|
Unapređenje procesa proizvodnje hrane (113-1130475-0565)
|
|
|
|
Izvorni znanstveni i pregledni radovi u CC časopisima
|
|
|
|
|
Ostali radovi u drugim časopisima
|
|
|
|
|
Sažeci u zbornicima skupova
|
|
1. Moslavac, Tihomir; Perl Pirički, Antonija; Volmut, Katica; Benčić, Đani.
Oxidative Stability of Vegetable Oils with Added Antioxidants // Abstract Book Lipids, Fats and Oils · From Knowledge to Aapplication · 7th Euro Fed Lipid Congress / Gunther Daum (ur.).
Graz : Graz University of Technology, 2009. 287-287 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
2. Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Paragović, Kristina.
Influence of adding sugars, modified starches and hydrocolloids on the termophysical properties of raspberry puree // Abstract Book 5th International Congress Flour-Bread 09, 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2009. 104-104 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
3. Moslavac, Tihomir; Perl Pirički, Antonija; Benčić, Đani; Sikra, Suzana; Popović, Katarina.
Rheological Characteristics of Mayonnaises with Addition of Walnut, Corn, Linseed and Olive Oils // Oils, fats and lipids in the 3rd millenium: Challenges, achievements and perspectives / Portman, Ron (ur.).
Frankfurt : Euro Fed Lipid, 2008. 272-272 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
4. Perl Pirički, Antonija; Moslavac, Tihomir; Sikra, Suzana; Popović, Katarina.
Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of Mayonnaises with Addition of Walnut, Linseed and Corn Oils // Oils, fats and lipids in the 3rd millenium: Challenges, achievements and perspectives / Portman, Ron (ur.).
Frankfurt : Euro Fed Lipid, 2008. 586-586 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
5. Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Ergović, Maja.
Influence of storage on rheological properties of raspberry puree with addition of sugars, modified starches and hydrocolloids // Book of Abstract/The 2008 Joint Central European Congress/4th Central European Congress on Food/6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and nutritionists / Galić, Kata (ur.).
Zagreb : EURO-V.A.L. d.o.o., 2008. 87-87 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
6. Moslavac, Tihomir; Perl Pirički Antonija; Pozderović, Andrija; Šubarić, Drago.
Relationship between rheological properties and sensory characteristics of mayonnaises from Croatian market // Oils, fats and lipids:from science to applications / Portman, Ron (ur.).
Frankfurt : Euro Fed Lipid, 2007. 287-287 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
7. Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Pavlović, Jasmina.
Utjecaj dodatka šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida na reološka svojstva kaše maline // Abstract book / 4th International Congress Flour - Bread '07 [and] 6th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2007. 104-104 (poster,međunarodna recenzija,sažetak,znanstveni).
|
|
|
|
|
|
Diplomski radovi
|
|
1. Dermišek, Helena.
Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina / završni rad - preddiplomski studij.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 26.01. 2010,
31 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
2. Bilić, Blanka.
Primjena membranskih procesa u tehnologiji pripreme pitke vode / završni rad - preddiplomski studij.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 16.09. 2009,
42 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
3. Drčec, Marika.
Hidrogenacija ulja / završni rad - preddiplomski studij.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 23.10. 2009,
23 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
4. Hrastić, Romina.
Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodatcima / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 26.05. 2009,
52 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
5. Kvesić, Ivana.
Netermičke metode konzerviranja hrane / završni rad - preddiplomski studij.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 29.09. 2009,
30 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
6. Pastor, Rahela.
Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 08.05. 2009,
58 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
7. Prpić, Iva.
Dekoloracija sirovog ulja / završni rad - preddiplomski studij.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 16.10. 2009,
23 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
8. Rupčić, Željka.
Suvremeni tehnološki postupci u proizvodnji crnih vina / završni rad - preddiplomski studij.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 15.07. 2009,
41 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
9. Šilipetar, Marijana.
Djelovanje žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 26.03. 2009,
66 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
10. Švenda, Marijeta.
Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 12.03. 2009,
57 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
11. Tadić, Ivana.
Primjena membranskih procesa u tehnologiji vode / završni rad - preddiplomski studij.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 23.09. 2009,
29 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
12. Vinko, Ljiljana.
Neutralizacija sirovog ulja / završni rad - preddiplomski studij.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 16.10. 2009,
32 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
13. Vrdoljak, Ivana.
Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 07.10. 2009,
65 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
14. Barulek, Ivančica.
Ispitivanje reoloških svojstava i održivosti majoneze s dodatkom maslinovog ulja / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 28.10. 2008,
70 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
15. Mazić, Silvija.
Utjecaj procesnih parametara na dekoloraciju sirovog degumiranog ulja / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 15.07. 2008,
49 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
16. Olvitz, Mirta.
Dinamika fermentacije u proizvodnji crnog vina sorte Cabernet Sauvignon sa dva različita kvasca / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 20.10. 2008,
60 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
17. Popović, Katarina.
Utjecaj vrste ulja na senzorska svojstva i održivost majoneza / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 20.03. 2008,
49 str. Voditelj: Perl Pirički, Antonija.
|
18. Tihana Toplek.
Utjecaj dodataka na reološka svojstva napitaka na osnovi sirutke / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 06.11. 2008,
50 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
19. Borko, Ivana.
Utjecaj procesnih parametara i dodataka na reološka svojstva emulzije ulje/voda / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 16.07. 2007,
74 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
20. Briš, Anamarija.
Utjecaj dodatka šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida na termofizikalna svojstva kaše maline / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 15.11. 2007,
43 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
21. Ergović, Maja.
Utjecaj skladištenja na reološka svojstva kaše maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 13.06. 2007,
51 str. Voditelj: Pozderović, Andrija.
|
22. Stanić, Danijela.
Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva emulzije ulje/voda / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 27.09. 2007,
61 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
23. Vidaković, Maja.
Istraživanje utjecaja uljne faze na reološka i senzorska svojstva majoneza / diplomski rad.
Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 20.12. 2007,
71 str. Voditelj: Moslavac, Tihomir.
|
|
|
|
|
|
|
|