, Mara; Paić Slaven.
Composition of Malvazija istarska wine aroma: correlations between sensory and instrument data // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2001. 425-429 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

5. Hegedušić, Vesna; Banović, Mara; Carić, Marija.
Značaj dijetetskih proizvoda u turizmu // Zdrastveni turizam za 21 stoljeće / Riožanić, Igor (ur.).
Rijeka : Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 2000. 216-221 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

6. Hruškar, Mirjana; Ritz, Milana; Vahčić, Nada.
Aroma compounds in yoghurt // Czech Journal of Food Sciences, Special Issue / Velišek, J. ; Braunova, M. (ur.).
Prag : Institute of Agricultural and Food Information, 2000. 228-230 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

7. Vahčić, Nada; Hruškar, Mirjana.
Slovenian fermented milk with probiotics // Zbornik Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani / Stekar, Jasna (ur.).
Ljubljana : Odd. za zootehniko Biotehniške fak. Univerze v Ljubljani, 2000. 41-46 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

8. Hruškar, Mirjana; Vahčić, Nada.
Microwave drying of flour and pasta // Brašno-kruh 99 / Ugarčić-Hardi, Ž. ; Hackenberger, D. (ur.).
Osijek , 1999. 143-150 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

9. Vahčić, Nada; Hruškar, Mirjana; Ritz, Milana.
Aroma profiles and sensory evaluation of probiotic yoghurt // Functional Foods - A new challenge for the food chemist / Lasztity, R. ; Pfannhauser, W. ; Simon-Sarkadi, L. ; Tomoskozi, S. (ur.).
Budimpešta : Publishing Company of TUB, 1999. 202-206 (poster,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).

10. Vahčić, Nada; Ritz, Milana; Hruškar, Mirjana.
Sequential Tests in Sensory Analysis // Proceedings of First Croatian Congress of Cereals Technologists with international participation / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek : Robinson d.o.o., 1997. 127-131 (predavanje,međunarodna recenzija,objavljeni rad,znanstveni).
Vrh
 
  Sažeci u zbornicima skupova
 

1. Hruškar, Mirjana; Grba, Marina; Vahčić, Nada.
Plain yoghurt vs. yoghurt with probiotic // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Central European Meeting / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. (poster,međunarodna recenzija,sažetak).

2. Vahčić, Nada; Ritz, Milana; Hruškar, Mirjana.
Quality evaluation of some oil samples during heating // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Central European Meeting / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. (poster,međunarodna recenzija,sažetak).

3. Banović, Mara; Komes, Draženka; Kovačević Ganić, Karin; Gracin, Leo; Lalić, Nikolina.
Development of some aroma compounds during the alcoholic fermentation of the Plavac mali wine // Prospects for Viticulture and enology / Pejić, Ivan ; Mirošević, Nikola (ur.).
Zagreb : Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2000. 149 (poster,sažetak,znanstveni).

4. Banović, Mara; Šuk, Tajana; Bzik, Ksenija.
Stabilnost dehidratirane mliječne hrane za dojenčad // Zbornik sažetaka 34. Hrvatskog simpozija mljekarskih stručnjaka / Hrvatska mljekarska udruga Zagreb (ur.).
Zagreb, 2000. 32 (poster,sažetak).

5. Božanić, Rajka; Tratnik, Ljubica; Hruškar, Mirjana.
Utjecaj aktivnosti kulture na tvari arome jogurta od kozjeg i kravljeg mlijeka // Zbornik sažetaka 34. hrvatskog simpozija mljekarskih stručnjaka.
Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2000. 36-37 (predavanje,domaća recenzija,sažetak).

6. Hruškar, Mirjana; Vahčić, Nada; Ritz, Milana.
Minerali u mlijeku // Zbornik sažetaka 34. Hrvatskog simpozija mljekarskih stručnjaka--.
Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2000. 13 (poster,sažetak).

7. Vahčić, Nada; Colić Barić, Irena; Hruškar, Mirjana; Ritz, Milana.
Daily intake of some essential minerals and heavy metals by school children through milk consumption // Safety in dairy products / Golc Teger Stanislava (ur.).
Ljubljana : University of Ljubljana, Biotechnical faculty, 2000. 15 (poster,sažetak,znanstveni).

8. Banović, Mara; Hruškar, Mirjana; Paunović, Damjan.
Kakvoća istarskog meda // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista--.
Zagreb, 1998. 231 (poster,sažetak).

9. Banović, Mara; Konja, Gordana; Clauss, Ekkehard.
Primjena polivinilimidazola u bistrenju bijelih vina // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista--.
Zagreb, 1998. 20 (poster,sažetak).

10. Gačić, Milica; Ritz, Milana.
Toksični metali u mesu tunja izlovljenog s područja srednjeg Jadrana // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista--.
Zagreb, 1998. 234 (poster,sažetak).

11. Horvatić, Marija; Gačić, Milica; Šebečić, Blaženka.
Akumulacija kadmija, kroma, olova i kositra tijekom zriobe zrna kukuruza // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista.
Zagreb, 1998. 52-52 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).

12. Hruškar, Mirjana; Vahčić, Nada; Ritz, Milana.
Utjecaj trajanja i temperatura skladištenja na komponente arome i senzorsku procjenu jogurta // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista--.
Zagreb, 1998. 218 (poster,sažetak).

13. Marijanović, Marija; Bolanča, Vesna; Herman, Sunčica.
Određivanje aspartama i saharina tekućinskom kromatografijom // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista--.
Zagreb, 1998. 232-233 (poster,sažetak).
Vrh
 
  Disertacije
 

1. Hruškar, Mirjana.
Studija senzorskih značajki probiotičkih mliječnih proizvoda / doktorska disertacija.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 06.11. 2001., 197 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

2. Sudar, Rezica.
Korelacija fizikalno kemijskih komponenata i senzorskih karakteristika sira trapista tijekom zrenja / doktorska disertacija.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 22.05. 1998, 136 str. Voditelj: Ritz, Milana.
Vrh
 
  Magistarski radovi
 

1. Salopek, Mirjana.
Faktorski plan 3"^"2 u praćenju promjena udjela likopena u pireima od rajčice / magistarski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 23.01. 2002, 79 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

2. Šuk, Tajana.
Kakvoća čajeva s hrvatskog tržišta / magistarski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 27.02. 2002., 92 str. Voditelj: Ritz, Milana.

3. Stalman, Ljubica.
Likopen u proizvodima od rajčice / magistarski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.10. 2000, 79 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

4. Uršulin-Trstenjak, Natalija.
Određivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova / magistarski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 13.02. 1998, 98 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

5. Hruškar, Mirjana.
Studija senzorske kakvoće jogurta tijekom skladištenja i čimbenici koji na nju utječu / magistarski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 19.11. 1997., 127 str. Voditelj: Ritz, Milana.
Vrh
 
  Diplomski radovi
 

1. Šćukanac, Helena.
Korelacija fizikalno-kemijskih parametara i senzorske procjene grijanog sojinog ulja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 26.03. 2002., 59 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

2. Crc Marinković, Lidija.
Promjene nekih kemijskih sastojaka krumpira tijekom toplinske obrade / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 01.10. 2001., 64 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

3. Grba, Marina.
Tvari arome probiotičkih jogurta s dodatkom voća / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 09.11. 2001., 67 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

4. Mikec, Zorka.
Primjena mikrovalova u određivanju suhe tvari paštete / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 17.05. 2001., 51 str. Voditelj: Banović, Mara.

5. Mileković, Robert.
Utjecaj različitih čimbenika na promjene nekih sastojaka krumpira / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 29.06. 2001., 61 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

6. Rukavina, Helena.
Aroma probiotičkih uzoraka jogurta s dodatkom voća / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 13.03. 2001., 60 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

7. Tišma, Marina.
Senzorska procjena kakvoće čajeva na hrvatskom tržištu / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 08.03. 2001., 60 str. Voditelj: Ritz, Milana.

8. Alešković, Ljerka.
Promjene osnovnih sastojaka krumpira tijekom skladištenja i kulinarske obrade / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 29.09. 2000, 64 str. Voditelj: Vahčić, Nada .

9. Borzić, Jelena.
Testiranje i izbor članova panela za senzorska ispitivanja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 19.12. 2000., 54 str. Voditelj: Ritz, Milana.

10. Došen, Gordan.
Promjena udjela alfa kiselina i njihovo iskorištenje tijekom proizvodnje piva različite jačine / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 21.12. 2000., 45 str. Voditelj: Banović, Mara.

11. Gojun, Andrea.
Određivanje fluorida ion selektivnom elektrodom / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 14.07. 2000, 35 str. Voditelj: Ritz, Milana.

12. Grbin, Vanesa.
Promjena udjela prividnog ekstrakta u sladovinama u ovisnosti o sastavu usipka i postupku ukomljavanja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 06.07. 2000., 39 str. Voditelj: Banović, Mara.

13. Jambrušić, Vlatka.
Određivanje kakvoće čaja od kamilice, šipka i crnog čaja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 07.06. 2000, 48 str. Voditelj: Ritz, Milana.

14. Janković, Alma.
Minerali u mlijeku / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 14.07. 2000, 56 str. Voditelj: Ritz, Milana.

15. Kiš, Ksenija.
Određivanje udjela mliječne masti u čokoladi / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 18.04. 2000., 54 str. Voditelj: Banović, Mara.

16. Matić, Renata.
Aroma probiotičkih uzoraka jogurta / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 12.07. 2000, 61 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

17. Planinić, Kristina.
Procjena kakvoće vinskog destilata / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 17.07. 2000., 62 str. Voditelj: Banović, Mara.

18. Rak, Sandra.
Određivanje udjela vode u tjestenini / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 01.03. 2000, 42 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

19. Štefoković, Ivica.
Metoda kvantitativne deskriptivne analize u senzorskoj procjeni jogurta / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 22.09. 2000, 59 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

20. Štrkalj, Anita.
Aroma probiotičkih jogurta / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 30.06. 2000, 54 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

21. Švast, Vlatka.
Određivanje udjela čvrste faze masti u biljnim mastima / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 08.03. 2000., 52 str. Voditelj: Banović, Mara.

22. Vujec, Romana.
Određivanje udjela suhe tvari u proizvodima od rajčice / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 26.04. 2000, 90 str. Voditelj: Ritz, Milana.

23. Vujković Lamić, Suzana.
Spektrofotometrijsko i spektrofluorimetrijsko određivanje riboflavina / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 30.11. 2000, 58 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

24. Žignić, Ana.
Aroma probiotičkih jogurta s dodacima / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 30.06. 2000, 66 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

25. Žutić, Mirela.
Promjene osnovnih sastojaka krumpira tijekom skladištenja i kulinarske obrade / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 26.04. 2000, 51 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

26. Bzik Ksenija.
Promjena kakvoće mliječne dojenačke hrane tijekom čuvanja u otvorenoj ambalaži / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 15.07. 1999., 65 str. Voditelj: Banović Mara.

27. Čačić, Mirjana.
Stabilnost vitamina u granuliranom napitku / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 15.07. 1999., 44 str. Voditelj: Banović, Mara.

28. Čugura, Tomislav.
Praćenje udjela diacetila tijekom proizvodnje piva / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 08.10. 1999., 50 str. Voditelj: Banović, Mara.

29. Ištef, Nikolina.
Kakvoća keksa / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 27.04. 1999, 62 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

30. Kučan Vesna.
Teški metali u medu / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 29.06. 1999., 52 str. Voditelj: Banović, Mara.

31. Mance, Zvjezdana.
Određivanje udjela vode u brašnu / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 29.06. 1999, 52 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

32. Mitar, Dubravka.
Kakvoća svježeg sira na našem tržištu / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 02.03. 1999., 51 str. Voditelj: Banović, Mara.

33. Selimović, Alma.
Određivanje suhe tvari primjenom halogenog zračenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 08.10. 1999., 49 str. Voditelj: Banović, Mara.

34. Selimović, Alma.
Određivanje suhe tvari primjenom halogenog zračenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 08.10. 1999., 49 str. Voditelj: Banović, Mara.

35. Šimić, Vesna.
Određivanje sorbitola u čokoladi / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 03.12. 1999., 60 str. Voditelj: Banović, Mara.

36. Vid, Sanja.
Određivanje gorčine piva / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki, 08.10. 1999., 52 str. Voditelj: Banović, Mara.

37. Vučković, Miro.
Laktuloza u mlijeku / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 16.07. 1999, 45 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

38. Beker, Hrvojka.
Stabilnost vitamina u multivitaminskom napitku / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 01.12. 1998., 40 str. Voditelj: Ritz, Milana.

39. Kovačević, Marina.
Nitriti i nitrati u svježem špinatu / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.07. 1998., 59 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

40. Mastelić, Sanka.
Praćenje kakvoće čokoladnog deserta tijekom skladištenja / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 26.11. 1998., 44 str. Voditelj: Banović, Mara.

41. Miler, Stela.
Laktuloza u mlijeku / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.07. 1998., 41 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

42. Milović, Simana.
Kakvoća topljenih sireva / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 30.09. 1998., 46 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

43. Paunović, Damjan.
Kakvoća istarskog meda / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 27.02. 1998., 55 str. Voditelj: Banović, Mara.

44. Šegrt, Katarina.
Određivanje udjela suhe tvari u sladoledu / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 26.11. 1998., 54 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

45. Vukelić, Lidija.
Određivanje udjela suhe tvari u topljenom siru / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 26.11. 1998., 63 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

46. Zelić, Silvija.
Aroma probiotičkog jogurta / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 22.12. 1998., 84 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

47. Cvetek, Davorka.
Ukupne masti u čokoladnim masama / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 26.11. 1997., 30 str. Voditelj: Ritz, Milana.

48. Ptičar, Marijana.
Nitriti i nitrati u smrznutom špinatu / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 09.12. 1997., 59 str. Voditelj: Vahčić, Nada.

49. Shita, Vilhelmina.
Senzorska analiza konditorskih proizvoda / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 14.10. 1997., 79 str. Voditelj: Ritz, Milana.

50. Vlašić, Jasminka.
Kakvoća bijelog kruha varaždinskog proizvođača / diplomski rad.
Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 15.07. 1997, 50 str. Voditelj: Banović, Mara.
Vrh
 

Zbog završnih aktivnosti vezano uz migraciju CROSBI-ja na CroRIS platformu unos i uređivanje zapisa neće biti moguć u razdoblju od petka 7.7.2023. u 12 sati do ponedjeljka 11.7.2023.

Detaljnije...

upomoc
foot_4