Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Zašto se svježe mlijeko brzo zakiseli, a trajno mlijeko traje? (CROSBI ID 778092)

Druge vrste radova | popularni rad

Barukčić, Irena Zašto se svježe mlijeko brzo zakiseli, a trajno mlijeko traje? // Mlijeko i ja. 2015.

Podaci o odgovornosti

Barukčić, Irena

hrvatski

Zašto se svježe mlijeko brzo zakiseli, a trajno mlijeko traje?

Rad pruža pregled razlika između svježeg i kratkotrajno steriliziranog, tajnog mlijeka.

mlijeko; svježe; trajno; toplinska obrada

nije evidentirano

engleski

Why is fresh milk becoming sour, and UHT milk not?

nije evidentirano

milk; fresh; UHT; thermal treatment

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Mlijeko i ja

2015.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija