Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Fizikalno-kemijska i tehnološka svojstva pšenica iz sortnih pokusa žetve 2004. (CROSBI ID 348287)

Ocjenski rad | diplomski rad

Čustić, Edita Fizikalno-kemijska i tehnološka svojstva pšenica iz sortnih pokusa žetve 2004. / Ćurić, Duška (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2005

Podaci o odgovornosti

Čustić, Edita

Ćurić, Duška

hrvatski

Fizikalno-kemijska i tehnološka svojstva pšenica iz sortnih pokusa žetve 2004.

U radu su ispitivana fizikalno- kemijska i tehnološka svojstva sorata ozime pšenice žetve 2004. godine. Peciva svojstva brašna ispitana su probnim pečenjem, a za određivanje kvalitete kruha ispitana su i organoleptička svojstva. Rezultati pokazuju da sorte uzgojene na zagrebačkom području zadovoljavaju zahtjevima pekarske industrije.

ozima pšenica; gluten; peciva svojstva

67/05

engleski

Physicaly-chemical and technological properties of 2004 winter wheat

nije evidentirano

baking properties; gluten; winter wheat

nije evidentirano

Podaci o izdanju

47

07.07.2005.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija