izvor podataka: crosbi
!
Izrada receptura za niskokalorične želirane proizvode od borovnice i crvenog ribiza (CROSBI ID 348708)
Ocjenski rad | diplomski rad
Bursać, Danijela
Izrada receptura za niskokalorične želirane proizvode od borovnice i crvenog ribiza / Levaj, Branka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002
Podaci o odgovornosti
Bursać, Danijela
Levaj, Branka
hrvatski
Izrada receptura za niskokalorične želirane proizvode od borovnice i crvenog ribiza
U radu su izrađene recepture za niskokalorične džemove od borovnice i crvenog ribiza i recepture za voćne nadjeve.
borovnica; crveni ribiz; niskokalorični džem
109/02
engleski
Developing the recipies of blueberry and red currant low-calory gel products
nije evidentirano
blueberry; red currant; light jam
nije evidentirano
Podaci o izdanju
70
05.11.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove