HACCAPP – MOBILNA APLIKACJA ZA KONTROLU HIGIJENE NAMIJENJENA VODITELJU UGOSTITELJSKOG OBJEKTA (CROSBI ID 420784)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Babić, Ingrid
Vidaček Filipec, Sanja
hrvatski
HACCAPP – MOBILNA APLIKACJA ZA KONTROLU HIGIJENE NAMIJENJENA VODITELJU UGOSTITELJSKOG OBJEKTA
HACCP sustav obvezan je za sve sudionike u prehrambenom lancu, sukladno Zakonu o hrani, uključujući i ugostiteljske objekte. Zadatak diplomskog rada je bio osmisliti način praćenja kontrolnih točaka u ugostiteljstvu putem mobilne aplikacije. U aplikaciju su uvršteni obrasci koji se odnosne na praćenje temperature, koji se ispunjavaju svaki dan, a određeni dva puta dnevno. Navedeni obrasci su jedni od najvažnijih za osiguravanje zdravstvene ispravnosti hrane. Cilj aplikacije je bio smanjiti papirologiju, olakšati ispunjavanje zadataka zaposlenika te voditelju objekta nadzor zaposlenika. Rad se odnosi na voditelja ugostiteljskog objekta čija je obveza kontrola provedenih radnji. U radu su prikazani rezultati radne verzije aplikacije HACCapp.
HACCP, mobilna aplikacija, ugostiteljstvo, sigurnost hrane, voditelj ugostiteljskog objekta
nije evidentirano
engleski
HACCAPP – HYGIENE CONTROL APPLICATION FOR MOBILE PHONES, INTENDED FOR MANAGER OF CATERING FACILITIES
nije evidentirano
HACCP, mobile application, catering, food safety, manager of catering facilities
nije evidentirano
Podaci o izdanju
43
19.07.2018.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb