Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Hygienic requirements for processing of fresh fish (CROSBI ID 667930)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Vidaček, Sanja Hygienic requirements for processing of fresh fish // Safefood & Listera free processing. 2014

Podaci o odgovornosti

Vidaček, Sanja

engleski

Hygienic requirements for processing of fresh fish

Hygiene design of the fish processing is essential in keeping the fish free from bacteria. Current status, requirements and challenges in fish processing are discussed.

Hygienic design, equipment, fish processing

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2014.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Safefood & Listera free processing

Podaci o skupu

Safefood & Listera free processing

pozvano predavanje

25.09.2014-26.09.2014

Reykjavík, Island

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija