Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Mogućnosti iskorištenja otpada od prerade voća i povrća (CROSBI ID 65178)

Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad | domaća recenzija

Dragović-Uzelac, Bursać Kovačević, D., Putnik, P. Mogućnosti iskorištenja otpada od prerade voća i povrća // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industriji / Šubarić, Drago (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2017. str. 39-55

Podaci o odgovornosti

Dragović-Uzelac, Bursać Kovačević, D., Putnik, P.

hrvatski

Mogućnosti iskorištenja otpada od prerade voća i povrća

Monografija uključuje 13. poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehramene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.

Nusproizvodi prehrambene industrije, iskorištenje

nije evidentirano

engleski

Possibilities of using waste from fruits and vegetables processing

nije evidentirano

By-products, utilization

nije evidentirano

Podaci o prilogu

39-55.

objavljeno

Podaci o knjizi

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industriji

Šubarić, Drago

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2017.

9789537005511

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija