Funkcionalni pekarski proizvodi – tržišna opravdanost (CROSBI ID 427332)
Ocjenski rad | završni rad
Podaci o odgovornosti
Vujević, Matea
Blažević, Lovorka ; Friganović, Emilija
hrvatski
Funkcionalni pekarski proizvodi – tržišna opravdanost
Proces istraživanja započinje i završava potrošačem, zasniva se na njegovim željama i potrebama te platežnoj moći, a završava njegovim zadovoljstvom. Istraživanje se kroz sve faze služi raznim metodama, alatima i analizama koje svojim konačnim rezultatom opravdavaju ulaganje u određeni proizvod. U svrhu preciznijeg istraživanja koriste se analize, koje se uz pomoć odgovora na pitanja koja postavljaju, slažu u koncepte istraživanja. Jedna od njih jest Martket Test Search analiza podataka. Koristi se pri samom plasiranju proizvoda na tržište. Jedan od ciljeva projekta TechTransferSIKC bio je ispitati plasman funkcionalnih pekarskih proizvoda na tržište Šibensko – kninske županije, na temelju kojega je nastao ovaj završni rad. Ovaj rad obuhvatio je istraživanje tržišta o stavu potrošača prema funkcionalnim pekarskim proizvodima, odnosno kruhu s manjim udjelom soli i kruhu s dodatkom inulina.
marketing ; istraživanje tržišta ; funkcionalni proizvod ; Market Test Search analiza
nije evidentirano
engleski
Functional bakery products - market justification
nije evidentirano
marketing ; market research ; functional product ; Market Test Search analysis
nije evidentirano
Podaci o izdanju
46
15.12.2015.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Knin