Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Određivanje količine i kakvoće proteina pšeničnog brašna (CROSBI ID 349896)

Ocjenski rad | diplomski rad

Mihalinec, Nataša Određivanje količine i kakvoće proteina pšeničnog brašna / Ćurić, Duška (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2000

Podaci o odgovornosti

Mihalinec, Nataša

Ćurić, Duška

hrvatski

Određivanje količine i kakvoće proteina pšeničnog brašna

Određene su količine vlažnog glutena i gluten-indeksa u 39 uzoraka laboratorijskog brašna dobivenog mljevenjem pšenice sa područja Hrvatske, 1999. godine

pšenica; gluten; gluten-indeks

15/00

engleski

Method for measuring the wet gluten quantity and quality

nije evidentirano

wheat; gluten; gluten-index

nije evidentirano

Podaci o izdanju

53

03.03.2000.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija