izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj fungalne α -amilaze na amilolitičku aktivnost i pecivu kakvoću brašna (CROSBI ID 348325)
Ocjenski rad | diplomski rad
Nöthig, Tatjana
Utjecaj fungalne α -amilaze na amilolitičku aktivnost i pecivu kakvoću brašna / Ćurić, Duška (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Podaci o odgovornosti
Nöthig, Tatjana
Ćurić, Duška
hrvatski
Utjecaj fungalne α -amilaze na amilolitičku aktivnost i pecivu kakvoću brašna
Da bi se odredila količina fungalne α - amilaze koja se dodaje u brašna sa niskom amilolitičkom aktivnošću, trebalo je razviti metodu koja može mjeriti aktivnost i cerealne i fungalne amilaze.
fungalni broj padanja; amilolitički enzimi; enzimatska aktivnost brašna
14/04
engleski
The influence of fungal α -amylase supplementation on amylolytic activity and baking quality of flour
nije evidentirano
fungal falling number method; wheat flour
nije evidentirano
Podaci o izdanju
41
04.02.2004.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove