izvor podataka: crosbi
!
Peciva svojstva brašna ozimih pšenica žetve 2004 (CROSBI ID 348245)
Ocjenski rad | diplomski rad
Čečuk, Božena
Peciva svojstva brašna ozimih pšenica žetve 2004 / Ćurić, Duška (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2005
Podaci o odgovornosti
Čečuk, Božena
Ćurić, Duška
hrvatski
Peciva svojstva brašna ozimih pšenica žetve 2004
U ovom radu ispitana su peciva svojstva brašna ozime pšenice žetve 2004. Na području Osijeka zasijano je 19 kultura ozime pšenice, Divana kao sorta poboljšivač, Žitarka kao krušna sorta i Sana kao krušna sorta varijabilne kakvoće.
gluten; peciva svojstva; ozima pšenica
98/05
engleski
Baking properties of 2004 winter wheat
nije evidentirano
baking properties; gluten; winter wheat
nije evidentirano
Podaci o izdanju
46
22.09.2005.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove