Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Peciva svojstva brašna ozimih pšenica žetve 2004 (CROSBI ID 348245)

Ocjenski rad | diplomski rad

Čečuk, Božena Peciva svojstva brašna ozimih pšenica žetve 2004 / Ćurić, Duška (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2005

Podaci o odgovornosti

Čečuk, Božena

Ćurić, Duška

hrvatski

Peciva svojstva brašna ozimih pšenica žetve 2004

U ovom radu ispitana su peciva svojstva brašna ozime pšenice žetve 2004. Na području Osijeka zasijano je 19 kultura ozime pšenice, Divana kao sorta poboljšivač, Žitarka kao krušna sorta i Sana kao krušna sorta varijabilne kakvoće.

gluten; peciva svojstva; ozima pšenica

98/05

engleski

Baking properties of 2004 winter wheat

nije evidentirano

baking properties; gluten; winter wheat

nije evidentirano

Podaci o izdanju

46

22.09.2005.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija