izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru (CROSBI ID 435117)
Ocjenski rad | diplomski rad
Trojić, Petra
Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru / doc.dr.sc. Kurek Mia (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2019
Podaci o odgovornosti
Trojić, Petra
doc.dr.sc. Kurek Mia
hrvatski
Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru
Cilj rada je praćenje promjene sastava masnih kiselina kod prženog krumpira ovisno o tretmanu jestivim filmom sa antioksidansima u odnosu na prženi krumpir bez jestivog filma.
antioksidansi u jestivom premazu, jestivi film, krumpir, masne kiseline, prženje
nije evidentirano
engleski
Influence of edible films on fatty acids profile in fried potato
nije evidentirano
antioxidants in edible coating, edible coating, fatty acids, frying, potato
nije evidentirano
Podaci o izdanju
21
09.09.2019.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb