izvor podataka: crosbi
!
Proizvodnja sira u zemljama Europske Unije (CROSBI ID 55629)
Prilog u knjizi | ostalo
Barukčić, Irena
Proizvodnja sira u zemljama Europske Unije // Sirarstvo u teoriji i praksi / dr.sc. Bojan Matijević (ur.). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2015. str. 71-84
Podaci o odgovornosti
Barukčić, Irena
hrvatski
Proizvodnja sira u zemljama Europske Unije
Poglavlje sadrži karatak uvod o pivijesti europskog sirarstva, podjelu i glavne predstavnike sireva Njemačke, Francuske, Italije i Nizozemske, te izdvojene predstavnike sireva ostalih zemalja Europske unije.
sir, zemlje Europe, vrste, podjela, karakteristike
nije evidentirano
engleski
Cheese production in the countries of the European union
nije evidentirano
cheese, European countires, types, classification, characteristics
nije evidentirano
Podaci o prilogu
71-84.
objavljeno
Podaci o knjizi
dr.sc. Bojan Matijević
Karlovac: Veleučilište u Karlovcu
2015.
978-953-7343-77-4
Povezanost rada
Povezane ustanove