izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice (CROSBI ID 348570)
Ocjenski rad | diplomski rad
Kanižaj, Nuša
Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice / Ćurić, Duška (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002
Podaci o odgovornosti
Kanižaj, Nuša
Ćurić, Duška
hrvatski
Utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja ekstrudata pšenične krupice
U ovom radu praćen je utjecaj uvjeta ekstruzije na moć bubrenja i nasipnu masu ekstrudirane pšenične krupice, koja se koristi kao cerealna osnova za proizvodnju cerealne dječje hrane.
ekstruzija; pšenična krupica
50/02
engleski
The influence of extrusion cooking conditions on swelling potential of extruded wheat semolina
nije evidentirano
extrusion cooking; wheat semolina
nije evidentirano
Podaci o izdanju
66
30.04.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove