izvor podataka: crosbi
!
Određivanje količine i kakvoće proteina pšeničnog brašna (CROSBI ID 349896)
Ocjenski rad | diplomski rad
Mihalinec, Nataša
Određivanje količine i kakvoće proteina pšeničnog brašna / Ćurić, Duška (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2000
Podaci o odgovornosti
Mihalinec, Nataša
Ćurić, Duška
hrvatski
Određivanje količine i kakvoće proteina pšeničnog brašna
Određene su količine vlažnog glutena i gluten-indeksa u 39 uzoraka laboratorijskog brašna dobivenog mljevenjem pšenice sa područja Hrvatske, 1999. godine
pšenica; gluten; gluten-indeks
15/00
engleski
Method for measuring the wet gluten quantity and quality
nije evidentirano
wheat; gluten; gluten-index
nije evidentirano
Podaci o izdanju
53
03.03.2000.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove