Carotenes in processed tomato after thermal treatment (CROSBI ID 602233)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija
Podaci o odgovornosti
Luterotti, Svjetlana ; Bicanic, Dane ; Marković, Ksenija ; Franko, Mladen ; Madžgalj, Azamela
engleski
Carotenes in processed tomato after thermal treatment
Ovo istraživanje opisuje promjene u profilu karotenskih sasstavnica u proizvodu od rajčice nakon toplinske obrade.
carotenes; processed tomato; thermal treatment
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o prilogu
212-212.
2013.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Book of Abstracts 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Pulkrabova, J ; Tomaniova ; M ; Nielen M ; Hajšlova J.
Prag: Institute of Chemical Technology, Prague, Czech Republic
978-80-7080-861-0
Podaci o skupu
6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
poster
05.11.2013-08.11.2013
Prag, Češka Republika