Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Proizvodnja sira u zemljama Europske Unije (CROSBI ID 55629)

Prilog u knjizi | ostalo

Barukčić, Irena Proizvodnja sira u zemljama Europske Unije // Sirarstvo u teoriji i praksi / dr.sc. Bojan Matijević (ur.). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2015. str. 71-84

Podaci o odgovornosti

Barukčić, Irena

hrvatski

Proizvodnja sira u zemljama Europske Unije

Poglavlje sadrži karatak uvod o pivijesti europskog sirarstva, podjelu i glavne predstavnike sireva Njemačke, Francuske, Italije i Nizozemske, te izdvojene predstavnike sireva ostalih zemalja Europske unije.

sir, zemlje Europe, vrste, podjela, karakteristike

nije evidentirano

engleski

Cheese production in the countries of the European union

nije evidentirano

cheese, European countires, types, classification, characteristics

nije evidentirano

Podaci o prilogu

71-84.

objavljeno

Podaci o knjizi

dr.sc. Bojan Matijević

Karlovac: Veleučilište u Karlovcu

2015.

978-953-7343-77-4

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija