crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka

 
 
 
Verzija za printanje   
 
  Ostali radovi u CC časopisima
 

1. Koprivnjak, Olivera; Procida, Giuseppe; Benčić, Đani; Zelinotti, Tonino.
Effect of olive fruits storage in sea water on oil quality. // Food technology and biotechnology. 37 (1999) , 3; 209-214 (članak, stručni). URL link to work
Vrh
 
  Disertacije
 

1. Benčić, Đani.
Utjecaj sorte i stupnja zrelosti na kvalitetu ulja u maslinicima Istre / doktorska disertacija.
Zagreb : Agronomski fakultet, 08.12. 2000., 153 str. Voditelj: Miljković, Ivo.
Vrh
 

Zbog završnih aktivnosti vezano uz migraciju CROSBI-ja na CroRIS platformu unos i uređivanje zapisa neće biti moguć u razdoblju od petka 7.7.2023. u 12 sati do ponedjeljka 11.7.2023.

Detaljnije...

upomoc
foot_4