Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Funkcionalni pekarski proizvodi – tržišna opravdanost (CROSBI ID 427332)

Ocjenski rad | završni rad

Vujević, Matea Funkcionalni pekarski proizvodi – tržišna opravdanost / Blažević, Lovorka ; Friganović, Emilija (mentor); Knin, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, . 2015

Podaci o odgovornosti

Vujević, Matea

Blažević, Lovorka ; Friganović, Emilija

hrvatski

Funkcionalni pekarski proizvodi – tržišna opravdanost

Proces istraživanja započinje i završava potrošačem, zasniva se na njegovim željama i potrebama te platežnoj moći, a završava njegovim zadovoljstvom. Istraživanje se kroz sve faze služi raznim metodama, alatima i analizama koje svojim konačnim rezultatom opravdavaju ulaganje u određeni proizvod. U svrhu preciznijeg istraživanja koriste se analize, koje se uz pomoć odgovora na pitanja koja postavljaju, slažu u koncepte istraživanja. Jedna od njih jest Martket Test Search analiza podataka. Koristi se pri samom plasiranju proizvoda na tržište. Jedan od ciljeva projekta TechTransferSIKC bio je ispitati plasman funkcionalnih pekarskih proizvoda na tržište Šibensko – kninske županije, na temelju kojega je nastao ovaj završni rad. Ovaj rad obuhvatio je istraživanje tržišta o stavu potrošača prema funkcionalnim pekarskim proizvodima, odnosno kruhu s manjim udjelom soli i kruhu s dodatkom inulina.

marketing ; istraživanje tržišta ; funkcionalni proizvod ; Market Test Search analiza

nije evidentirano

engleski

Functional bakery products - market justification

nije evidentirano

marketing ; market research ; functional product ; Market Test Search analysis

nije evidentirano

Podaci o izdanju

46

15.12.2015.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu

Knin

Povezanost rada

Ekonomija, Nutricionizam, Prehrambena tehnologija