Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Food (CROSBI ID 5007)

Urednička knjiga | zbornik radova s konferencije

Food / Kniewald, Zlatko (ur.) Zagreb: Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju; Medicinska naklada, 2003

Podaci o odgovornosti

Kniewald, Zlatko

Hofman, Marcel ; Kniewald, Jasna ; Mandić Milena ; Nagy, Biserka ; Novak, Srđan ; Sladić, Davor ; Šimić Branimir ; Vahčić Nada

engleski

Food

Vol. III. - Food is published in the time when international market is still seriously concerned about any participation of biotechnology in the production of food ingredients. Therefore our aim was to give support for better understanding among scientists and producers but also the market economists and the need for the production of more food all around the world.

biotechnology, food

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju; Medicinska naklada

2003.

953-176-209-0

404

Current Studies of Biotechnology; vol. 3

objavljeno

Povezanost rada

Kemija, Prehrambena tehnologija, Biotehnologija