izvor podataka: crosbi
!
Planiranje društvene prehrane optimiranjem sastojaka obroka (CROSBI ID 349606)
Ocjenski rad | diplomski rad
Vidaček, Sanja
Planiranje društvene prehrane optimiranjem sastojaka obroka / Kurtanjek, Želimir (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2000
Podaci o odgovornosti
Vidaček, Sanja
Kurtanjek, Želimir
hrvatski
Planiranje društvene prehrane optimiranjem sastojaka obroka
Cilj rada je ispitati kakvoću prehrane djevojaka i mladića smještenih u učeničkim domovima te usporediti energetske i nutritivne sadržaje društveno organiziranih obroka sa RDA preporukama.
društvena prehrana; RDA preporuke; linearno optimiranje
02/00
engleski
Comparation the quality of public nutrition in boarding schols with the RDA recommendations
nije evidentirano
public nutrition; RDA recommendation; linear optimising
nije evidentirano
Podaci o izdanju
41
01.03.2000.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove