Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice (CROSBI ID 348570)

Ocjenski rad | diplomski rad

Kanižaj, Nuša Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice / Ćurić, Duška (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Kanižaj, Nuša

Ćurić, Duška

hrvatski

Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice

U ovom radu praćen je utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja i nasipnu masu ekstrudirane pšenične krupice, koja se koristi kao cerealna osnova za proizvodnju cerealne dječje hrane.

ekstruzija; pšenična krupica

50/02

engleski

The influence of extrusion cooking conditions on swelling potential of extruded wheat semolina

nije evidentirano

extrusion cooking; wheat semolina

nije evidentirano

Podaci o izdanju

66

30.04.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija