izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj dokiseljavanja odabranim organskim kiselinama na vino Malvazija istarska (CROSBI ID 374784)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Ušljebrka-Dubroja, Jovana
Utjecaj dokiseljavanja odabranim organskim kiselinama na vino Malvazija istarska / Petrović, Siniša (mentor);
Poreč, Veleučilište u Rijeci, . 2012
Podaci o odgovornosti
Ušljebrka-Dubroja, Jovana
Petrović, Siniša
hrvatski
Utjecaj dokiseljavanja odabranim organskim kiselinama na vino Malvazija istarska
U ovom radu ispitan je utjecaj dokiseljavanja vina Malvazije istarske s vinskom, jabučnom i mliječnom kiselinom. Ispitivanjem organoleptičkih osobina dokiseljenih vina najbolje je ocjenjen uzorak dokiseljavan jabučnom kiselinom. Najlošije ocjenjeno vino bilo je dokiseljavano mliječnom kiselinom.
dokiseljavanje; organske kiseline; Malvazija istarska
nije evidentirano
engleski
The influence of added organic acids on the Malvazija istarska wine
nije evidentirano
organic acids; Malvazija istarska
nije evidentirano
Podaci o izdanju
41
20.09.2012.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Veleučilište u Rijeci
Poreč
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove