Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Proizvodnja kompota od krušaka (CROSBI ID 336383)

Ocjenski rad | diplomski rad

Majnarić, Franjo Proizvodnja kompota od krušaka / Dobričević, Nadica (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 1999

Podaci o odgovornosti

Majnarić, Franjo

Dobričević, Nadica

hrvatski

Proizvodnja kompota od krušaka

Voće prerađeno u kompot potrošačima je dostupno u svako doba godine, a plodovima je sačuvan kemijski sastav, konzistencija i senzoričke karakteristike svojstvene voću u svježem stanju.Kruška je cijenjeno i traženo stolno voće, znatne hranjive, dijetetske i ljekovite vrijednosti, izuzetno pogodna za raznovrsnu preradu, prvenstveno u kompot.Cilj ovog rada bio je iskoristiti prirodne izvore za proizvodnju i preradu voća i mogućnosti koje nudi tržište, kako domaće, tako i inozemno uz primjenu normi u tehnologijama koje tržište usvojilo.

kompot; kruška

nije evidentirano

engleski

Production preserved fruits of pear

nije evidentirano

preserved fruits; pear

nije evidentirano

Podaci o izdanju

28

17.06.1999.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano