Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj fungalne α -amilaze na amilolitičku aktivnost i pecivu kakvoću brašna (CROSBI ID 348325)

Ocjenski rad | diplomski rad

Nöthig, Tatjana Utjecaj fungalne α -amilaze na amilolitičku aktivnost i pecivu kakvoću brašna / Ćurić, Duška (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004

Podaci o odgovornosti

Nöthig, Tatjana

Ćurić, Duška

hrvatski

Utjecaj fungalne α -amilaze na amilolitičku aktivnost i pecivu kakvoću brašna

Da bi se odredila količina fungalne α - amilaze koja se dodaje u brašna sa niskom amilolitičkom aktivnošću, trebalo je razviti metodu koja može mjeriti aktivnost i cerealne i fungalne amilaze.

fungalni broj padanja; amilolitički enzimi; enzimatska aktivnost brašna

14/04

engleski

The influence of fungal α -amylase supplementation on amylolytic activity and baking quality of flour

nije evidentirano

fungal falling number method; wheat flour

nije evidentirano

Podaci o izdanju

41

04.02.2004.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija