izvor podataka: crosbi
!
Fizikalno-kemijska i tehnološka svojstva pšenica iz sortnih pokusa žetve 2004. (CROSBI ID 348287)
Ocjenski rad | diplomski rad
Čustić, Edita
Fizikalno-kemijska i tehnološka svojstva pšenica iz sortnih pokusa žetve 2004. / Ćurić, Duška (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2005
Podaci o odgovornosti
Čustić, Edita
Ćurić, Duška
hrvatski
Fizikalno-kemijska i tehnološka svojstva pšenica iz sortnih pokusa žetve 2004.
U radu su ispitivana fizikalno- kemijska i tehnološka svojstva sorata ozime pšenice žetve 2004. godine. Peciva svojstva brašna ispitana su probnim pečenjem, a za određivanje kvalitete kruha ispitana su i organoleptička svojstva. Rezultati pokazuju da sorte uzgojene na zagrebačkom području zadovoljavaju zahtjevima pekarske industrije.
ozima pšenica; gluten; peciva svojstva
67/05
engleski
Physicaly-chemical and technological properties of 2004 winter wheat
nije evidentirano
baking properties; gluten; winter wheat
nije evidentirano
Podaci o izdanju
47
07.07.2005.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove