Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Continious gelatinization and liquefaction of raw corn starch with a termostable alfa-amylase in a twin screw extruder (CROSBI ID 464881)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Ćurić, Duška ; Karlović, Damir ; Ježek, Damir ; Tripalo, Branko Continious gelatinization and liquefaction of raw corn starch with a termostable alfa-amylase in a twin screw extruder // Cereals 1996 the source and the future of civilization / - (ur.). -, 1996. str. 202-202-x

Podaci o odgovornosti

Ćurić, Duška ; Karlović, Damir ; Ježek, Damir ; Tripalo, Branko

engleski

Continious gelatinization and liquefaction of raw corn starch with a termostable alfa-amylase in a twin screw extruder

Investigations of thermomechanical gelatinization and enzymatic liquefaction processses of starch in the twin screw extruder showed the possibility of using extruder as the integral part of continuous process of starch hydrolisis.

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

202-202-x.

1996.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Podaci o skupu

10 th International Cereal and Bread Congress

poster

09.06.1996-12.06.1996

Porto Carras, Grčka

Povezanost rada

nije evidentirano