crta
Hrvatska znanstvena Sekcija img
bibliografija
3 gif
 Naslovna
 O projektu
 FAQ
 Kontakt
4 gif
Pregledavanje radova
Jednostavno pretraživanje
Napredno pretraživanje
Skupni podaci
Upis novih radova
Upute
Ispravci prijavljenih radova
Ostale bibliografije
Slični projekti
 Bibliografske baze podataka
Želite li možda pregledati radove autora:

  Marijana Alujević Jukić (290190)
  Nikolina Bašić-Jukić (209785)
  Vesna Denić-Jukić (196750)
  Mirjana Gambiroža-Jukić (194801)
  Vedrana Gjukić-Bender (293676)
  Mirjana Gjukić-Srdar (12466)
  Ante Jukić (240144)
  Ante Jukić (320176)
  Berislav Jukić (19095)
  Damir Jukić (199705)
  Dario Jukić (311086)
  Dina Jukić (357135)
  Dinko Jukić (339723)
  Dragan Jukić (145661)
  Filip Jukić (359444)
  Goran Jukić (294984)
  Igor Jukić (214373)
  Irena Jukić (341464)
  Ivan Jukić (227796)
  Ivana Jukić (244725)
  Ivana Jukić (324963)
  Ivona Jukić (332883)
  Jasmina Jukić (366385)
  Jelka Jukić (244130)
  Jerka Jukić (178263)
  Josefina Jukić (306713)
  Josip Jukić (349375)
  Katarina Jukić (321616)
  Ksenija Jukić (176156)
  Lucija Jukić (352512)
  Marijan Jukić (299631)
  Marijana Jukić (117825)
  Marijana Jukić (319866)
  Marijana Jukić (332251)
  Marko Jukić (118115)
  Marko Jukić (167092)
  Marko Jukić (241913)
  Mia Jukić (359751)
  Mirela Jukić (366225)
  Mirko Jukić (304112)
  Mladen Jukić (179332)
  Mladen Jukić (201736)
  Muhamed Jukić (168506)
  Nediljko Jukić (168113)
  Oliver Jukić (223553)
  Perica Jukić (278964)
  Petar Jukić (206914)
  Renata Jukić (311821)
  Sanja Jukić (282641)
  Slavko Jukić (30841)
  Stanko Jukić (99482)
  Suzana Jukić (186951)
  Tihomir Jukić (83662)
  Tomislav Jukić (232744)
  Tomislav Jukić (279614)
  Tomislav Jukić (340496)
  Tonća Jukić (290210)
  Vjekoslav Jukić (280306)
  Vladimir Jukić (113663)
  Vlado Jukić (173210)
  Zdravko Jukić (196465)
  Željko Jukić (218493)
  Zlatica Jukić (194856)
  Zoran Jukić (228604)
  Mirela Jukić Bokun (254370)
  Vera Jukić-Brestovec (19104)
  Vendi Jukić Buča (353763)
  Dubravka Jukić-Fabijanić (153750)
  Tatjana Jukić-Gregurić (212016)
  Silvana Jukić Krmek (220344)
  Tanja Jukić-Lešina (214474)
  Ljerka Jukić Matić (278672)
  Stjepan Jukić-Peladić (19084)
  Maja Jukić Špika (315862)
  Marija Kušan Jukić (221281)
  Ines Lakoš Jukić (273200)
  Doroteja Pavan-Jukić (308546)
  Marijana Raos Jukić (337844)
  Lucija Virović Jukić (317943)
  Ante Milan (72024)
  Milivoj Milani (246663)
  Nelida Milani-Kruljac (110895)
  Cvjetko Milanja (31221)
  Andrea Milanko (312313)
  Sandra Milanko (366464)
  Miloš Milanković (129301)
  Hana Milanov (255031)
  Andro Milanović (223373)
  Dragan Milanović (31210)
  Đurđica Milanović (210275)
  Duško Milanović (154523)
  Igor Milanović (366666)
  Jasna Milanović (370986)
  Josip Milanović (316391)
  Kristina Milanović (367083)
  Ljubica Milanović (143172)
  Luka Milanović (269332)
  Momčilo Milanović (31190)
  Nada Milanović (31206)
  Nadža Milanović (226365)
  Rudolf Milanović (182401)
  Stipe Milanović (169581)
  Vesna Milanović (339894)
  Željka Milanović (314995)
  Zlatko Milanović (69681)
  Ljubica Milanović Glavan (295783)
  Danica Milanović-Martinović (41992)
  Andrea Moguš-Milanković (78861)
  Sanja Musić Milanović (244380)


Rezultati pretraživanja za izraz: "Jukić, Milan"

 
 
 
Verzija za printanje   
 
  Autorske knjige
 

1. Blažević, Branko; Mlinarević, Mladen; Peršić, Milena; Smolčić Jurdana, Dora; Bačić, Katarina; Jelušić, Adriana; Krstinić Nižić, Marinela; Bagarić, Lidija; Šverko Grdić, Zvonimira; Bilić, Michelle; Blažević, Ognjen; Jukić, Milan; Klanac, Anita; Kuzmić, Marica; Magaš, Damir; Nikić, Daniel; Perić, Ivan; Palić, Filomena.
Strategija razvoja grada Pule .
Opatija : Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2011 (monografija).
Vrh
 
  Diplomski radovi
 

1. Jukić, Milan.
Utjecaj alternativnih sustava smještaja i držanja nesilica na njihovu dobrobit / diplomski rad.
Zagreb : Veterinarski fakultet, 13. 07. 2010., 40 str. Voditelj: Vučemilo, Marija.
Vrh
 
upomoc
foot_4