Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Izrada recepture za niskokaloričnu marmeladu i nadjev od jagode (CROSBI ID 348689)

Ocjenski rad | diplomski rad

Pandža, Ana Izrada recepture za niskokaloričnu marmeladu i nadjev od jagode / Levaj, Branka (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002

Podaci o odgovornosti

Pandža, Ana

Levaj, Branka

hrvatski

Izrada recepture za niskokaloričnu marmeladu i nadjev od jagode

Ovim radom obuhvaćena je razrada receptura za proizvodnju niskokalorične marmelade od jagode. Napravljene su i probne recepture nadjeva od jagode za pekarske proizvode.

antocijani; jagoda; nadjev od jagode; niskokalorična marmelada; polifenoli

96/02

engleski

Developing the recipe of low-calory strawberry marmalade

nije evidentirano

anthocyanins; low-calory marmalade; polyphenolics; strawberry

nije evidentirano

Podaci o izdanju

69

15.10.2002.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija