Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj dokiseljavanja odabranim organskim kiselinama na vino Malvazija istarska (CROSBI ID 374784)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Ušljebrka-Dubroja, Jovana Utjecaj dokiseljavanja odabranim organskim kiselinama na vino Malvazija istarska / Petrović, Siniša (mentor); Poreč, Veleučilište u Rijeci, . 2012

Podaci o odgovornosti

Ušljebrka-Dubroja, Jovana

Petrović, Siniša

hrvatski

Utjecaj dokiseljavanja odabranim organskim kiselinama na vino Malvazija istarska

U ovom radu ispitan je utjecaj dokiseljavanja vina Malvazije istarske s vinskom, jabučnom i mliječnom kiselinom. Ispitivanjem organoleptičkih osobina dokiseljenih vina najbolje je ocjenjen uzorak dokiseljavan jabučnom kiselinom. Najlošije ocjenjeno vino bilo je dokiseljavano mliječnom kiselinom.

dokiseljavanje; organske kiseline; Malvazija istarska

nije evidentirano

engleski

The influence of added organic acids on the Malvazija istarska wine

nije evidentirano

organic acids; Malvazija istarska

nije evidentirano

Podaci o izdanju

41

20.09.2012.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veleučilište u Rijeci

Poreč

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Prehrambena tehnologija