Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru (CROSBI ID 435117)

Ocjenski rad | diplomski rad

Trojić, Petra Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru / doc.dr.sc. Kurek Mia (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2019

Podaci o odgovornosti

Trojić, Petra

doc.dr.sc. Kurek Mia

hrvatski

Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru

Cilj rada je praćenje promjene sastava masnih kiselina kod prženog krumpira ovisno o tretmanu jestivim filmom sa antioksidansima u odnosu na prženi krumpir bez jestivog filma.

antioksidansi u jestivom premazu, jestivi film, krumpir, masne kiseline, prženje

nije evidentirano

engleski

Influence of edible films on fatty acids profile in fried potato

nije evidentirano

antioxidants in edible coating, edible coating, fatty acids, frying, potato

nije evidentirano

Podaci o izdanju

21

09.09.2019.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zagreb

Povezanost rada




nije evidentirano